Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Padds01

cant login username no longer available

12 comments in this topic

Recommended Posts

[-LA-]
Players
678 posts
5,096 battles

anyone else getting this today? all of s a sudden it doesnt think my name is available , my account is still fine and working via the web but logging into the game no longer seems to exist.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
[THESO]
Moderator
3,901 posts
10,564 battles

 

Just now, ColonelPete said:

Are the servers even up?

some people are already playing and reporting their SC rewards.. 

Let me pull the attention of some people into this :) in any case

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
WG Staff, Administrator, Community, WG Team
4,559 posts
3,873 battles

Hi and thank you,

 

We are looking into this, 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-LA-]
Players
678 posts
5,096 battles

thanks 

 

just tried again this time it went to the syncing phase, but then Avast pitched a fit and straight up quarentined what looks like wow.exe. none of this is this trusted its a bit wierd , it went full nuclear vaulting it and demanding an instant restart 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-LA-]
Players
678 posts
5,096 battles

err ok tried once more , got on for a few mins then i was logged out because "someone logged in from a different computer contact support!" 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
WG Staff, Administrator, Community, WG Team
4,559 posts
3,873 battles
3 minutes ago, Padds01 said:

err ok tried once more , got on for a few mins then i was logged out because "someone logged in from a different computer contact support!" 

 

 

Yes, one of our customer support specialist tried if there was an issue with your account and was able to log in with no issue. Sorry if it frightened you a bit. 

  • Funny 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-LA-]
Players
678 posts
5,096 battles
1 minute ago, Tanatoy said:

Yes, one of our customer support specialist tried if there was an issue with your account and was able to log in with no issue. Sorry if it frightened you a bit. 

lol i will admit to a slight icy chill feeling , half expected to see an empty port. but it has now let me in , avast hasnt complained and im in a game dusting off one of my tx port queens to earn some much needed ramming flags out of the super container (one of doesnt know what super means btw) so all seems to be resolved 

 

thanks!

  • Cool 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BBMM]
Players
6,008 posts
7,653 battles

One server hamster got hit by a Supercontainer, probably. 

  • Funny 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
[THESO]
Moderator
3,901 posts
10,564 battles
5 minutes ago, BLUB__BLUB said:

One server hamster got hit by a Supercontainer, probably. 

Actually I've heard he got suffocated under 100 ramming signals... 

  • Funny 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-HUN-]
[-HUN-]
Players
1,126 posts
10,164 battles
3 hours ago, Excavatus said:

Actually I've heard he got suffocated under 100 ramming signals... 

Must have been a Peruvian Pan flute band somewhere near him/her/Apache Helicopter.

  • Funny 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×