The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,847 posts Report post #1 Posted August 28, 2020 Pośpieszcie się z zakupem niemieckiego pancernika premium VII poziomu, przystrojonego w unikatowy, stały kamuflaż! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[RR1] gall71kg [RR1] Players 60 posts 26,764 battles Report post #2 Posted August 29, 2020 mam dosyć tych ruskich rulrtrk a każdym konteneże powinno być napisane za co płace . Share this post Link to post Share on other sites
[TF16] Lucius_Dentatus [TF16] Players 2,299 posts 22,820 battles Report post #3 Posted August 29, 2020 4 hours ago, gall71kg said: mam dosyć tych ruskich rulrtrk a każdym konteneże powinno być napisane za co płace . Skoro nie chcesz kupować kota w worku, a i tak go kupujesz, to kim jesteś? :D Share this post Link to post Share on other sites
[BASIC] sokolgs [BASIC] Players 54 posts 7,515 battles Report post #4 Posted August 29, 2020 5 godzin temu, gall71kg napisał: mam dosyć tych ruskich rulrtrk a każdym konteneże powinno być napisane za co płace . życzę Ci, żeby w kolejnym kontenerze wpadł Ci słownik ortograficzny! 1 Share this post Link to post Share on other sites
[1-ZG] frgg1_1 [1-ZG] Players 12 posts Report post #5 Posted August 30, 2020 29.08.2020 o 11:33, Lucius_Dentatus napisał: Skoro nie chcesz kupować kota w worku, a i tak go kupujesz, to kim jesteś? :D Tez jestem glupi, ale jednak jezeli daja mozliwosc zakupow tylko 5 szt. kontenerow (pisze o sw. Mikolaju) to chyba bylo by uczciwie, fair, gdyby jednak jakas lodka wypadla (kupilem 5 dlatego jestem glupi , ale mam nauczke, zadnych promocji, wyprzedazy wiecej) Share this post Link to post Share on other sites