Marten Players 4 posts Report post #1 Posted August 18, 2020 Čau lidi :) Přemýšlím, že bych si našel klan který je - aktivní každý den - kde nevadí, že nemám ani 1000 bitev :) a mám pouze 2 lodě na tieru 7 :) - kde je věkový průměr spíš 30+ - který používá discord - který hraje klanovky, protože hlavně k tomu bych se rád dopracoval - který má dobrý statistiky, protože se chci přiučit u dobrých hráčů - kde se jedná a mluví plus mínus v klidu, na afektovaný výstřiky emocí mě neužije Něco o mě. Je mi 50. Wows jsem začal hrát když to vyšlo, nevím kterej to byl rok. Dal jsem cca 500 bitev a dál jsem to už nehrál, protože mě to tenkrát samotnýho moc nebavilo. Hráli jsem WoT a nikdo další do lodí jít nechtěl. Začal jsem hrát znovu až teď a dost mě to chytlo. A hraní s klanem by mohlo být ještě zábavnější. Nick ve WoWs a WoT mám Marten. Statistiky jsou myslím přístupný. Takže asi tak. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[AXS] TOBY2534t Players 14 posts 2,605 battles Report post #2 Posted August 18, 2020 Před 20 hodinami Marten řekl/a: Share this post Link to post Share on other sites
[CZWSM] Peagus [CZWSM] Players 49 posts 8,353 battles Report post #3 Posted August 18, 2020 Dovolím si oponovat ... náš klan je převážně 30+ .. a možná i 30++ v určitých případech.... klidně tě přijmem .. Discord samozřejmost. klanovky ne vždy ale většinou se slezem a jelikož sme 30+ převážně večerní hraní CZWSM kdyžtak si pošli přihlášku 2 Share this post Link to post Share on other sites
Marten Players 4 posts Report post #4 Posted August 18, 2020 Před 1 hodinou Peagus řekl/a: Dovolím si oponovat ... náš klan je převážně 30+ .. a možná i 30++ v určitých případech.... klidně tě přijmem .. Discord samozřejmost. klanovky ne vždy ale většinou se slezem a jelikož sme 30+ převážně večerní hraní CZWSM kdyžtak si pošli přihlášku OK, posláno. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,949 battles Report post #5 Posted August 18, 2020 Před 2 hodinami TOBY2534t řekl/a: Dd, Myslím, že takový klan nenajdete. WoW hraje převážně mládež. Zkuste slevit z nároků- věkový průměr. Tak to je omyl náš klan má 30+ věkový průměr kámo 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Mirek_25 [IDDQD] Players 163 posts 19,962 battles Report post #6 Posted August 18, 2020 Před 57 minutami LucyCZ řekl/a: Tak to je omyl náš klan má 30+ věkový průměr kámo Jojo. Někteří ho dost zvyšujeme. 😂 2 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #7 Posted August 19, 2020 10 hours ago, LucyCZ said: Tak to je omyl náš klan má 30+ věkový průměr kámo To by mně zajímalo , kdo nám ten průměr kazí 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] SRNDA77 [IDDQD] Players 258 posts 33,555 battles Report post #8 Posted August 19, 2020 Mě by zajímalo reálné číslíčko. Co udělat malý interní průzkum. Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #9 Posted August 19, 2020 36 minutes ago, SRNDA77 said: Mě by zajímalo reálné číslíčko. Co udělat malý interní průzkum. dobrá , tady je takový lehký průzkum https://www.strawpoll.me/20794519 Plesknu to i do všeobecný , do zvlášt topiku Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 36,882 battles Report post #10 Posted August 19, 2020 Před 12 minutami Stratos_HF řekl/a: dobrá , tady je takový lehký průzkum https://www.strawpoll.me/20794519 Plesknu to i do všeobecný , do zvlášt topiku tak zatím tam tý mládeže moc není, jestli jsi byl ten první 1 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #11 Posted August 19, 2020 42 minutes ago, ims21 said: tak zatím tam tý mládeže moc není, jestli jsi byl ten první já už se prásknul , že jsem stařík těsně nad hrobem Houwno , podle tý cikánky co mi kdysi dávno ( sem byl mladej vojáček ) věštila za petkorunáčku z ruky na košickým nádraží , Vás budu strašit ještě hodně dlouho Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 36,882 battles Report post #12 Posted August 19, 2020 Před 1 hodinou Stratos_HF řekl/a: já už se prásknul , že jsem stařík těsně nad hrobem Houwno , podle tý cikánky co mi kdysi dávno ( sem byl mladej vojáček ) věštila za petkorunáčku z ruky na košickým nádraží , Vás budu strašit ještě hodně dlouho Něměl bys to změnit na "paprikové na maďarský způsob" ? Už i Knorr to pochopil. Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #13 Posted August 19, 2020 1 minute ago, ims21 said: Něměl bys to změnit na "paprikové na maďarský způsob" ? Už i Knorr to pochopil. NE , celá koreknost mi může políbit prdel a 2x 2 Share this post Link to post Share on other sites
[0SHIT] Scavenger09 Players 1,213 posts 14,505 battles Report post #14 Posted August 19, 2020 3 hours ago, Stratos_HF said: NE , celá koreknost mi může políbit prdel a 2x Koukám že dědek je v ráži 2 3 Share this post Link to post Share on other sites