Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Týdenní bojové mise: Žetony letního výprodeje

28 comments in this topic

Recommended Posts

[9-ND]
Players
258 posts
17,432 battles

Letní výprodej skoro na konci srpna? Že si borci v Minsku zapomněli před měsícem otočit kalendář?

[IDDQD]
[IDDQD]
Korzár
1,034 posts
15,115 battles

Tak ta kamufláž na Atlantu vypadá trochu divně (prostě WG :Smile_teethhappy:), ale třeba se to zlepší, když budete stát u tropického ostrůvku.

Spojler

phpomeBmd.thumb.jpg.b3a1c7bc9a4c636d915d8878781c2acd.jpg

Trochu škoda, že si vývojáři nevzali příklad z Holanďanů.

Spojler

00-isldisgww.jpg.3f7ce4850fbf63da3ee819fcbdeecba1.jpg

HNLMS Abraham Crijnssen za druhé světové války dokázal unikat Japoncům díky pečlivé kamufláži.

Spojler

Untitled-design-11-1.jpg.85b1ab35f5419005fe0236b8736c49e7.jpg

:Smile_medal:

• Cool 4

[WG]
WG Staff, WG Staff, WG Staff
10,626 posts
5,410 battles
Před 16 hodinami imartas řekl/a:

Letní výprodej skoro na konci srpna? Že si borci v Minsku zapomněli před měsícem otočit kalendář?

Tak stále je léto, ne? Tak co nám brání to uskutečnit v srpnu? Jako kdybychom to udělali v říjnu, neřeknu ani popel.

Jo a Minsk s tímto nemá nic společného.

Před 16 hodinami martin_hill řekl/a:

Kolik žetonů budu muset dokoupit za prachy, abych měl na některou z odměn ?

Mrkni do hry. V bojových misích najdeš právě tu na tyto žetony. Pak už je jen na tobě, po čem vlastně toužíš a kolik žetonů ti vlastně bude chybět.

Před 12 hodinami Flaky26 řekl/a:

Tak ta kamufláž na Atlantu vypadá trochu divně (prostě WG :Smile_teethhappy:), ale třeba se to zlepší, když budete stát u tropického ostrůvku.

Odhalit skrytý obsah

Trochu škoda, že si vývojáři nevzali příklad z Holanďanů.

Odhalit skrytý obsah

HNLMS Abraham Crijnssen za druhé světové války dokázal unikat Japoncům díky pečlivé kamufláži.

Odhalit skrytý obsah

:Smile_medal:

Víš jak, tropická kamufláž... tak jsme z Atlanty udělaly ostrov.. přece jenom pro Atlantu, proč hledat ostrov, když se jím můžeš stát? :cap_haloween:

[IDDQD]
[IDDQD]
Korzár
1,034 posts
15,115 battles
Před 17 hodinami martin_hill řekl/a:

Kolik žetonů budu muset dokoupit za prachy, abych měl na některou z odměn ?

Pozor. Dle informací z anglického fóra a Redditu to vypadá, že splněním misí můžeme získat maximálně 15 tokenů.

No, ale kamufláž na Atlantu stojí 65, kontejner s prémiovou lodí tieru VIII stojí 180 a König Albert či Vampire jsou každá po 75 tokenech.

viz. zde

Spojler

Premium Ships

• Vampire, Tier 3 Commonwealth Destroyer. Price = 75 tokens.

• Konig Albert, Tier 3 German Battleship. Price = 75 tokens.

Total: 150 tokens

Premium Ship Containers

• Premium Tier 8 container. 3 Containers. Price = 180 tokens per container.

• Premium Tier 7 container. 3 Containers. Price = 130 tokens per container.

• Premium Tier 6 container. 3 Containers. Price = 90 tokens per container.

• Premium Tier 5 container. 3 Containers. Price = 65 tokens per container.

• Black Friday 2019 premium container. 5 Containers. Price = 20 tokens per container.

• Black Friday 2018 premium container. 5 Containers. Price = 20 tokens per container.

• Air Supply premium container. 5 Containers. Price = 20 tokens per container.

• Lunar New Year premium container. 5 Containers. Price = 12 tokens per container.

• Halloween 2018 premium container. 5 Containers. Price = 12 tokens per container.

Total: 1,815 tokens

Gift Containers

• Santa's Big Gift Container. 5 Containers. Price = 12 tokens per container.

• Gift Container. 5 Containers. Price = 5 tokens per container.

Total: 85 tokens

Camouflages (Permanent and Temporary)

• Atlanta "Blazing Tropics" Camouflage. Permanent. Price = 65 tokens

• Summer Camouflage. Temporary. Price = 1 token for 1 camouflage.

Overall total = 2,115 Tokens (plus however many temporary camouflages)

This is what you can earn from the mission chain. They have to be completed in order. The chain can only be completed once, within the next 7 days.

• 7 Citadel hits = 2 tokens

• 400 Main Battery hits = 2 tokens

• 12 Fire's started or Torpedo hits = 2 tokens

• 12 Achievements = 2 tokens

• 80,000 spotting damage = 2 tokens

• Mission chain completed = 5 tokens

Total = 15 tokens

Pokud někdo ví o nějakém dalším způsobu, jak získat více tokenů bez nákupu, tak prosím o info.

Jinak to vypadá, že zadarmo (za hraní) toho moc nebude. :Smile_sad:

• Cool 1

[WG]
10,626 posts
5,410 battles

Potvrzuji, že z misí lze získat 15 žetonů. Za ty si můžeš pořídit třeba Ježíškův kontejner.

Pokud máš zájem třeba o kontejnery s prémiovou lodí, budeš si muset žetony zakoupit.

Nicméně když si porovnáš cenu prémiových osmiček v prémiovém obchodě a pak cenu 4 balíčků, abys měl dostatek žetonů na ten kontejner, tak ti ty balíčky výjdou výhodněji, čili osmičku můžeš získat levněji. A k tomu ti zbyde ještě 20 žetonů.

• Bad 1

[T-N-T]
Weekend Tester, Players, In AlfaTesters
6,566 posts
15,971 battles
1 hour ago, YabbaCoe said:

Potvrzuji, že z misí lze získat 15 žetonů. Za ty si můžeš pořídit třeba Ježíškův kontejner.

Pokud máš zájem třeba o kontejnery s prémiovou lodí, budeš si muset žetony zakoupit.

Nicméně když si porovnáš cenu prémiových osmiček v prémiovém obchodě a pak cenu 4 balíčků, abys měl dostatek žetonů na ten kontejner, tak ti ty balíčky výjdou výhodněji, čili osmičku můžeš získat levněji. A k tomu ti zbyde ještě 20 žetonů.

Zabaku prijde mi ze se zas jedna o spatny marketing. Protoze z clanku a ze hry to vypada jako by melo jit o nejakou velkou misi a tokeny jsou "hlavne" za ni.

Zatimco ve skutecnosti je to spise rakeback akce kdy ke kazdemu nakupu v Premium shopu dostanes nejaky obnos tokenu ktere potom muzes vymenit za nejakou dalo by se rici hodnotnou vec.

Lajcky receno je to "zbirani samolepek za nakup supermaketu".

A ta mise je vlastne jen bonus jak ziskat dalsi tokeny.

• Cool 8

Players
5,532 posts
36,882 battles
Před 2 hodinami YabbaCoe řekl/a:

Ty jsi se měl živit jako podomní obchodník :Smile_smile:

Asi takhle ... můžeš získat osmičku levněji (za 812,-), ale taky můžeš dostat osmičku, kterou jsi absolutně nechtěl nebo LoYanga za 670,-. To je pak asi jako objednávat letenky na Maltu při velký rýmě :Smile_teethhappy:

Mělo by to smysl, když bys všechny laciný osmičky měl ( je jich tam pod 800 celkem 5 - poslední 3 z toho nemám, takže je jasné, co by mi padlo) a tudíž by ti je wg nemohlo 'přidělit' - a bylo by ti jedno, jakou dražší osmičku ti to nadělí (což některejm lidem jedno není - je tam spousta lodí, který bych rozhodně nechtěl).

Poctivější byly letní výprodeje, kde jsi si koupil loď ve slevě o 30% nebo 50% míň a koupil jsi si jen tu, co jsi chtěl.

• Cool 3

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
Před 2 hodinami ims21 řekl/a:

Ty jsi se měl živit jako podomní obchodník :Smile_smile:

Asi takhle ... můžeš získat osmičku levněji (za 812,-), ale taky můžeš dostat osmičku, kterou jsi absolutně nechtěl nebo LoYanga za 670,-. To je pak asi jako objednávat letenky na Maltu při velký rýmě :Smile_teethhappy:

Mělo by to smysl, když bys všechny laciný osmičky měl ( je jich tam pod 800 celkem 5 - poslední 3 z toho nemám, takže je jasné, co by mi padlo) a tudíž by ti je wg nemohlo 'přidělit' - a bylo by ti jedno, jakou dražší osmičku ti to nadělí (což některejm lidem jedno není - je tam spousta lodí, který bych rozhodně nechtěl).

Poctivější byly letní výprodeje, kde jsi si koupil loď ve slevě o 30% nebo 50% míň a koupil jsi si jen tu, co jsi chtěl.

To je sice fakt, ale taky bys to mohl zkusit vrazit do kontíků Black Friday apod. a tam máš taky šanci dropu lodě. Ale chápu, že ty jsi asi taky spíše proti tomu, že je to jen o šanci, rozumím.

Ono jasně, loni jsme možná měli zajímavější akci s těma kupónama. Teď jsme se prostě rozhodli jít jinou cestou, abychom nedělali dvakrát to samé. Třeba to někoho zaujme.

• Funny 1

[CKVN]
[CKVN]
Beta Tester
80 posts
17,607 battles

Za peníze se koupím jiné peníze, za které si koupím lootbox s neznámou šancí na drop něčeho, co nevím co bude.

A celé se to tváří jako herní mise.

• Cool 5

Players
5,532 posts
36,882 battles
Před 3 minutami YabbaCoe řekl/a:

To je sice fakt, ale taky bys to mohl zkusit vrazit do kontíků Black Friday apod. a tam máš taky šanci dropu lodě. Ale chápu, že ty jsi asi taky spíše proti tomu, že je to jen o šanci, rozumím.

Ono jasně, loni jsme možná měli zajímavější akci s těma kupónama. Teď jsme se prostě rozhodli jít jinou cestou, abychom nedělali dvakrát to samé. Třeba to někoho zaujme.

Tři nebo čtyři roky po sobě byly letní výprodeje - loď - sleva... Takže jsi  nebral zajíce v pytli. Loď ve slevě bych si určitě vybral. Takhle bude moje útrata 0.

• Cool 2

[WH1TE]
Players
224 posts
14,955 battles

Bohužel jsem koupil ty vánoční kontejnery. Lákala mě šance na získání zajímavých lodí. V podmínkách je psáno, že pokud v kontejneru bude loď, kterou už mám, tak bude nahrazena superkontejnerem a jinou lodí. Myslel jsem, že v superkontejneru bude nějaká loď kterou nemám. Ale i v tom superkontejneru byla loď kterou už mám!!!! Konkrétně Asashio. Takže to bylo zase na dlouhou dobu naposled, co jsem vám dal nějaké peníze.

Můžete mi říct, proč tohle děláte?

• Cool 1

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
V 22. 8. 2020 v 22:45 Trafo76 řekl/a:

Bohužel jsem koupil ty vánoční kontejnery. Lákala mě šance na získání zajímavých lodí. V podmínkách je psáno, že pokud v kontejneru bude loď, kterou už mám, tak bude nahrazena superkontejnerem a jinou lodí. Myslel jsem, že v superkontejneru bude nějaká loď kterou nemám. Ale i v tom superkontejneru byla loď kterou už mám!!!! Konkrétně Asashio. Takže to bylo zase na dlouhou dobu naposled, co jsem vám dal nějaké peníze.

Můžete mi říct, proč tohle děláte?

Asi tuším, co přesně se ti stalo:

shot-20.08.24_16.19.59-0121.jpg

Čili ty sis koupil Ježíškovy kontejnery, ale neotevřel jsi jej hned. Mezitím sis Asashio pořídil. Následně jsi začal otevírat kontejnery a haluzácky v jednom z nich bylo právě Asashio. Ono totiž okamžitě po pořízení je ta věc v té krabici daná, jen to zjistíš až po otevření. T9m pádem jsi také obdržel dublonovou kompenzaci, podle toho, co vidím.

• Cool 1

[WH1TE]
Players
224 posts
14,955 battles

Ano. Bylo to tak. Prostě smůla. Pořídil jsem všechny lodě, které jsem ještě neměl a daly se pořídit jiným způsobem (zbrojnice, prémiový obchod). A pak jsem otevřel kontejnery.

Myslel jsem si, že obsah kontejneru se losuje až při otvírání.

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
Před 14 hodinami Trafo76 řekl/a:

Ano. Bylo to tak. Prostě smůla. Pořídil jsem všechny lodě, které jsem ještě neměl a daly se pořídit jiným způsobem (zbrojnice, prémiový obchod). A pak jsem otevřel kontejnery.

Myslel jsem si, že obsah kontejneru se losuje až při otvírání.

Právě, že losuje se při zisku samotného kontejneru. Proto taky do popisu byla přidána tato věta.

I když musím říct, že pravděpodobnost, že se toto stane je opravdu velmi malá.

Players
1,005 posts
22,176 battles

Mě se hrozně "líbí" pasáž mise, kde je potřeba DVANÁCT úspěchů... To se zase někdo "potentoval v kině" - dát za cíl věc, která se dá jen velmi těžko ovlivnit je fakt naprosto "skvělé"..

• Bad 1

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
Před 20 minutami mortas_invader řekl/a:

Mě se hrozně "líbí" pasáž mise, kde je potřeba DVANÁCT úspěchů... To se zase někdo "potentoval v kině" - dát za cíl věc, která se dá jen velmi těžko ovlivnit je fakt naprosto "skvělé"..

Proč ne, je to splnitelné teď v těch Rankedech třeba, navíc první krev, ohnivzdorný, či dreadnought se dá získat relativně lehce...

• Cool 2

Players
1,005 posts
22,176 battles

Tak jistě... z Rankedů mám tři úspěchy.... ale počkat... mám rank 1 takže už jen tak lehce další nezískám... No nevím... na ty poslední dva potřebuješ bitevku, s křižníkem to jen tak nezískáš... Prostě osobně se domnívám, že ten kdo to vymýšlel byl edited :-) Je to můj osobní názor, můžete s ním nesouhlasit ale mě o opaku nepřesvědčíte...

Schválně Žábo - dá se zjistit, kolik je tak pruměrný denní zisk úspěchů na hráče.. či na bitvu?? Tak nějak je jistota každou bitvu První krev... to je  JEDEN hráč z 24... Prostě... no nic nebudu se zbytečně vztekat, mám svých trablů doma natož se ještě zahazovat s WG marketingem.

• Bad 1

[T-N-T]
6,566 posts
15,971 battles
1 hour ago, mortas_invader said:

Hele zrovan ziskavani Achievementu ovlivnis ty sam velice jednoduse jelikoz jsou naprosto nezavysle na zbytku tymu. (teda az na solo warriora).

A tech 12 uspechu pokud se na to primo soustredis das tak za +-20 her (me osobne to trvalo asi 16 bitev na randomu).

• Cool 1

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
Před 17 minutami mortas_invader řekl/a:

Tak jistě... z Rankedů mám tři úspěchy.... ale počkat... mám rank 1 takže už jen tak lehce další nezískám... No nevím... na ty poslední dva potřebuješ bitevku, s křižníkem to jen tak nezískáš... Prostě osobně se domnívám, že ten kdo to vymýšlel byl ko/kot :-) Je to můj osobní názor, můžete s ním nesouhlasit ale mě o opaku nepřesvědčíte...

Schválně Žábo - dá se zjistit, kolik je tak pruměrný denní zisk úspěchů na hráče.. či na bitvu?? Tak nějak je jistota každou bitvu První krev... to je  JEDEN hráč z 24... Prostě... no nic nebudu se zbytečně vztekat, mám svých trablů doma natož se ještě zahazovat s WG marketingem.

Tak ono stačí hrát a sem tam se nějaký ten úspěch objeví. Samozřejmě záleží na tom, jak hraješ, s čím hraješ atd.

Samozřejmě tyto mise nejsou myšlené tak, že je uděláš za deset minut.

Průměrný zisk se asi zjistit nedá, resp. rozhodně by se dalo zabořit do kompletních statistik serveru, vzít kompletní počet bitev a kompletní počet všech kdy udělených ocenění a pak by se to dalo zprůměrovat. Nicméně s tímto BI rozhodně otravovat nebudu, bohužel.

Players
1,005 posts
22,176 battles
44 minutes ago, Sigimundus said:

Hele zrovan ziskavani Achievementu ovlivnis ty sam velice jednoduse jelikoz jsou naprosto nezavysle na zbytku tymu. (teda az na solo warriora).

A tech 12 uspechu pokud se na to primo soustredis das tak za +-20 her (me osobne to trvalo asi 16 bitev na randomu).

Já taky netrvám na tom, abych měl nějakou část úkolu  hotovu za jednu až tři bitvy... Ale ty jsi Sigi kvalitativně poněkud jinde než já či jiní hráči... a i tak píšeš, že to bylo cca 20 her.. V případě nás průměráků či podprůměráků to mohou být i násobky počtu her než u tebe... a to ještě Bůhví jestli... Navíc, pokud denně hraje člověk 4-7 her a nesedí u toho celej den, tak je to záležitost skoro na týden.. Prostě trvám na tom, že ten počet nutných úspěchů poněkud WG přestřelilo.. Spousta hráčů nemá ani šanci tuto část splnit i kdyby se rozkrájeli.

• Cool 1
  • Bad 1

[T-N-T]
6,566 posts
15,971 battles
48 minutes ago, mortas_invader said:

Já taky netrvám na tom, abych měl nějakou část úkolu  hotovu za jednu až tři bitvy... Ale ty jsi Sigi kvalitativně poněkud jinde než já či jiní hráči... a i tak píšeš, že to bylo cca 20 her.. V případě nás průměráků či podprůměráků to mohou být i násobky počtu her než u tebe... a to ještě Bůhví jestli... Navíc, pokud denně hraje člověk 4-7 her a nesedí u toho celej den, tak je to záležitost skoro na týden.. Prostě trvám na tom, že ten počet nutných úspěchů poněkud WG přestřelilo.. Spousta hráčů nemá ani šanci tuto část splnit i kdyby se rozkrájeli.

Uznavam ze ten casovy limit co je na celou misi (je to myslim tyden) muze nekterym hracum delat problem.

[WG]
10,626 posts
5,410 battles
Před 17 minutami Sigimundus řekl/a:

Uznavam ze ten casovy limit co je na celou misi (je to myslim tyden) muze nekterym hracum delat problem.

To je možné.. nicméně když i já, průměrně podprůměrný hráč jsem byl teď schopen udělat 7 ocenění v šesti posledních bitvách...

Ono se může stát, že máš životní bitvu, dáš první krev, pak díky dev striku dvojtý úder přes sekundárky, uděláš ohnivzdorného, dreadnaughta, otravuje tě letadlovka, tak i experta na protileteckou, nakonec krakena a velkou ráži... jedna bitva a 9 ocenění máš jak nic :cap_haloween:

• Funny 1

[NECRO]
Players
218 posts
16,091 battles

A jako na potvoru zrovna v tom týdnu, kdy běží tahle mise a navíc ještě vyhraješ ve sportce 300 milionů. Jo, to se může stát. Víc takových misí, příště třeba 50 úspěchů za jeden den. Stát se to přece může, psali...

• Cool 1
  • Funny 1

Sign in to follow this