[FPL] Kmicik Players 41 posts 4,622 battles Report post #1 Posted August 18, 2020 Jakaś darmowa promocja była na okręty premium? Nie grałem ponad pół roku i patrzę a tam mam od groma okrętów premium....chyba będę je sprzedawał 1 Share this post Link to post Share on other sites
[KOTST] MW_RP Players 291 posts 13,178 battles Report post #2 Posted August 18, 2020 del Share this post Link to post Share on other sites
[HOB] Silentraz Moderator 1,837 posts 7,805 battles Report post #3 Posted August 18, 2020 Zapewne chodzi o filtr okrętów lub jakieś opcje (np. ukrywanie niehistorycznych elementów). Jeśli po sprawdzeniu nadal nic nie ma - polecam support. Zapewnią wtedy że okręt istnieje lub powiedzą co się z nim stało. Share this post Link to post Share on other sites
profes79 Weekend Tester 673 posts 995 battles Report post #4 Posted August 18, 2020 6 godzin temu, Silentraz napisał: Zapewne chodzi o filtr okrętów lub jakieś opcje (np. ukrywanie niehistorycznych elementów). Jeśli po sprawdzeniu nadal nic nie ma - polecam support. Zapewnią wtedy że okręt istnieje lub powiedzą co się z nim stało. Ja myślę, że koledze to raczej okręty się rozmnożyły a nie zniknęły. Nie było przez te pół roku jakichś giftów albo wręcz np. giftów dla "powracających"? Share this post Link to post Share on other sites
[HOB] Silentraz Moderator 1,837 posts 7,805 battles Report post #5 Posted August 18, 2020 Zaiste. Przed wejściem na forum powinni robić testy na obecność kawy (przynajmniej dla mnie). Bardziej się zasugerowałem pierwszą odpowiedzią niż samym pytaniem. Jeśli nieznana jest historia zdobycia okrętu - to najprędzej support podpowie skąd one się tam wzięły. Jeśli to multum, a kilka, to nowinki mogą wynikać choćby ze splitów (np. darmowe ruskie krążki). Odradzam jednak sprzedaż. Otrzymasz jedynie kredyty i miejsca w porcie, a posiadanie okrętu zabezpiecza go przed zdobyciem m.in. ze świątecznych paczek i superkontenerów. Wówczas otrzymasz ten sam okręt który żeś sprzedał zamiast jakiegoś nowego (a jest to w zasadzie jedyna metoda na zwiększenie szansy zyskania niektórych unikatów) 3 Share this post Link to post Share on other sites
[FPL] Kmicik Players 41 posts 4,622 battles Report post #6 Posted August 19, 2020 7 hours ago, Silentraz said: Zaiste. Przed wejściem na forum powinni robić testy na obecność kawy (przynajmniej dla mnie). Bardziej się zasugerowałem pierwszą odpowiedzią niż samym pytaniem. Jeśli nieznana jest historia zdobycia okrętu - to najprędzej support podpowie skąd one się tam wzięły. Jeśli to multum, a kilka, to nowinki mogą wynikać choćby ze splitów (np. darmowe ruskie krążki). Odradzam jednak sprzedaż. Otrzymasz jedynie kredyty i miejsca w porcie, a posiadanie okrętu zabezpiecza go przed zdobyciem m.in. ze świątecznych paczek i superkontenerów. Wówczas otrzymasz ten sam okręt który żeś sprzedał zamiast jakiegoś nowego (a jest to w zasadzie jedyna metoda na zwiększenie szansy zyskania niektórych unikatów) No w sumie masz rację...w porcie mi nie przeszkadzają więc niech sobie dokują.....może faktycznie kiedyś się przydadzą... Share this post Link to post Share on other sites
[DOREE] Korsarz_87 Beta Tester 1,744 posts 13,087 battles Report post #7 Posted August 22, 2020 Z ciekawości, jakie to? Share this post Link to post Share on other sites
[FPL] Kmicik Players 41 posts 4,622 battles Report post #8 Posted August 23, 2020 Graaf Space, Warspite, Gascoigne.....ale mogą to być okręty z świąt bożonarodzonowych...zaraz po tym zrobiłem przerwę i być może nie pamiętałem ze je zdobyłem z kontenerów 1 Share this post Link to post Share on other sites
[DOREE] Korsarz_87 Beta Tester 1,744 posts 13,087 battles Report post #9 Posted August 23, 2020 21 minutes ago, Kmicik said: z świąt bożonarodzonowych...zaraz po tym zrobiłem przerwę i być może nie pamiętałem ze je zdobyłem z kontenerów łooo, to grube święta były, zazdroszcze 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T_F_N] JednookiV30 Players 162 posts 20,449 battles Report post #10 Posted August 23, 2020 9 godzin temu, Korsarz_87 napisał: łooo, to grube święta były, zazdroszcze Ja bym obstawiał ostre zerwanie filmu... Share this post Link to post Share on other sites
[MCNC] DrTorbix Players 297 posts 25,462 battles Report post #11 Posted August 24, 2020 Może zerwanie - nie patrz na To . Na pewno nie próbuj pływać na niszczycielach - moja pamięć nie sięga dalej jak 10 dni - i mówię Ci dostaje się detonację minimum raz na dzień . Jak masz farta i wcześniejszej Cię lotnia nie dopadnie . Takie detonacje to świetny sposób na farmienie Flag na wypadek bitew rankingowych albo klanowych . Share this post Link to post Share on other sites
[FPL] Kmicik Players 41 posts 4,622 battles Report post #12 Posted August 24, 2020 Dziś Warspite "poszedł" na żyletki...był na wypożyczeniu...tyle tylko ze nie pamiętam żebym go wypożyczał.... Share this post Link to post Share on other sites
profes79 Weekend Tester 673 posts 995 battles Report post #13 Posted August 25, 2020 Mogłeś dostać na wypożyczenie z jakiejś okazji i bez własnego udziału. W WoT mam chyba ze sześć wypożyczonych czołgów z okazji grania w wierzchołki drzewa - wala się toto po garażu i nie bardzo wiadomo co z tym zrobić bo nawet na złom oddać nie można :P Share this post Link to post Share on other sites