[SALIS] Dave6 Players 1,264 posts 16,817 battles Report post #1 Posted July 8, 2020 Německá letadlová loď šestého tieru Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 36,396 battles Report post #2 Posted July 29, 2020 Snad ještě horší než předchůdce - tam alespoň padaly citadely ( i když se směšným dmg). Podle mne KM CV vydány jen proto, aby se obhájilo pozdější vydání superstrojů stalinových konstruktérů. Měl jsem splnit misi na 4 potopení - zpočátku se mi povedlo vyžrat ve dvou bitvách v coopu vždy 1 kill. Pak se přestalo na dlouhou dobu dařit, takže jsem zvolil taktiku nájezdu do báze a případně pokračování dál a manuálním kormidlováním se pokusit o ramnutí. To vedlo k cíli. Jednou ramnuté DD, podruhé ramnuté Nagato. Torpama, bombama a raketama to rozhodně zvládnout nejde. A nesrovnatelně větší dmg :-) Letadla nic nevyrží a máte AP rakety. Max. dmg - při citadele - když je loď přesně bokem a když se trefíte - 1,7k. V náletu máte 6 raket, které RNG rozmístí tak, že půlka je hned mimo. Zaměřování je schválně uděláno, abyste se asi netrefili. Nejprve umístíte elipsu, která, když zezelená se pak začne ještě pohybovat od vás a k vám, čímž zkrátí čas na dobré umístění. Když nedáte citadelu, poškození je směšné (ona i ta citadela je směšná). 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RIGA] ilmk Players 25 posts 4,607 battles Report post #3 Posted August 6, 2020 Naprosot otřesné letadlovky a to žádné letadlovky nejsou super oproti tomu jak se s nimi dříve dobře hrávalo. Ale dát smg s touhle letadlovkou je téměř nemožné, tedy pokud s ní nehrajte na sekundárky, příjdme že by bylo výhodnější udělat kapitána na sekundárky ajzdit s tím do utoku. a to z několika důvodu: vaše letadla mají otřesně málo HP. Pokud hrajte proti tieru 5-6 ještě to jde. Tier 7 je pro vás už dosti na nic nedej bože, když skončíte prpoti tieru 8 to se rovnou můžete rozloučit s vašimi letadly než stihnou něco udělat. bombardovat se střemhlavými bombardéry je trest, protože elipsa je kolmo dolů pod vás takže bud vidíte elipsu a kousek lodě a nebo lod bez elpisy. naprosto super pokud loď začne uhýbat nemáta šanci ji trefit a to ani bitevku pořádně. vaše rakety sice dají ciatdelu jak píše kolega nademnou, ale počítejte s tím, že ji budete dávat minimálně spíš ty rakety proletí skrz na skrz nebo ani nepentrují loď Torpéda jsou taky nic moc, ale to podle mě na všech letadlovkách. pouštět torpédy po dvojcích když dají max 3k dmg je naprostý opruz Suma sumárum jsem rád, že mi GW dalo loď zdarma kredity z prodeje se vždy hodí. Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #4 Posted September 1, 2020 Ehm ehm ehm... no kde začít u tohohle střepu. V 5 a 6 je to konkurenceschopné a dá se s tím hrát. Tier 7 je už bolest a tier 8 je buď čistě jen spot pro tým nebo leavnout. Do Massachussets to dává torpéda za 1200 dmg a ztratíte u toho celou letku. Rakety penetrují pouze z boku a to jen některé křižníky. Dělal jsem test v trénikovce z toho co potkáte, kde nemá cenu se snažit raketami dávat citadely: Algerie, Martel, Surrey, Dewonshire jsou pro vás raketama tabu, jelikož citadelu jim nedáte. Torpéda rychlá, ale bez dmg a ještě špatně dělají zaplavení. Musíte fakt přesně na špici. Nemá to jak udělat oheň tudíž nějaké honění dmg pomocí záplavy, ohně nebo opravy a ohně nelze. Tudíž tak 30k dmg minus AP bomby by se daly nebýt naprosto tragického zaměřovače a shazování z mega výšky. Dá se něco trefit hlavně do 5,6 a 7 ale máte dvě bomby na nálet. Jednu třeba trefíte a druhá je ruleta. Citadelu s tím nedáte do Amerických bitevek tieru 6,7,8. Pak na ultra měkké věci typu murmansk to taky není úplně to pravé. DD jsou imunní vůči vám, pokud v tom nesedí někdo po lobotomii, kterého vyndáte torpédy. Ještě se moc nedá trefovtat raketama někde zpoza ostrova, protože zaměřovač to přiblížení nedá. +cestovní rychlost letadel +pohyb lodi po mapě -málo hp letadel -doprasené ovládání zaměřovače AP bomb v kontextu vyhýbání flakum -pouze AP, žádně ohně -malá dmg na torpédech -nekonkurenceschopné vůči tieru 8,7 -spot není úplně převratný oproti třeba Ryuju nahrát na tom oněch 160k, tak to musí být člověk hodně zapálený a zarputilý 3 Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #5 Posted September 2, 2020 uz na to nemam nervy a freeckuju to. To je takova sracka tohle. Permanentne MM +2 a tam ti jezdi massachusets, kutuzov, carolina a delej s tim neco. Ani to nedoleti na drop. Hra 15 citadel, 40 torped a 60 raket dmg 70k. Uplne supacka lod co by byla slaba i na tieru 4. Zadny pozitek ze hry, DD imunni poletovani s dvojplosniky, nic nedelani a koukani se jak se bitva vyvine. Lepsi si dat tri rany lesenarskou trubkou pres holen (je to mensi bolest), nez hrat tohle. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RIGA] ilmk Players 25 posts 4,607 battles Report post #6 Posted September 2, 2020 3 hours ago, BustyGirlWithPinkPig said: uz na to nemam nervy a freeckuju to. To je takova sracka tohle. Permanentne MM +2 a tam ti jezdi massachusets, kutuzov, carolina a delej s tim neco. Ani to nedoleti na drop. Hra 15 citadel, 40 torped a 60 raket dmg 70k. Uplne supacka lod co by byla slaba i na tieru 4. Zadny pozitek ze hry, DD imunni poletovani s dvojplosniky, nic nedelani a koukani se jak se bitva vyvine. Lepsi si dat tri rany lesenarskou trubkou pres holen (je to mensi bolest), nez hrat tohle. popravdě vůbec se ti nedvím, že do toho dáváš free expy ta loď je otřesná. Já ji dostal a mám chut ji akorát prodat a vubec ty nemecké letadlovky nehrát. Ale u mě je problém, že mě letadlovky po otm revorku co proběhl dávno už přestali úplně bavit. Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #7 Posted September 2, 2020 Před 1 hodinou ilmk řekl/a: popravdě vůbec se ti nedvím, že do toho dáváš free expy ta loď je otřesná. Já ji dostal a mám chut ji akorát prodat a vubec ty nemecké letadlovky nehrát. Ale u mě je problém, že mě letadlovky po otm revorku co proběhl dávno už přestali úplně bavit. nejvetsi bolest je to, ze tohle je jen lajna na vychytavani blbcu. Proste kdyz nejsi blbec, tak ti nemecka letadlovka neublizi. Jedes v krizniku a vidis AP rakety, tak to stocis abys je nedostal na bok, dostanes za litr a jedes dal. Vidis AP bomby, tak se taky zacnes stacet a jak zacnes pri dropu domerovat elipsu, tak to napada vsechno vedle. A torpeda za dvojku netrapi nikoho. Nerad spoleham na to, ze potkam primkare a nafarmim na nich, pokud nekdo alespon trochu aktivne u tech dropu uhyba, tak neudelas nic. Lod k nicemu a vseobecne sestky maji jeste nejhorsi MM, protoze te to furt cpe do osmicek a letadlovky tuplem, protoze jich je hodne ve fronte. Jedna z nejhorsich lajn zatim. Predci to jen anglicke krizniky goliath a spol, nemecke bitevky. To byl jeste vetsi hnuj. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[RIGA] ilmk Players 25 posts 4,607 battles Report post #8 Posted September 3, 2020 8 hours ago, BustyGirlWithPinkPig said: nejvetsi bolest je to, ze tohle je jen lajna na vychytavani blbcu. Proste kdyz nejsi blbec, tak ti nemecka letadlovka neublizi. Jedes v krizniku a vidis AP rakety, tak to stocis abys je nedostal na bok, dostanes za litr a jedes dal. Vidis AP bomby, tak se taky zacnes stacet a jak zacnes pri dropu domerovat elipsu, tak to napada vsechno vedle. A torpeda za dvojku netrapi nikoho. Nerad spoleham na to, ze potkam primkare a nafarmim na nich, pokud nekdo alespon trochu aktivne u tech dropu uhyba, tak neudelas nic. Lod k nicemu a vseobecne sestky maji jeste nejhorsi MM, protoze te to furt cpe do osmicek a letadlovky tuplem, protoze jich je hodne ve fronte. Jedna z nejhorsich lajn zatim. Predci to jen anglicke krizniky goliath a spol, nemecke bitevky. To byl jeste vetsi hnuj. německé bitevky jsou OK. Bismarck je top jen si člověk musí zvyknout na to, že na salvu moc netrefí ale baví mě to více jak tady ty letadlovky. Ty AP rakety jsou úplně k smíchu a Ap bomby jsou dobrý na Fuso a britské lode do tieru 6 a pak už jsi v háji prptože tvoje letadla mají tak málo HP, že i jedna lod sestřelí celou letku. A ty torpéda kdykoliv na mě letí torpédové a já nemám DD tak prostě pluji dál ten dmg je nulový XD. Ale souhlasím lajna na Goliatha je dle mého nejhorší lajna a největší utrpení ve hře. A dost se tomu blíží i Admiral Hipper bez healu a obřími citadelami 1 Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #9 Posted September 3, 2020 Před 5 minutami ilmk řekl/a: německé bitevky jsou OK. Bismarck je top jen si člověk musí zvyknout na to, že na salvu moc netrefí ale baví mě to více jak tady ty letadlovky. Ty AP rakety jsou úplně k smíchu a Ap bomby jsou dobrý na Fuso a britské lode do tieru 6 a pak už jsi v háji prptože tvoje letadla mají tak málo HP, že i jedna lod sestřelí celou letku. A ty torpéda kdykoliv na mě letí torpédové a já nemám DD tak prostě pluji dál ten dmg je nulový XD Je pravda, ze uz taky neuhybam torpedum. Protoze si radsi necham dat za 4k torpeda nez ukazat bok a dostat za 20k. To me vzdycky bavi je nejaky chytrak v 80k bitevce se krouti aby nedostal torpedo za dvojku a doatane salvu za 40k od bitevky... hlavne ty AP bomby jsou krivy jak prase a doapdaji dvojnasobek toho co japonske a jeste se prretaci ve vzduchu. Tudiz je musis shazovat hned jak se zamerovac dopoji a prekryji se elipsy o necobpozdeji uz to pada k okraji elipsy tudiz aby jsi trefil alespon jednu z tech dvou nanstred musis ten zamerovac vychylit at hrana elipsy je na stredu lodi. No proste doprasene ovladani a jeste to prolitava vysoko, tak nevidis flaky a dostavas rany do letadel. AP rakety jsou k nicemu. Situacni blbost jako torpeda na bitevky a letadlovky. Share this post Link to post Share on other sites
[RIGA] ilmk Players 25 posts 4,607 battles Report post #10 Posted September 3, 2020 21 minutes ago, BustyGirlWithPinkPig said: Je pravda, ze uz taky neuhybam torpedum. Protoze si radsi necham dat za 4k torpeda nez ukazat bok a dostat za 20k. To me vzdycky bavi je nejaky chytrak v 80k bitevce se krouti aby nedostal torpedo za dvojku a doatane salvu za 40k od bitevky... hlavne ty AP bomby jsou krivy jak prase a doapdaji dvojnasobek toho co japonske a jeste se prretaci ve vzduchu. Tudiz je musis shazovat hned jak se zamerovac dopoji a prekryji se elipsy o necobpozdeji uz to pada k okraji elipsy tudiz aby jsi trefil alespon jednu z tech dvou nanstred musis ten zamerovac vychylit at hrana elipsy je na stredu lodi. No proste doprasene ovladani a jeste to prolitava vysoko, tak nevidis flaky a dostavas rany do letadel. AP rakety jsou k nicemu. Situacni blbost jako torpeda na bitevky a letadlovky. jojo přesně tak jak magor nevidíš flaky musíš se dívat kolmo dolů. A ty bo,by jsem ani nezkoumal kam dopadají příjdou mi naprosto bez zubé. Ale kupodivu někdy s tím dá i citadelu ale já rozhodně ne. zlaté americké leetadlovky, které hezky zapalují a torpéda něco dělají. A přesně tak jsou lidi co uhýbají přesně bokem na enemy BB to je pro mě nepochopitelné naprosto 1 Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #11 Posted September 3, 2020 Před 11 minutami ilmk řekl/a: jojo přesně tak jak magor nevidíš flaky musíš se dívat kolmo dolů. A ty bo,by jsem ani nezkoumal kam dopadají příjdou mi naprosto bez zubé. Ale kupodivu někdy s tím dá i citadelu ale já rozhodně ne. zlaté americké leetadlovky, které hezky zapalují a torpéda něco dělají. A přesně tak jsou lidi co uhýbají přesně bokem na enemy BB to je pro mě nepochopitelné naprosto Ony ty torpeda na midway pred buffem byly taky epicke s podobnym dmg a jeste to schazovalo vejir pres pul mapy. Ted uz to je o neco lepsi, ale stejne bych uvital kdyby to schazovala tri dvojta torpeda vedle sebe s uzkym rozptylem. Ten zamerovac je trida. To musel vymyslet nejaky raketovy inzenyr. Kdyby ty bomby nemely heal, tak nedoletis nikam. Hlavne by asi nemela byt pri maximalnim zamereni elipsa sirsi nez bitevky. To je potom docela o nicem. Yamato a Kurfurst se do toho vejdou, ale treba krizniky typu ibuki... tak ta elipsa je dvakrat takova nez sirka lodi Dopad tech bomb je snad zpomaleny nebo netusim. Hodis to elipsu pred lod a nez to dopadne, tak to lize akorat zad 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Mikhail800 Weekend Tester 1,332 posts 20,516 battles Report post #12 Posted September 3, 2020 Včera som mal bitku proti tomuto šuntu, kde sme mu zostrelili za 19 minút bitky 80 lietadiel a stále prilietal s minimálne polovicou letky bombardérov, rakeťákov a torpéďákov...to je celkom HISTORICKY PRESNÉ, keď podľa oficiálnych informácií disponovala 20-tkou lietadiel #BrokenCV Share this post Link to post Share on other sites
[NECRO] karnovak Players 218 posts 15,902 battles Report post #13 Posted September 3, 2020 Historicky přesné.... to má být u téhle hry vtip? Proč by zrovna tohle mělo být historicky přesné, když bambilion věcí tu historicky přesných není omylem? 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Mikhail800 Weekend Tester 1,332 posts 20,516 battles Report post #14 Posted September 3, 2020 1 hour ago, karnovak said: Historicky přesné.... to má být u téhle hry vtip? Proč by zrovna tohle mělo být historicky přesné, když bambilion věcí tu historicky přesných není omylem? No ale 20 vs. 80 to je ťažká prehra pre históriu :D 1 Share this post Link to post Share on other sites