Jump to content
Sign in to follow this  
Dubble_Dutch

Server Issues

5 comments in this topic

Recommended Posts

Players
45 posts
15,950 battles

I've got kicked from the server several times this week, this evening again twice during one battle, when I finally got back in none of the controls where working and I only thing I could do is see how my ship got destroyed by a dd.

I don't know if there are more players having the same issues but It is starting go get annoying and takes away all the fun in playing if you must pray you won't be kicked off again next time you play a game

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,057 posts
5,427 battles

I have similar problem, exept I didnt get kicked.

So the problem with my game is that nothing from controls works in the port. Can't access battle results, can't see next in the line ship im grinding.

 

Don't know what the hell is happening with server now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
WG Staff
1,822 posts
877 battles
On 7/2/2020 at 5:04 PM, Hades_warrior said:

I have similar problem, exept I didnt get kicked.

So the problem with my game is that nothing from controls works in the port. Can't access battle results, can't see next in the line ship im grinding.

 

Don't know what the hell is happening with server now.

Hi Captain, 

We should have had any major server issue last week. By any chance did you check also your internet connection? You can try to use Pingplotter 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
4,057 posts
5,427 battles
26 minutes ago, TheWarJaC said:

Hi Captain, 

We should have had any major server issue last week. By any chance did you check also your internet connection? You can try to use Pingplotter 😊

my internet bandwith was good so I dont know where the problem was.

I did run game integrity check and it seems it works normal after.

Share this post


Link to post
Share on other sites
WG Staff
1,822 posts
877 battles
2 hours ago, Hades_warrior said:

my internet bandwith was good so I dont know where the problem was.

I did run game integrity check and it seems it works normal after.

Thank you for the update Captain, I am glad that you managed to solve the problem: usually running a repair of the client fixes this kind of issues yeah 😊.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×