Jump to content
Sign in to follow this  
Worfy0122

Loading screens take forever

6 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
2 posts
728 battles

Since the last patch i have noticed my teams ships are already moving while im still staring at my loading bar to fill. Never had the issue before the last patch i used to have a countdown timer starting around 20 sec most of the time. 

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[VC]
Weekend Tester
114 posts
10,457 battles

You are not the only one with that problem. I'm in the game 10-30 seconds after battle start since the patch...

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KOKOS]
Beta Tester, Players
3,371 posts
8,811 battles

Yes, loading times have got worse since 3.1.

At least for me..

 

You are not the only one, same problem here. :unsure:

 

I hope Wargaming does fix this problem with patch 3.1.1 that will be released on the 22nd of May.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[L10NS]
Weekend Tester
415 posts
1,564 battles

Same problem, although it is inconsistent in as much as sometimes I can join the map before the battle has started, as it was until this patch, or more often there is a delay getting into battle and sometimes by as much more than one minute although the average is more like 30 seconds or so.

Edited by playarci

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×