Jump to content
Sign in to follow this  
ChrisG3484

Sound Tearing

4 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
3 posts
81 battles

Hi,

 

Hope this is the correct place for this. I have noticed when fighting in a nice big battle with a lot of guns going off, I get a fair amount of sound tearing. Checked my FPS and it's still showing 50 fps but the sound goes all wonky, sounds like a skipping track. Has anyone noticed something similar ?

 

System Specs are

 

Item    Value    
OS Name    Microsoft Windows 7 Ultimate    
Version    6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601    
Other OS Description     Not Available    
OS Manufacturer    Microsoft Corporation   
System Manufacturer    Gigabyte Technology Co., Ltd.    
System Model    GA-MA790XT-UD4P    
System Type    x64-based PC    
Processor    AMD Phenom™ II X4 955 Processor, 1908 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s)    
BIOS Version/Date    Award Software International, Inc. F8, 08/09/2011    
SMBIOS Version    2.4   
Installed Physical Memory (RAM)    16.0 GB    
Total Physical Memory    16.0 GB    
Available Physical Memory    13.7 GB    
Total Virtual Memory    32.0 GB    
Available Virtual Memory    29.4 GB    
Page File Space    16.0 GB    
 

GPU is a Nvidia GTX 750 TI with 2GB of mem. Using the mobo on board sound

 

 

Edited by ChrisG3484

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
1,718 posts

Yep, reported the same thing in the bug report section. When lots is going on the sound becomes terrible, sends my headphones nuts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
3 posts
81 battles

Oh sorry if I have duplicated posted. Tried to search for something similar and it just brought back results in German.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
3 posts
200 battles

I have an issue where in game every once in a while I get massive feedback or static bursts on my microphone - I don't hear it but everyone in my teamspeak channel does - I have to unplug mic and plug back in.

 

This only happens when world of warships is running

 

Anyone else getting this issue?

 

I did look for in game voice settings - but unlike WOT there don't seem to be any.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×