Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
CallmeMessi

Ships Icon in armory...

8 comments in this topic

Recommended Posts

Players
146 posts
21,672 battles

Says no :cat_paw:Just hangs.

 

Can get out easily with ESC and all other Icons work fine. 

 

Looks like I'll have to keep hold of my steel for a while longer. :cap_money:

Share this post


Link to post
Share on other sites
WoWs Wiki Team, Supertester, Privateer
1,999 posts
12,244 battles
5 minutes ago, CallmeMessi said:

Says no :cat_paw:Just hangs.

 

Can get out easily with ESC and all other Icons work fine. 

 

Looks like I'll have to keep hold of my steel for a while longer. :cap_money:

try clearing content of \profile\cef_cache in your WOWS-Directory. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ATUM]
Beta Tester
396 posts
4,811 battles

New Armory is terrible for me. Hangs all the time.

 

I'll try the recommended fix above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
WoWs Wiki Team, Supertester, Privateer
1,999 posts
12,244 battles
7 minutes ago, CallmeMessi said:

Works fine now...without clearing anything. Thank you.

A lot of new things have to be loaded and stored, may take some time for initializing - but great to hear!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
146 posts
21,672 battles
11 minutes ago, Wizard27_1979 said:
18 minutes ago, CallmeMessi said:

Works fine now...without clearing anything. Thank you.

A lot of new things have to be loaded and stored, may take some time for initializing - but great to hear

Even after cleaning the cache...its painful.

 

Can I suggest you organise by tier number with mini icons of ships. That way the player only sees a smaller number of ships and the server sends a considerable smaller data load. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×