Jump to content

39 comments in this topic

Recommended Posts

Players
3 posts
792 battles

Hi

 

Is anyone having problems login in to WoW since the update? or is it just me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
3 posts
792 battles

well.. when I opened my game it wanted to update and I was on the EU sever so not sure what happened

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Freibeuter
12,702 posts
Just now, JvN_ said:

well.. when I opened my game it wanted to update and I was on the EU sever so not sure what happened 

and you are sure that it wasn't only the pre-download?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
3 posts
792 battles

If it was I did not know about it... So I will wait till tomorrow to play lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[TACHA]
Players
1,210 posts
3 hours ago, lpolb said:

a lot of steam players have problems

And they've been forced to do the update a day early as well ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PASOK]
Players
16 posts
8 minutes ago, Cpn_Jack_Sparrow said:

Well its not working for me .all im getting is unable to connect to update service redbox

 

the EU server is unavailable until 0800 UTC in order to install the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
26 posts
8,620 battles

WGC is also not working.... It says I'm running the latest version 0.9.4.1.2571457

Normally when a new version is detected it will show you the UPDATE button, but not today.

Will the person who broke WGC please fix it... thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BGNAV]
Players
2 posts
13,442 battles

The game should be automatically updated and I have the update downloaded but it's not updating. Anyone having the same issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OCONT]
Players
61 posts

Hi all been waiting for update to start since 07:00 to-day and still no go is it the Game Center causing the problem because I have never had this problem before (allowed WG to force Game center on me last week) 

 

aaaaaaah haaaaaaaa just started 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[RONIN]
Players
110 posts
15,542 battles

mine says error cant download update check ur net. also all news pages look weird. wot works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
[WG]
WG Staff
7,701 posts
4,608 battles

Captains!

Update is still not live on EU server, it should be back online at 10:00 CEST.

 

If you had problems with downloading the patch in first hours of downtime, it is possible, that the patch wasn't fully loaded at the moment you were trying to download it.

Please wait until 10AM and after we can try troubleshoot, once server is up and running.

 

Thanks for your patience

Share this post


Link to post
Share on other sites
[RM_IT]
Players
3 posts
7,280 battles
1 hour ago, YabbaCoe said:

Captains!

Update is still not live on EU server, it should be back online at 10:00 CEST.

 

If you had problems with downloading the patch in first hours of downtime, it is possible, that the patch wasn't fully loaded at the moment you were trying to download it.

Please wait until 10AM and after we can try troubleshoot, once server is up and running.

 

Thanks for your patience

Or maybe not :-)

 

Logged in OK now :-)

Edited by phatnovice
Working now

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
[WG]
WG Staff
7,701 posts
4,608 battles
Před 13 minutami phatnovice řekl/a:

Or maybe not :-)

So are you facing any problems with downloading or launching the game?

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-C-B-]
Players
61 posts
19,764 battles
2 minutes ago, YabbaCoe said:

So are you facing any problems with downloading or launching the game?

I'm having problems. 

 

All I get is ten seconds of the first picture and then it defaults to the second one. The internet connection is working perfectly. I've tried rebooting my PC. 

 

Happens with both the launchers that the game installed on my desktop. One is called "Game Center" and the other "World Of Warships EU". Both appear identical. 

 

 

 

 

1.jpg

2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
[WG]
[WG]
WG Staff
7,701 posts
4,608 battles
Před 27 minutami snddim01 řekl/a:

I'm having problems. 

 

All I get is ten seconds of the first picture and then it defaults to the second one. The internet connection is working perfectly. I've tried rebooting my PC. 

 

Happens with both the launchers that the game installed on my desktop. One is called "Game Center" and the other "World Of Warships EU". Both appear identical. 

 

 

 

 

1.jpg

2.jpg

Try to go to game settings and check and repair.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×