Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Anibtiko202

upozornění

7 comments in this topic

Question

Players
2 posts
22 battles

Dobrý den! Po poslední bitvě se můj účet stal růžový a bylo napsáno, že nesmím více poškozovat přátelské lodě. Proč se to stálo a jaký trest mě očekává, jestli nebudu toto doporučení dodržovat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[IDDQD]
Beta Tester
4,045 posts
5,543 battles
22 minutes ago, Anibtiko202 said:

Dobrý den! Po poslední bitvě se můj účet stal růžový a bylo napsáno, že nesmím více poškozovat přátelské lodě. Proč se to stálo a jaký trest mě očekává, jestli nebudu toto doporučení dodržovat?

Střílí se po červených , ne po zelených . Pokud nepoužíváš přepnutí pro barvoslepé

Poškodil jsi spojence a v případě opakování dostaneš několik bitev v co-opu . Kolik ? Záleží jak se proviníš . Většinou tři , ale i sedmnáct , už to tu bylo

Ta růžová zmizí po třech ? bitvách , asi...

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[IDDQD]
[IDDQD]
Korzár
577 posts
12,657 battles

Malé upozornění. V těch třech (až sedmnácti :Smile_teethhappy:) bitvách musíš hrát tak, abys nijak nepoškodil spojence. Ani do nich nesmíš narážet.

Začátečníci mají obvykle problém s torpédy, občas je pošlou do míst, kudy proplouvá spojenecká loď. Dej si na to pozor. :Smile_honoring:

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
5,368 posts
31,673 battles
Před 6 hodinami Flaky26 řekl/a:

Malé upozornění. V těch třech (až sedmnácti :Smile_teethhappy:) bitvách musíš hrát tak, abys nijak nepoškodil spojence. Ani do nich nesmíš narážet.

Začátečníci mají obvykle problém s torpédy, občas je pošlou do míst, kudy proplouvá spojenecká loď. Dej si na to pozor. :Smile_honoring:

Nesmysl... jakmile ti začne v coopu jízda v růžové (i oranžové), klidně si dáš i torp do vlastního a nepřičte se ti žádnej postih. Nesmíš to udělat ve stejné hře znovu (ale i to se mi snad povedlo bez postihu - myslím přidání dalších her v coopu). Dokonce můžeš lupnout i salvu do vlastních.

Mám pocit, že jsem se i potopil sám, když mi jedno jelito vytočilo a počet her v coopu se stejně snížil. Horší je to, když ti skončí trest a povede se ti někoho vzít ten den znovu torpédem, pak naskočí hned vyšší počet růžových/oranžových her.

Nestrašte ho s narážením...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
2 posts
22 battles

Jo, teď to jasně, děkuji. Ještě takovej dotáz - když vypustím torpeda a nějaká přátelská loď na ně náhodou narazí, tak to stejně bude považovano za schválnou škodu a já budu potrestán či varovan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Players
27 posts
12,686 battles

Ano. Platí pravidlo. Toje torpéda = tvoje odpovědnost. I když asi každý, kdo to nějakou chvíli hraje, už tu byl párkrát růžový. Je to spíš varování, aby si se zamyslel co děláš. Pokud pouštíš torpédas přes přátelské lodě. Hraješ to prostě špatně. Pokud se ti přátelská loď, která utíká před nepřítelem, nečekaně otočí o180 stupňů a vpluje ti do torpéd. Tak s tím asi moc nenaděláš. Ta druhá situace je ale relativně vzácná. Takže odehraj pár her a růžová zase zmizí.     

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×