Jump to content
_MrAlpha_

Invisible ships

7 comments in this topic

Recommended Posts

Beta Tester
4 posts
6 battles

I logged in WoWs after the update, and this is what i see.I mean, what I don't see.

Schermata 2015-05-16 alle 18.05.34.pngSchermata 2015-05-16 alle 18.04.45.png

I can't see any ship (in the harbor and in battle) and island but I can see flags and smoke effects. Before the update it was all good and there were 30 stable fps, now dropped to 10 or less.

I'm playing WoWs from a late 2009 iMac using Parallels Desktop 10.2.0.
Graphic card: ATI Radeon HD 4850 512 MB (Parallels Desktop has 376 MB allocated)
8 GB of ram (Parallels Desktop has 4 GB allocated)

 

Edit: something similare happened in WoT a while ago, it got fixed when I downloaded the next patch. Should I reinstall the game?

Schermata 2015-05-16 alle 18.05.34.png

Schermata 2015-05-16 alle 18.04.45.png

Edited by _MrAlpha_

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ZERG]
Weekend Tester
4 posts
1,560 battles

Well, its a start to reinstall the game to see if that fixes your issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KOKOS]
Beta Tester, Players
3,371 posts
8,809 battles

Did you install the newest drivers for your GPU?

 

Good luck getting the problem fixed Captain! :honoring:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
1 post
1,789 battles

@_MrAlpha_: Did the reinstall help? I am facing the same bug and looking for a solution.

I am using an late 2013 iMac 27" with Parallels Desktop 10.2.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[KOKOS]
Beta Tester, Players
3,371 posts
8,809 battles

Maybe the problem is beeing caused by Parallels Desktop, and not by World of Warships itself?

 

I am not a Mac user, but i always try to help. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
4 posts
6 battles

@_MrAlpha_: Did the reinstall help? I am facing the same bug and looking for a solution.

I am using an late 2013 iMac 27" with Parallels Desktop 10.2.0.

 

I'm downloading the game right now.

 

Maybe the problem is beeing caused by Parallels Desktop, and not by World of Warships itself?

 

I am not a Mac user, but i always try to help. :)

 

It could, but I don't thinks so. I think it's just the old graphic card. Sometimes there are some graphic glitches, but nothing very important and now I'm used to.

When using Mac the GPU drivers get automatically updated, so it's not the case.

 

Thank everyone for help, I'll keep you updated on the problem. :honoring:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×