The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,001 posts Report post #1 Posted April 22, 2020 Z powodu problemów, których doświadczył serwer EU w ostatnich dniach, chcemy poruszyć temat rekompensaty. Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
HoldMyBeerAndWatch Players 326 posts 9,463 battles Report post #2 Posted April 22, 2020 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] 111Berti Players 23 posts 7,132 battles Report post #3 Posted April 28, 2020 edit . Od początku kwietnia grałem tylko na serwerze ASIA albo CIS bo na EU "czekam na autoryzację" sytuację uratował PT - wszystko działo. Dziś aktualizacja - no może poprawili. JEST WSPANIALE - CIS - zły klient gry ( widocznie jeszcze nie ma aktualizacji) ASIA "czekam na autoryzację" potem zonk EU czekam na autoryzację" potem zonk Share this post Link to post Share on other sites
[-SBF-] Greyshark Alpha Tester, In AlfaTesters 8,315 posts Report post #4 Posted April 28, 2020 48 minut temu, 111Berti napisał: Od początku kwietnia grałem tylko na serwerze ASIA albo CIS bo na EU "czekam na autoryzację" sytuację uratował PT - wszystko działo. Dziś aktualizacja - no może poprawili. JEST WSPANIALE - CIS - zły klient gry ( widocznie jeszcze nie ma aktualizacji) ASIA "czekam na autoryzację" potem zonk EU czekam na autoryzację" potem zonk Skoro u wszystkich działa a u ciebie nie, to chyba oczywiste, że błąd jest po twojej stronie a nie serwera? Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] 111Berti Players 23 posts 7,132 battles Report post #5 Posted April 28, 2020 Już pisałem Ci gdzie indziej Przeinstalowane wszystko. Port do serwera mają dostęp. Widocznie po 5 latach gry zgłupiałem tak, że nie potrafię nic poradzić. Chyba jednak nie wszystkim działa bi jest wiele zgłoszeń o problemach z autoryzacją. Poczekam na 0.9.4 a na razie gram w coś innego. Na szczęście mam dużo pracy i nawet lepiej, że nie działa :-) Share this post Link to post Share on other sites
[_PL_] 111Berti Players 23 posts 7,132 battles Report post #6 Posted May 2, 2020 cały czas Share this post Link to post Share on other sites