Jump to content
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Cyclops_

Server down??

83 comments in this topic

Recommended Posts

[OGHF]
Players
1,697 posts
28,032 battles

Just been kicked out of a game, will not reconnect my IP service provider full strength??

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
429 posts
16,143 battles
Just now, Karasu_Hidesuke said:

Haven't been kicked yet, but 'Battle' returns me straight back to port. :Smile-angry:

Same here.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OGHF]
Players
1,697 posts
28,032 battles

Now reconnected, ship back in port, battle as if not happened??, no loss of star in ranked battle, very strange

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
39 posts
5,486 battles

Got kicked out (started battle with z-52) , logged in....and currently in harbour, my z-52 was back in the harbour but with flags equipped (as if the ship was never in the battle I was kicked from)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ALONE]
[ALONE]
Players
4 posts
13,913 battles

yeah i am sorry that was my fault, was playing a ranked and my team was winning, that must have been crashing the server

  • Funny 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OGHF]
Players
1,697 posts
28,032 battles
Just now, Krieger00 said:

Got kicked out (started battle with z-52) , logged in....and currently in harbour, my z-52 was back in the harbour but with flags equipped (as if the ship was never in the battle I was kicked from)

Same with me, had been in game for about 2 mins, ship now in port all premium consumables all still on as if I had never gone into battle??

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Beta Tester
8 posts
13,954 battles

Same here.

 

First kicked out of the game, then logged in again. Ship was back in the port, the game did not count at all.

 

Pushing the battle button get me directly back to the port.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[VIECH]
Players
3 posts
8,410 battles

was kicked out of the game after an battle, couldnt login "server busy" for an moment, login is working now, but as soon you click battle its loading a whily and your back into harbour.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[AAO]
Players
1,597 posts
21,623 battles

Dito. Battle doesn't even get me to the loading screen.

Wouldn't be surprised by server troubles with a probably reduced maintenance crew and increased server population.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[CAIN]
Players
4,996 posts
21,590 battles
5 minutes ago, Monalie said:

Same here.

Same here.

WG dudes spend every cent on toiletpaper and toiletpaper stocks, so there was no money left to buy food for the server Hamsters...

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[-RN-]
Players
5 posts
3,960 battles

hello also to me as soon as I start a battle it immediately brings me back to the port rip server :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

×