The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,926 posts Report post #1 Posted March 22, 2020 Většina z vás je zná. Jsou to hráči, jako vy. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,823 posts 5,380 battles Report post #2 Posted March 24, 2020 Jenom bych chtěl - Ne musím , uvézt na pravdivou rovinu jednu informaci obsaženou v článku : "Súťaž, kde dostanete pečiatku na čelo s nápisom FIMRA. Pozor! Členovia klanu FIMRA už dostali pri vstupe chřipku, takže sú v karanténe a tejto súťaže sa nezúčastnia." a týká se klanu FIMRA za jehož vznik nese plnou zodpovědnost pánko Čierny alias Bl4ck_SK A tímto nejenom jemu , ale i ostatním přeji vše nejlepší do dalšího nejenom streamování . CECKY von 1 Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,681 posts 9,932 battles Report post #3 Posted March 24, 2020 Kdo je ten druhej? Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] BL4CK_SK Community Contributor 419 posts 23,699 battles Report post #4 Posted March 25, 2020 Haló?! Ako? Dobre Ti je doma v karanténe? Skúšal si sa smiať s tou rúškou (rouškou (CZ)) na ksichte? Tak tutaj - SKUTOK SA NESTAL / PADOL MI INTERNET / JA NEJVJEEEM UŠ ... a.k.a. Mr.Pr0fessional 3 P.S: ... ešte kým príde update 0.9.3 a budú odstránené niektoré lode z hry, budem robiť súťaž ako poďakovanie za poslednú dobu, takže kto by sa chcel ešte nejako podieľať na venovaný ceny/cien - prem.účet, dublóny, nejaká loďka - prosím napíšte mi, nech to potom aj s celým zoznamom cien oznámim vopred ;) ďakujeeeeeeeeeeeem a teraz už si choď kliknúť na video :D ;) 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,823 posts 5,380 battles Report post #5 Posted March 25, 2020 Jsem zkrátka dobrej 1 1 Share this post Link to post Share on other sites