The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,939 posts Report post #1 Posted March 18, 2020 Europejskie niszczyciele opuszczające wczesny dostęu, nowa kampania, unikalny historyczny dowódca i wiele więcej! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
45Mitsu Players 13 posts 14,570 battles Report post #2 Posted March 19, 2020 Witam! Kiedy aktualizacja wejdzie? Czy to jest ten moment kiedy będą wycofane Flint i Smoleńsk? Pzdr. Share this post Link to post Share on other sites
[ROMT] SirXenon_36 Players 405 posts 7,604 battles Report post #3 Posted March 20, 2020 19.03.2020 o 10:56, 45Mitsu napisał: Witam! Kiedy aktualizacja wejdzie? Czy to jest ten moment kiedy będą wycofane Flint i Smoleńsk? Pzdr. Zgadza się. IX Neustrashimy, IX Black i IX Jean Bart też. Kiedy? Wystarczy popatrzeć na daty eventowe misji bojowe dla europejskie niszczycieli, czyli 9 kwietnia. To jest moment zakończenia eventu powiązany z aktualizacja 0.9.2, a po tym wprowadzą nowa aktualizacja 0.9.3 do gry, czyli event europejskie niszczycieli część 2. Mamy ponad 2-3 tygodnie. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites
45Mitsu Players 13 posts 14,570 battles Report post #4 Posted March 20, 2020 dzięki nie siedzę tak mocno na stronie, czasem coś umyka. Share this post Link to post Share on other sites
[-E-G-] Schrottersburg Players 5 posts 13,418 battles Report post #5 Posted March 22, 2020 Czy Moskwa też będzie usunięta z drzewa wraz z aktualizacją 0.9.3? Share this post Link to post Share on other sites
[GRAY] kubalkr Supertester 253 posts 28,759 battles Report post #6 Posted March 22, 2020 1 hour ago, Schrottersburg said: Czy Moskwa też będzie usunięta z drzewa wraz z aktualizacją 0.9.3? W 0.9.3 Moskwa na pewno nie będzie jeszcze usunięta z drzewka bo jest dalszy ciąg Europejskiego eventu niszcycieli cz. 2. Więc można się domyślać, że będzie to w 0.9.4 czyli za jakieś 7 tygodni? Ale nie jest to jeszcze potwierdzone. Share this post Link to post Share on other sites
[-E-G-] Schrottersburg Players 5 posts 13,418 battles Report post #7 Posted March 22, 2020 Dzięki za info.pzdr Share this post Link to post Share on other sites
Janusztraczokrutnik Players 196 posts 3,037 battles Report post #8 Posted March 22, 2020 6 hours ago, kubalkr said: W 0.9.3 Moskwa na pewno nie będzie jeszcze usunięta z drzewka bo jest dalszy ciąg Europejskiego eventu niszcycieli cz. 2. Więc można się domyślać, że będzie to w 0.9.4 czyli za jakieś 7 tygodni? Ale nie jest to jeszcze potwierdzone. Czemu w ogóle Moskwę chcą skasować? Share this post Link to post Share on other sites
[-E-G-] Schrottersburg Players 5 posts 13,418 battles Report post #9 Posted March 22, 2020 Moskwa będzie dostępna za węgiel w zbrojowni a dadzą nowe krążki w nowych liniach badawczych. Share this post Link to post Share on other sites
Janusztraczokrutnik Players 196 posts 3,037 battles Report post #10 Posted March 22, 2020 20 minutes ago, Schrottersburg said: Moskwa będzie dostępna za węgiel w zbrojowni a dadzą nowe krążki w nowych liniach badawczych. Jak jestem w posiadaniu Moskwy to mi ją zabiorą i dadzą rekompensatę? Share this post Link to post Share on other sites
[-E-G-] Schrottersburg Players 5 posts 13,418 battles Report post #11 Posted March 22, 2020 4 minuty temu, Janusztraczokrutnik napisał: Jak jestem w posiadaniu Moskwy to mi ją zabiorą i dadzą rekompensatę? Zabrać nie zabiorą. Moskwa będzie statkiem premium jeżeli ją masz i dodatkowo dostajesz ruskiego krążka X lvl. Jak będzie zobaczymy. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] Jasoandr Players 481 posts 22,753 battles Report post #12 Posted March 23, 2020 16 godzin temu, Schrottersburg napisał: Zabrać nie zabiorą. Moskwa będzie statkiem premium jeżeli ją masz i dodatkowo dostajesz ruskiego krążka X lvl. Jak będzie zobaczymy. Nie statkiem tylko okrętem. Nie premium tylko specjalnym. Czy za Moskwę gracze otrzymają z automatu drzewkową X? - tego nie wiem i nigdzie nie widziałem info na ten temat. Czy posiadając perm-kamo na Moskwie będzie jakaś rekompensata? Nie wiem, ale bardzo prawdopodobne, że zostanie ten problem rozwiązany podobnie jak przy poprzednich splitach innych linii, czyli kamo zostanie dodane na nowy okręt T10. Kirov zostanie okrętem premium, więc warto go zbadać i kupić. Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] Druvik Community Contributor 646 posts 5,700 battles Report post #13 Posted March 23, 2020 17 hours ago, Janusztraczokrutnik said: Jak jestem w posiadaniu Moskwy to mi ją zabiorą i dadzą rekompensatę? Będziesz miał Moskwę w wersji Specjalnej, co do zamiany to nie ma jeszcze "oficjalnej" decyzji. Gdzie zapytasz tam się dowiesz różnie :) Trzeba czekać na oficjalne info. Dlaczego zamieniają Moskwę? Podobno aby cała linia bardziej do siebie pasowała. Share this post Link to post Share on other sites