The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,931 posts Report post #1 Posted March 17, 2020 Co je to Veřejný test a proč byste se ho měli chtít účastnit? Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[_CSR_] Ragnar6661 Players 98 posts 12,332 battles Report post #2 Posted March 17, 2020 Ahoooj účastním se testů už dlouho , ale vzhledem k má práci se mi málokdy podaří dodělat všechny 3 mise , až teď co jsem doma se zlomenou pánví jsem dokončil všechny 3 zimní, ale kontík ,vlajka nášivka pořád nikde Share this post Link to post Share on other sites
M8ii Players 1,628 posts 4,330 battles Report post #3 Posted March 17, 2020 25 minutes ago, Ragnar6661 said: Ahoooj účastním se testů už dlouho , ale vzhledem k má práci se mi málokdy podaří dodělat všechny 3 mise , až teď co jsem doma se zlomenou pánví jsem dokončil všechny 3 zimní, ale kontík ,vlajka nášivka pořád nikde Spoiler https://worldofwarships.eu/en/userbonus/ Share this post Link to post Share on other sites
ShadowR Players 6 posts 819 battles Report post #4 Posted March 17, 2020 Zdravim,otazka.Jak se dostanu k učasti na veřejnem testu? V game center neni žadny odkaz ke staženi.Diky za info Share this post Link to post Share on other sites
LamaLokatorCZ Players 1 post 1,508 battles Report post #5 Posted March 17, 2020 A připojit se půjde kdy ? já jen že mi to píše, že je server nedostupný ... PS: registrovaný jsem 1 Share this post Link to post Share on other sites
H4PPYK1L2R Players 4 posts 1,788 battles Report post #6 Posted March 18, 2020 Ahoj, kde se dá zaregistrovat a stáhnout PT, v článku jsem nic nenašel. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Flaky26 [IDDQD] Players 446 posts 11,799 battles Report post #7 Posted March 18, 2020 @H4PPYK1L2R https://worldofwarships.eu/cs/content/pt-guide/ Tady by měl být návod Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,681 posts 9,960 battles Report post #8 Posted March 18, 2020 To je zase velka odmena. To se urcite zucastnim Share this post Link to post Share on other sites
[K-V-V] Gremlaja Players 122 posts 11,514 battles Report post #9 Posted March 20, 2020 já to zase budu mazat mě se ty odměny z testu na běžnym hernim servru neobjevujou někam se to ztrácí Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,535 posts 832 battles Report post #10 Posted March 23, 2020 @Tuccy promiň, že tě označuji, ale jelikož tu žabák není, měl bych otázku. Pokud vlastním všechny tier 6 prémiové lodě, tak pokud si onen kontejner vyjezdím, bude nějaká kompenzace? Share this post Link to post Share on other sites
M8ii Players 1,628 posts 4,330 battles Report post #11 Posted March 23, 2020 1 hour ago, Wolffnstein said: @Tuccy promiň, že tě označuji, ale jelikož tu žabák není, měl bych otázku. Pokud vlastním všechny tier 6 prémiové lodě, tak pokud si onen kontejner vyjezdím, bude nějaká kompenzace? ztratis jedno misto v pristavu, protoze ji dostanes v jine barve a bude mit jedno AA uplne na jinem miste jako ma ta lod, kt. vlastnis =) Tedy to bude uplne jina lod =) Spoiler No, neco ti daji jako kompenzaci i kdyz porad na vsechno nadavas =)) Treba fotografii vedeni, jako pozadi v pristavu a bude zablokovanej abys ho nemohl zmenit =) 1 Share this post Link to post Share on other sites