The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,715 posts Report post #1 Posted March 16, 2020 Podívejte se na italskou prémiovou bitevní loď VIII. úrovně z neobvyklého úhlu! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
Tobi_1989 Players 93 posts 11,732 battles Report post #2 Posted March 16, 2020 Ježiš vy lidi ve WG, tohle mi nedělejte... Já po Romě už nějakou dobu pokukuju, sušim goldy, uvažuju že si ji koupim a už jsem si řekl "kašli na to, pitomče, všechny recenze řikaj, že stojí za prd, počkej si třeba na Odina" a najednou prásk a mam ji v palici zase... 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #3 Posted March 17, 2020 Před 8 hodinami Tobi_1989 řekl/a: Ježiš vy lidi ve WG, tohle mi nedělejte... Já po Romě už nějakou dobu pokukuju, sušim goldy, uvažuju že si ji koupim a už jsem si řekl "kašli na to, pitomče, všechny recenze řikaj, že stojí za prd, počkej si třeba na Odina" a najednou prásk a mam ji v palici zase... Proc by mela Roma stat za prd? Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] cer243 [T-N-T] Players 1,122 posts 23,712 battles Report post #4 Posted March 17, 2020 Před 7 hodinami BustyGirlWithPinkPig řekl/a: Proc by mela Roma stat za prd? Soutěží o "nejkřivější" děla ve hře a pohybuje se na špici. Srovnatelná s německými BB před buffem. Jenže němce můžeš postavit na sekundáry, tohle můžeš postavit tak maximálně v doku do kouta. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tobi_1989 Players 93 posts 11,732 battles Report post #5 Posted March 17, 2020 8 hours ago, cer243 said: Soutěží o "nejkřivější" děla ve hře a pohybuje se na špici. Srovnatelná s německými BB před buffem. Jenže němce můžeš postavit na sekundáry, tohle můžeš postavit tak maximálně v doku do kouta. Navíc děla s penetrací jak Izumo před úpravou, kdy všechno menší než bitevka dostává maximálně nadpenetraci a AA s dostřelem sotva o chlup delším než francouzské DD. Pořád platí že ji prostě chci už proto jak vypadá a pokud se mi někdy náhodou omylem nevysype z kontíku tak ji asi koupim, ale vzhledem k tomu, že teď má někdy vycházet Odin bych byl asi debil... Třeba někdy WG buffne dostřel italských 90mm aspoň na úroveň německých 105mm nebo přijde linka, kde bude Littorio když už ne lepší, tak aspoň ve stromu zadarmo... Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #6 Posted March 17, 2020 Před 6 hodinami cer243 řekl/a: Soutěží o "nejkřivější" děla ve hře a pohybuje se na špici. Srovnatelná s německými BB před buffem. Jenže němce můžeš postavit na sekundáry, tohle můžeš postavit tak maximálně v doku do kouta. Uz jsem tady psal o tom, jak je to s krivosti del u Romy. Takze nesouhlasim s tim, ze je to krive jako nemci. Ma to vic del, lepsi penetraci a balistiku. Dobre pancerovani je take vyhoda. Za me to je dobra lod. Share this post Link to post Share on other sites
[9-NFE] Kentusacek Weekend Tester 368 posts 6,762 battles Report post #7 Posted March 19, 2020 On 3/17/2020 at 11:22 PM, Tobi_1989 said: bych ti doporučil spíš počkat jak to dopadne s Imperem a pak bych se až rozhodnul pokud chceš italskou bitevku Share this post Link to post Share on other sites