The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,715 posts Report post #1 Posted February 19, 2020 Wydarzenie Europejskie niszczyciele; zmiany w umiejętności Zapalnik bezwładnościowy dla pocisków OB, a także w poszyciu krążowników i pancerników; oraz inne ulepszenia. Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] WG_Please_Buff_My_RNG Community Contributor, Players, In AlfaTesters, Beta Tester 110 posts 16,773 battles Report post #2 Posted February 19, 2020 To mam takie pytanie. Co z okretami typu Colbert, Atlanta, Flint? Jaką będą miały penetracje? Czy po założeniu ifhe będą zadawały jakiekolwiek obrażenia krążownikom tego samego poziomu? Ceną 50% mniej pożarów (bazowo). Share this post Link to post Share on other sites
pirat328 Players 139 posts 4,427 battles Report post #3 Posted February 19, 2020 to są dobre nowiny, albo dmg przez burzenie albo dmg przez palenie. cześć okrętów będzie bardziej zadaniowa. Share this post Link to post Share on other sites
[COMA] Kagaxxa Players 76 posts 11,855 battles Report post #4 Posted February 23, 2020 Zastanawiałem się dlaczego teraz tak mało lotniskowców. Zagrałem sobie lotniskowcem, gra padła 3 razy podczas jednej gry :D Share this post Link to post Share on other sites