Jump to content
In-game services unavailability Read more... ×
Sign in to follow this  
T3ddyBear

Minotaur AA Sector Priority not working?

4 comments in this topic

Recommended Posts

[MA-GE]
Beta Tester
298 posts
12,742 battles

Morning all,  just noticed this morning that the AA sector priority doesn't appear to work on my Mino.

 

Press "O" and the circle around my ship HUD turns orange immediately and goes on a 10 sec cooldown, it never turns green to "charge".

 

Is it me or am I doing something wrong? No mods installed, clean UI.

 

TB.

 

**edit - Forgot to add that it seems to work on the other ships I have tried this morning, just the Mino having an issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PUPSI]
Freibeuter
13,730 posts
49 minutes ago, T3ddyBear said:

Press "O" and the circle around my ship HUD turns orange immediately and goes on a 10 sec cooldown, it never turns green to "charge".

I guess you have skilled "Massive AA" for your captain, and with this skill this is the correct behaviour

  • Cool 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
WoWs Wiki Team, Supertester, Privateer
2,292 posts
15,559 battles
1 hour ago, T3ddyBear said:

Is it me or am I doing something wrong? No mods installed, clean UI.

As Klopirat said, if you skilled Massive-AA on your captain there is no increase of damage as without but direct damage and therefore no "charge". 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×