Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
Sign in to follow this  
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
YabbaCoe

London

7 comments in this topic

Recommended Posts

[KMGV]
Players
40 posts

Dostal jsem ten křižník za operace a po chvilce hraní... Je docela.rychlý, prežil zasah 3 torpéd a to celkem v pohodě. Má generátor kouře jako torpédoborce, ne ty pohyblivé jako Italové. Opravovací sada je fajn..Torpeda 7km, dají se odpalovat po jednom...ale děla mají zoufale malý dostřel. HE zapalují dost průměrně. Je celkem rychlý a obratný... Ale když to srovnám třeba s Japoncem na stejné úrovni, dost kulhá. Zase proti treba Dallasu se s ním hraje mnohem lépe.

Na operace je dobrý, tam se vratí ze 100k+ do přístavu. v náhodné bitvě, když mě to hodí proti T9 lodím je zázrak že si vystřelím... A bukařit za ostrovy není můj styl. Kdyby ta děla měla tak o 2km větší dostřel byla by super.

• Cool 1

[CRYO]
Players
117 posts
18,656 battles

souhlasim s  danielem nema co nabidnout, kdo ma belfast tak nemusi volit

pritom briti jakozto nejvetsi namornici by meli byt OP, tohle ne ale je zadara takze dekuju

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,384 battles
Před 15 hodinami vrahoun řekl/a:

pritom briti jakozto nejvetsi namornici by meli byt OP, tohle ne ale je zadara takze dekuju

V prvni svetove ano. Takze do tieru 5 by silne lode mit meli. Ale ve druhe svetove valce uz nebyli tak silni a Japonci a hlavne USA byli lepsi. Britske namornictvo bylo strasne zastarale a i nove stavene lode byly slabe. Viz. King Gerge V class a Vanguard.

[IDDQD]
Players
331 posts
16,746 battles
Před 21 hodinami Wolffnstein řekl/a:

V prvni svetove ano. Takze do tieru 5 by silne lode mit meli. Ale ve druhe svetove valce uz nebyli tak silni a Japonci a hlavne USA byli lepsi. Britske namornictvo bylo strasne zastarale a i nove stavene lode byly slabe. Viz. King Gerge V class a Vanguard.

no jo no, a proto je třeba ve hře takové ruské námořnictvo vyloženě slabé. :Smile_teethhappy:

K Londonu......na svém tieru to je dobré....s MM +1 je to už ale mizérie a v +2 MM vyloženě nehratelné.....  

• Cool 1

[T-N-T]
Players
1,283 posts
25,606 battles

Podíval jsem se na jeho spot, poté na jeho dostřel a usoudil, že v přístavu mu bude nejlépe. zase se musí nechat, že se na něj kouká celkem dobře - reálná loď a padnoucí kamo (nemyslím to zlato-bíle, ale standard). :cap_like:

• Cool 2

[T-N-T]
Players
4,019 posts
24,320 battles

On je London v podstatě OP kombinací všech možných "gimmicků", ale jednu věc mu odpustit nemůžu: Tak mizerná děla jsem nepotkal od expení britských bitevek. To je tak absolutně k ničemu zbraň! Je zázrak dát salvu za 5k DMG. Většinou se patláte s 2-3k na celou salvu, ať už zvolíte HE či AP. Boky křižníků, bitevek, stejně nic netrefíte ani pod 10km...

To je tak frustrující loď... Sice dobře zahraná přežije i v T8 bitvách, ale přežít celou bitvu v podstatě musíte, abyste aspoň něco nastříleli. Těžký křižník na Tieru 6 by měl vypínat lodě, ne tohle. Zlatá Furutaka a Aoba.

Sign in to follow this