The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,855 posts Report post #1 Posted February 5, 2020 Šest britských těžkých křižníků je připraveno k zařazení do armady ve World of Warships. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Dave6 Players 630 posts 15,398 battles Report post #2 Posted February 6, 2020 Tyhle články, kde představujete historie a vývoj linií a těch projektů, které jste tam daly (a to i v tomhle případě kde ty informace mám) I když tady by bylo zajímavé i podle čeho WG modeláři tvořili ty "modernizace" - tj. proč 9 a 10 mají úplně jiné nástavby i když pochází v podstatě ze stejných projektů, nebo proč jste měli potřebu modernizovat t Albemarle, i když v původní podobě projektu AAčky apod. v podstatě odpovídal Edinburghu... Protože pak by Drake nepůsobil tak divně s těmi staršími 114mm sekundářkami Ještě jsem zvědavý jaké pozadí nám dáte pod Cheshire, o takovém projektu jsem nikde nic nečetl A pokud by někdo měl zájem tak tady jsou nějaké parametry různých Britských křižníkových projektů: http://xoomer.virgilio.it/bk/NWS/Royal_Navy/RN_Cruiser_projects_WWII/index.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,766 posts 5,370 battles Report post #3 Posted February 6, 2020 3 minutes ago, Dave6 said: Nesnaž se hledat logiku někde kde není . A když je , tak se jí vyhýbají na sto honů ( teoreticky by se mělo jednat o 15 380 metrů ) což je dost . Takže variace typu Kongo od Ládi Hrušky na 100 způsobů jsou jednodušší . Akorát místo olivového oleje použiješ slunečnicový ( stejně je vyrábí jedna fabrika ze zbytků ropy ) akorát z jiným názvem a jinou cenou . 1 Share this post Link to post Share on other sites