The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,756 posts Report post #1 Posted January 31, 2020 Postaci z serialu anime „ARPEGGIO OF BLUE STEEL -ARS NOVA-” wracają do World of Warships Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[F-A-M] Taiczo84 Players 249 posts 16,862 battles Report post #2 Posted January 31, 2020 Opis serialu jest lekko nie taki. Iona nie tyle co zbiegła co wykonała rozkaz odnalezienia Gunzo Chihaya i zostania jego okrętem. Anime choć krótkie to fajne. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #3 Posted January 31, 2020 4 minutes ago, Taiczo84 said: Opis serialu jest lekko nie taki. Iona nie tyle co zbiegła co wykonała rozkaz odnalezienia Gunzo Chihaya i zostania jego okrętem. Anime choć krótkie to fajne. filmy kinowe też spoko, szkoda że nie pociągnięto dalej anime, bo to co jest to jakieś 10-15% całości Share this post Link to post Share on other sites
[E-PIK] jarowojna Players 178 posts 6,392 battles Report post #4 Posted January 31, 2020 Znowu będę musiał oglądać w bitwach te paskudne malowania... Oczywiście to rzecz gustu, ale mnie osobiście malowania w stylu fantasy w grze o okrętach wojennych niesamowicie irytują. Nie chodzi tu tylko o ARP, ale też o te wszystkie inne "potworne" kamuflaże. Można jakoś wyłączyć ich widoczność? Pamiętam, że kiedyś można było - i wyłączyłem, ale od jakiegoś czasu znowu je widzę, a w opcjach nie udało mi się znaleźć odpowiedniej opcji. 3 2 2 Share this post Link to post Share on other sites
[HEHO] Maxkun Beta Tester 13 posts 8,872 battles Report post #5 Posted January 31, 2020 Aaaaa i oczywiście jedynego brakującego mi okrętu do kolekcji nie ma w misjach 2 Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] Druvik Community Contributor 843 posts 8,731 battles Report post #6 Posted January 31, 2020 13 minutes ago, jarowojna said: Znowu będę musiał oglądać w bitwach te paskudne malowania... Oczywiście to rzecz gustu, ale mnie osobiście malowania w stylu fantasy w grze o okrętach wojennych niesamowicie irytują. Nie chodzi tu tylko o ARP, ale też o te wszystkie inne "potworne" kamuflaże. Można jakoś wyłączyć ich widoczność? Pamiętam, że kiedyś można było - i wyłączyłem, ale od jakiegoś czasu znowu je widzę, a w opcjach nie udało mi się znaleźć odpowiedniej opcji. Tak można, prawy dolny róg masz opcje flitowania. 4 Share this post Link to post Share on other sites
[FOAM] YaTomash Beta Tester 151 posts 10,974 battles Report post #7 Posted January 31, 2020 1 hour ago, Maxkun said: Aaaaa i oczywiście jedynego brakującego mi okrętu do kolekcji nie ma w misjach Takao jak mniemam... w poprzednich misjach był najciężej do zrobienia... Share this post Link to post Share on other sites
[F-A-M] Taiczo84 Players 249 posts 16,862 battles Report post #8 Posted January 31, 2020 Szkoda, że Takao nie jest do ugrania bo cena jest zaporowa. Jeszcze za 100-120zł to może bym pomyślał nad zakupem, ale prawie 200zł nie ma szans. Tak czy siak, o resztę co jest do ugrania powalczę. Powodzenia wszystkim. Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 2,545 posts 18,192 battles Report post #9 Posted January 31, 2020 Przyznam szczerze, że liczyłem na odświeżenie modeli, bo jednak była różnica między każdym poszczególnym okrętem. A tu kicha. Ech, WuGie. Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] Lucius_Dentatus [P-W-C] Players 2,454 posts 28,418 battles Report post #10 Posted January 31, 2020 O boże. 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Targo__PL Beta Tester 485 posts 13,301 battles Report post #11 Posted January 31, 2020 2 7 Share this post Link to post Share on other sites
[CMWR] Herrel [CMWR] Players 18 posts 16,401 battles Report post #12 Posted January 31, 2020 A samego kamuflażu na Takao (wersja RED) jak widzę nie ma jak zdobyć....Tylko kupując drugie Takao... echhhh Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #13 Posted January 31, 2020 35 minutes ago, Targo__PL said: Jakieś wspomnienia, niespełnione fascynacje??? Anime jest podobno głupie ale spytaj się faceta czy by nie chciał takich dziewczyn, hmm ciekawe co powiedzą Ale to pewnie dla nich jest pewnie też denne BTW Dasza w cosplayu na Kirishime fajnie wygląda 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[P-W-C] Lucius_Dentatus [P-W-C] Players 2,454 posts 28,418 battles Report post #14 Posted January 31, 2020 Swoją drogą należy podziwiać geniusz WG. Jak sprzedać drzewkowe okręty za realne hajsy? To łatwe, maluj je na anime, daj piszczącego kapitana z cyckami i licz kapustę. :D 3 5 1 Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #15 Posted January 31, 2020 22 minutes ago, Lucius_Dentatus said: Swoją drogą należy podziwiać geniusz WG. Jak sprzedać drzewkowe okręty za realne hajsy? To łatwe, maluj je na anime, daj piszczącego kapitana z cyckami i licz kapustę. :D Dodaj do tego parametry z perm camo i ogień. Gra ma zarabiać jak mówiłem, a swoją droga jak nikt by tego nie chciał to by tego nie wstawiali A tak misje samo graje, za pięć okrętów i tak wpadnie srebro więc w czym problem. Grać trzeba swoje i tyle, co mnie obchodzi czy camo jest pstrokate, czy czarno białe. Nie będzie mi się chcieć patrzeć na to, to wyłączę kolorystykę. Cel to cel masz mu przywalić i tyle. Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 2,545 posts 18,192 battles Report post #16 Posted January 31, 2020 Pany, teraz ARPki to pełnoprawne premki, z możliwością przenoszenia kapitanów. Choć faktycznie zrobione po najniższej linii oporu. Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #17 Posted January 31, 2020 Just now, brzeczyszkiewicz123 said: Pany, teraz ARPki to pełnoprawne premki, z możliwością przenoszenia kapitanów. Choć faktycznie zrobione po najniższej linii oporu. Kamikadze, Kamikadze R, Pearth( mała modyfikacja)Flint, Black, Kidd, Marblehead, Salem, Missouri, Kii, Prinze Eugen, Thunderer, itd To może nie zrobione kopiuj wklej z drzewkowym z lekkimi modyfikacjami??? Duża część premek to klony Share this post Link to post Share on other sites
[E--C] brzeczyszkiewicz123 [E--C] Players 2,545 posts 18,192 battles Report post #18 Posted January 31, 2020 1 hour ago, NextNoobPlayer said: Duża część premek to klony Może nawet większość. Choć i tak jest większa różnica (w modelach) między, powiedzmy, Fletcherem i Kiddem, niż między Myoko i siostrami ARP.A nie, sorka. Haguro ma inny samolot na katapulcie. Czyli, jak pisałem, po najmniejszej linii oporu. Share this post Link to post Share on other sites
[KWOKA] damian193 Players 14 posts 10,708 battles Report post #19 Posted January 31, 2020 mnie tylko brakuje możliwości wyboru okrętu do wygrania bo 3 x kongo mam i poszedł bym tylko w myoko Share this post Link to post Share on other sites
[BASIC] MonioX [BASIC] Players 119 posts 23,962 battles Report post #20 Posted January 31, 2020 Normalna żenada. Jak nie ma co WG dać to daje kolejne kupy warte misje. Dobrze że nie wola za to pieniędzy. Za pół roku będzie to samo itd. itd. Share this post Link to post Share on other sites
Targo__PL Beta Tester 485 posts 13,301 battles Report post #21 Posted January 31, 2020 2 hours ago, NextNoobPlayer said: Jakieś wspomnienia, niespełnione fascynacje??? Anime jest podobno głupie ale spytaj się faceta czy by nie chciał takich dziewczyn, hmm ciekawe co powiedzą Ale to pewnie dla nich jest pewnie też denne BTW Dasza w cosplayu na Kirishime fajnie wygląda Naprawdę będziesz mnie przekonywał, że oglądanie chińskich bajek przez dorosłych facetów, to jest coś normalnego? Proszę cię. 2 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #22 Posted January 31, 2020 47 minutes ago, Targo__PL said: Naprawdę będziesz mnie przekonywał, że oglądanie chińskich bajek przez dorosłych facetów, to jest coś normalnego? Proszę cię. A czy ja cię mam zamiar przekonywać???? Rób co chcesz,co do tego ostatniego to równie dobrze tam może być gra, jakieś seriale na netflixie czy innej platformie itp. Zareagować można tak samo siedzisz przed kompem i albo coś oglądasz albo naparzasz w klawiaturę, wynik ten sam Więc kwestia żartu co najmniej żałosna, no ale jest mi tak bardzo wszystko jedno w tej kwestii i koło ptaka mi to loto czy ktoś to lubi czy nie Mi to po prostu nie przeszkadza wręcz przeciwnie lubię bardziej dobre anime obejrzeć niż jakąś komerchę na platformach. 3 1 Share this post Link to post Share on other sites
domirex540 Beta Tester 502 posts 10,664 battles Report post #23 Posted January 31, 2020 Wracając do tematu. Ktoś mi może wyjaśnić dlaczego misji na resztę okrętów nie ma? Share this post Link to post Share on other sites
Targo__PL Beta Tester 485 posts 13,301 battles Report post #24 Posted February 1, 2020 12 hours ago, NextNoobPlayer said: A czy ja cię mam zamiar przekonywać???? Rób co chcesz,co do tego ostatniego to równie dobrze tam może być gra, jakieś seriale na netflixie czy innej platformie itp. Zareagować można tak samo siedzisz przed kompem i albo coś oglądasz albo naparzasz w klawiaturę, wynik ten sam Więc kwestia żartu co najmniej żałosna, no ale jest mi tak bardzo wszystko jedno w tej kwestii i koło ptaka mi to loto czy ktoś to lubi czy nie Mi to po prostu nie przeszkadza wręcz przeciwnie lubię bardziej dobre anime obejrzeć niż jakąś komerchę na platformach. Naprawdę chcesz porównywać ludzi grających w gry komputerowe lub oglądających seriale, z kimś kto fascynuje się czymś takim? ps. teraz już wiem kto puszcza song requesty u Flamuu 3 Share this post Link to post Share on other sites
[_ONE_] WojenneGrySzorujaDno Beta Tester 5,262 posts 17,705 battles Report post #25 Posted February 1, 2020 47 minutes ago, Targo__PL said: Naprawdę chcesz porównywać ludzi grających w gry komputerowe lub oglądających seriale, z kimś kto fascynuje się czymś takim? ps. teraz już wiem kto puszcza song requesty u Flamuu podajesz ekstremalny przykład jak pisałem lubię anime ale: ergo z muzyką to raczej takie coś a przy takim czymś gram czy to jest świat kolorowych lolitek i cycków hmm no trochę nie bardzo 3 Share this post Link to post Share on other sites