The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,844 posts Report post #1 Posted January 24, 2020 Dowódcy, witajcie w teście publicznym aktualizacji 0.9.1! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[BEKA] elfiorr Players 3 posts 3,939 battles Report post #2 Posted January 24, 2020 Szybkie pytanie. Na stronie o aktualnych testach publicznych jest informacja, że za udział w testach (po raz pierwszy) dostaje się taką premię - 500 000 000 kredytów, 30 000 dublonów oraz 90 dni premium. I pytanie. Czy ta premia zostaje do wykorzystania na koncie testowym czy na normalnym moim koncie, na którym gram? Dzięki za odp Share this post Link to post Share on other sites
[SIEMA] frog75 Players 5 posts 15,479 battles Report post #3 Posted January 24, 2020 Na do wykorzystania na testowym. Share this post Link to post Share on other sites
[HA_PL] panter_ Players 15 posts 13,698 battles Report post #4 Posted January 26, 2020 Witam. Też mam pytanko. Po zrobieniu misji osobistej nr 2 dostałem możliwość zrobienia misji osobistej nr 1. I pytanie muszę ją zrobić w ciągu rundy 1 , czy też będzie możliwość jej dokończenia w czasie rundy 2 ?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdro. Share this post Link to post Share on other sites
[AWP] Konrad_Herdy Players 53 posts 16,184 battles Report post #5 Posted January 27, 2020 17 hours ago, panter_ said: Witam. Też mam pytanko. Po zrobieniu misji osobistej nr 2 dostałem możliwość zrobienia misji osobistej nr 1. I pytanie muszę ją zrobić w ciągu rundy 1 , czy też będzie możliwość jej dokończenia w czasie rundy 2 ?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdro. Masz datę na dole misji. Według mnie jak zawsze misję robisz do konca testów tej wersji Share this post Link to post Share on other sites
[KLON] Firkines Players 448 posts Report post #6 Posted February 3, 2020 U mnie nie słychać dźwięku dział, wcześniej w ogóle nie miałem z tym problemu. Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] Jasoandr Players 445 posts 22,080 battles Report post #7 Posted February 19, 2020 Nagrody za PT są już dostępne i do odebrania. Share this post Link to post Share on other sites