Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
Sign in to follow this  
marty01234

Bajie

10 comments in this topic

Recommended Posts

Players
5,532 posts
37,471 battles

Udělat jako prémiovou loď téměř identické dvojče k lodi, kterou 90% komunity přeskakovalo, ať už částečně nebo zcela za free XP, mi nepřijde jako dobrý tah.

Navíc, pod vlajkou, pod kterou bude plout bude potřeba další sólo kapitán.

• Cool 2

[9-ND]
Players
258 posts
18,206 battles

Ty kamufláže vám vymýšlí nějaké 5leté dítě? Tohle zvlášť je totiž hnus největší.

• Cool 1

[IDDQD]
Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár
4,501 posts
16,117 battles
Před 16 minutami imartas řekl/a:

Ty kamufláže vám vymýšlí nějaké 5leté dítě? Tohle zvlášť je totiž hnus největší.

ten čuŇas vpředu (či co to je) se ti nepáčí? :cap_haloween:

• Funny 3

[9-ND]
Players
258 posts
18,206 battles
5 minutes ago, LucyCZ said:

ten čuŇas vpředu (či co to je) se ti nepáčí? :cap_haloween:

Nejen to, je to prostě příšerná slátanina. Ale děckám se to asi bude líbit. No ale zase tak moc mě to netrápí. Tuhle loď nikdy v přístavu mít nebudu a filtr na tyhle blbosti mám zapnutý naplno.

• Cool 1

[THXNO]
Players
93 posts
12,729 battles

Izumo je (po všech jejích buffech) OK loď. Hrál jsem jí už strašně dávno jakožto svoji asi druhou nebo třetí devítku (ty další dvě byly Iowa a starý Baltimore), když sice ještě měla 32mm palubu, ale už byla po rebalancu děl a jakožto tak trochu úchylovi na "Nelsonovskou" konfiguraci baterie se mi celkem líbila - asi budu označen za kacíře, ale seděla mi víc než Iowa. Oproti Nelsonovi s Leninem ji trochu hyzdí C věž otočená dozadu, ale jinak to byla celkem fajn loď jakmile se člověk zbavil A trupu.

Tohleto ale... ne, sorry, možná v Číně to ocení, ale fakt ne. Pokud to chápu dobřel je to klon C trupu Izumo s horším reloadem a lepší sigmou, což možná ve výsledku bude OK, ale ultimátně to je absolutně k prdu, vzhledem k tomu, že pokud se někomu ve WG totálně nesplaší peršing, tak panasijská BB linka nehrozí.

Jinak, už při prvních odhaleních téhle lodi jsem předpovídal, že brzo bude následovat panasijský klon Kremrole jménem "Chairman Mao", tak schválně jestli mě WG nezklame :D

• Cool 1

[IDDQD]
4,501 posts
16,117 battles

Každopádně za mne je Bajaja křáp - měla jsem s tím dobré bitvy i špatné, tenhle styl "nastojáka/otloukánka" mě nebaví, ale proč by sakra někdo chtěl adoptovaný Izumo, tedy pardon Bajaju? :cap_wander:

• Cool 1

[ADRIA]
Korzár
3,144 posts
4,398 battles

No křáp, spíš zbytečná loď. Kdo chce Baje, stačí mu Izumo. Jsou to prakticky stejné lodě, protože ta !zlepšená přesnost" je pořád závislost RNG, takže to v součtu střílí stejně jako Izumo. Absolutně nechápu, proč WG tuhle loď vydává.. Tedy vlastně chápu, je to Ctrl C + V prémiák. Kdyby ji alespoň nějak vizuálně (výrazně) odlišili.. 

Nicméně, Wukong je zase fajn. Je to odlišný styl hraní jak Charles Martel a šlo mi to s ním dobře. Problém je, že je to taky Ctrl C + V prémiák a WG se ani neobtěžovalo odstranit ty francouzské nápisy. Ostatně.. To stejné je Irian že? Tam je dokonce na zádi psáno Mikhail Kutuzov.. 

• Cool 1
  • Funny 2

[THXNO]
Players
93 posts
12,729 battles
7 hours ago, Wolffnstein said:

No křáp, spíš zbytečná loď. Kdo chce Baje, stačí mu Izumo. Jsou to prakticky stejné lodě, protože ta !zlepšená přesnost" je pořád závislost RNG, takže to v součtu střílí stejně jako Izumo. Absolutně nechápu, proč WG tuhle loď vydává.. Tedy vlastně chápu, je to Ctrl C + V prémiák. Kdyby ji alespoň nějak vizuálně (výrazně) odlišili.. 

Nicméně, Wukong je zase fajn. Je to odlišný styl hraní jak Charles Martel a šlo mi to s ním dobře. Problém je, že je to taky Ctrl C + V prémiák a WG se ani neobtěžovalo odstranit ty francouzské nápisy. Ostatně.. To stejné je Irian že? Tam je dokonce na zádi psáno Mikhail Kutuzov.. 

Iriana nemám, ale myslím, že ty nápisy měl jen před oficiálním vydáním a dneska už má normálně vlastní model. Ověřit si to teda nemůžu, protože ve stromu není a zbrojnice pořád ještě nedostala 3D náhled (tímto dávám WG návrh na zlepšovák: 3D náhled do zbrojnice aby člověk nekupoval zajíce v pytli jen podle těch pár řádků povídání pod nicneříkajícím obrázkem), ale celou dobu jeho testování to WG sliboval...

[IDDQD]
4,501 posts
16,117 battles
Před 1 hodinou Tobi_1989 řekl/a:

Iriana nemám, ale myslím, že ty nápisy měl jen před oficiálním vydáním a dneska už má normálně vlastní model. Ověřit si to teda nemůžu, protože ve stromu není a zbrojnice pořád ještě nedostala 3D náhled (tímto dávám WG návrh na zlepšovák: 3D náhled do zbrojnice aby člověk nekupoval zajíce v pytli jen podle těch pár řádků povídání pod nicneříkajícím obrázkem), ale celou dobu jeho testování to WG sliboval...

https://gamemodels3d.com/games/worldofwarships/

Sign in to follow this