Jump to content
Flandre Bug Read more... ×
  • 0
Sign in to follow this  
rsitalia

Sent out (to login) every game.

5 comments in this topic

Question

[CRM5]
[CRM5]
Players
20 posts
18,249 battles

Hello,
Since Saturday the 4th of January evening (around 22.00), the game is sending me to login screen at every battle (don't care type, Co-Op or Random is the same).
Saturday morning was all ok and I played several battle with no issues.
No changes done to pc or game (the only event was completion of Puerto Rico).
Saturday night I also tried to reinstall game from zero (I'm Steam user).
During battle, I was connected with discord and it didn't lose connection at all.
Today is the same, every battle I'm sent back to login screen.
Ticket with support open Saturday night, but no answer yet.
Any idea/suggestion ?
Thanks.

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[NORFR]
Players
4 posts
2,628 battles

Exactly the same since Saturday 4th.
Coop, random battles it's the same.

Have uninstall and reinstall the game, reinstall the WGC, upgraded my graphics drivers.
CC++ plugins too. And always the same, disconnected during the game, often in the beginning >> Log screen
When i reconnect to the game IDS_NULL_NAME ( maybe a way to investigate )... Well i do the ticket this evening....

Time waisting.... Really really sad. 3 days of commander account and all the flags for fun....
Help please !

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[CRM5]
[CRM5]
Players
20 posts
18,249 battles

Hello,
I run pingplotter and I found that, randomly (it can be 5, 10 or more minutes), routing becomes crazy changing completely (ie: from Paris packets go to Frankfurt, Amsterdam, losing packets) then all comes back to normal).

I suggest to all you to run it and see if similar situation.

I open a think with WG (but very slow handling...) and also with my operator.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[CRM5]
[CRM5]
Players
20 posts
18,249 battles

Hello,
Update, issue seems related mainly to users based in France and using Free operator.
It seems due to traffic congestion of one sub-contractor, causing routing change.
Info into French Forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×