Darkmass1910 Players 4 posts 4,925 battles Report post #1 Posted January 1, 2020 Zdravím kapitáni. Mám dotaz, na forum pravidelně nechodím ale jedna otázka mě opravdu zajímá -- ----- a to možnost natočení děl hlavní baterie různými úhly !!! funguje to jednoduše když namíříte kamerou, automaticky se zamíří všechna děla ( třeba vlevo když tam míříte) a to mi občas vadí....... Byl bych rad kdyby hra umožňovala natočit děla různými směry ku prospěchu věci---------( např. všichni to známe pálíme všemi děly po nepříteli a za námi se objeví DDčko rád bych si namířil zadní děla různým směrem pro pokrytí prostoru!! nebo třeba do přepravní pozice, bylo by to hezké ne?? Hra to asi neumožnuje co ??ale mohla by 1 Share this post Link to post Share on other sites
[HUGO] VeronikaSVK [HUGO] Weekend Tester 259 posts 3,193 battles Report post #2 Posted January 1, 2020 Nápad to asi nebude zlý, ale ako by si to chcel "kočírovať" ? Prepínať nejako medzi jednotlivými vežami? A ako by si zabezpečil "plnú bočnú"? Máš na to nejaký nápad? Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Wolffnstein Korzár 2,570 posts 1,060 battles Report post #3 Posted January 1, 2020 Před 55 minutami michal123459 řekl/a: Zdravím kapitáni. Mám dotaz, na forum pravidelně nechodím ale jedna otázka mě opravdu zajímá -- ----- a to možnost natočení děl hlavní baterie různými úhly !!! funguje to jednoduše když namíříte kamerou, automaticky se zamíří všechna děla ( třeba vlevo když tam míříte) a to mi občas vadí....... Byl bych rad kdyby hra umožňovala natočit děla různými směry ku prospěchu věci---------( např. všichni to známe pálíme všemi děly po nepříteli a za námi se objeví DDčko rád bych si namířil zadní děla různým směrem pro pokrytí prostoru!! nebo třeba do přepravní pozice, bylo by to hezké ne?? Hra to asi neumožnuje co ??ale mohla by Ve War Thunderu to funguje.. Ale je to docela složité na ovládání a kolikrát člověk ztratí přehled, kam vlastně jaká věž míří. Share this post Link to post Share on other sites
Darkmass1910 Players 4 posts 4,925 battles Report post #4 Posted January 1, 2020 Před 1 hodinou VeronikaSVK řekl/a: Nápad to asi nebude zlý, ale ako by si to chcel "kočírovať" ? Prepínať nejako medzi jednotlivými vežami? A ako by si zabezpečil "plnú bočnú"? Máš na to nejaký nápad? To by šlo třeba ve formě režimu "všechny děla, zadní děla , přední děla" -- např třeba klávesou (J -třeba..) přepínat mezi těmito 3 režimy a kdyby byl vybrán režim zadní děla tak by se stiskla klávesa 1 (1 věž) a namířila kamera směrem kam potřebuji! a zase klávesa 2 (věž 2) a zase namířit kameru ...... určitě by to šlo Share this post Link to post Share on other sites