Jump to content
Sign in to follow this  
horror11

enemy ships jittering and jumping around

2 comments in this topic

Recommended Posts

[SOLO_]
Players
48 posts
20,341 battles

hi , since last update i have a strange problem, which was present also 1 or 2 years ago.

when i aim at enemy ships they dont move fluidly but instead are jumping and  warping , i remember that this was a bug in one of the older updates but this time no one else seems to have this problem.

i tried with and without mods, i tried static and dynamic crosshair , same results.

my fps are nice and steady and ping is also as good as it allways was.

i have checked game integrity , all was fine.

any ideas maybe what else i can try ?

 

edit : unisntalled and reinstalled the game today, still the same problem, its like desynch but everything is smooth except when i aim at the enemy ships or when they are locked on.

its unplayable in that state and if noone has an idea i will report this probably as a bug .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[SOLO_]
Players
48 posts
20,341 battles

can a moderator move my thread to the tech corner please ?

i think its more likely to get help there

 

 

edit : i solved the problem.

i noticed my time was going wrong on the pc because my windows service for  time synchroniation was disabled, after enabling it and setting it to automatic an restarting the pc, the desync was gone.

 

this thread can be closed:cap_horn:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×