pajda354 Players 1 post 577 battles Report post # Posted October 26, 2019 čau jak propojím navzájem účty od tanků, lodí a letadel? Tanky a letadla mi jdou ale lodě mi tam nejdou propojit. Share this post Link to post Share on other sites
0 [IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,839 posts 5,380 battles Report post #1 Posted October 26, 2019 38 minutes ago, pajda354 said: čau jak propojím navzájem účty od tanků, lodí a letadel? Tanky a letadla mi jdou ale lodě mi tam nejdou propojit. Nepropojíš . Pokud se budeme bavit o PU = Premiový ůčet ( který má své výhody ) tak pro WOT a WOWS , se již nepočítá za jeden , ale zvlášť. Takže si v lodích koupíš např . 30 dní a ty ti nenaskočí i v tančíkách a letadýlkách . A tady se o tom baví na tankovém foru , tak si počti http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/695080-propojeni-premiovych-uctu/ Share this post Link to post Share on other sites
0 [IDDQD] Stratos_HF Privateer 3,839 posts 5,380 battles Report post #2 Posted October 26, 2019 A ještě poznámka . Předminulé vánoce jsem si koupil v tancích roční premko , které platilo i na lodě za 50% ? ceny . Měli tam brutus slevy . A pak to rozdělili . Nedivím se . Vata je vata a přece o ni nepřijdou . Tož asi tak Share this post Link to post Share on other sites
čau jak propojím navzájem účty od tanků, lodí a letadel? Tanky a letadla mi jdou ale lodě mi tam nejdou propojit.