The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted October 24, 2019 Zdobądź okręty premium, dublony lub węgiel, nie wydając na to nawet złotówki! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[TORPZ] ImperaGuard Players 7 posts 15,273 battles Report post #2 Posted October 24, 2019 Akurat z darmowym kontenerem za rozesłane linki to ściema, na supporcie powiedzieli mi, że nic takowego nie ma (:D) i trzeba grać i wymieniać punkty. Ale sam pomysł stacji fajny, szkoda, że mój rekrut rzadko gra i zestarzeję się zanim coś zdobędę ;) Share this post Link to post Share on other sites
[MORSA] hutnik13 Players 89 posts 3,765 battles Report post #3 Posted October 25, 2019 No to ładny bubel z tymi trzema zapkami. Ja mam jednego kolesia, który coś tam gra i aż muszę zalukać ile on tam wydał na dublony, oby był hojny dla WG i bogaty hehehehe. Kurcze, ale patrząc na wota to coś mi się zdaję, że rekrut chociaż gra sam to rekruterowi (zapraszającemu) coś tam wpada: kamo, obligacje a nawet czołg premium, ciekawe czy tu jest podobnie. Share this post Link to post Share on other sites