The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 2,764 posts Report post #1 Posted October 18, 2019 Kapitánův průvodce používáním evropského torpédoborce VII. úrovně. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
jurij96 Players 41 posts 3,629 battles Report post #2 Posted October 18, 2019 Fajnová loď. Má sice blbý úhly na torpédech a zadní věži, ale jinak je super. Moc mě to sní baví. Share this post Link to post Share on other sites
hideghetivladimir Players 26 posts 10,763 battles Report post #3 Posted October 20, 2019 Dobrý večer. Mohol by som dostať info, pokiaľ som dobre čítal, že loď je ako plávaúce múzeum ... Môžete mi poskytnúť info, v ktorom meste je zakotvená ? Ďakujem, pekný večer prajem ! Share this post Link to post Share on other sites
[SALIS] Dave6 Players 1,161 posts 16,765 battles Report post #4 Posted October 20, 2019 3 minutes ago, hideghetivladimir said: Dobrý večer. Mohol by som dostať info, pokiaľ som dobre čítal, že loď je ako plávaúce múzeum ... Môžete mi poskytnúť info, v ktorom meste je zakotvená ? Ďakujem, pekný večer prajem ! Gdyně letos jsem tam byl a je pěkný zážitek... Share this post Link to post Share on other sites