The_EURL_Guy WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster 3,025 posts Report post #1 Posted October 11, 2019 Vezměte své oblíbené Americké a Japonské lodě na další bitvu Tichého oceánu! Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[ROUGH] Yamashiro42 Players 966 posts 25,119 battles Report post #2 Posted October 11, 2019 Získává se bod navíc i za splnění mise s lodí „ARP Kongō“? Share this post Link to post Share on other sites
Koteu Players 4 posts 33,950 battles Report post #3 Posted October 12, 2019 Ahoj potvrdil jsem účast v této bitvě, ale žádná mise se mi neotevřela? Jezdím japonské lodě 5tier+ a nic se neděje. Něco jsem špatně pochopil? Díky za info Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader Players 997 posts 20,998 battles Report post #4 Posted October 12, 2019 Ano... a.. ano :-) Žádná spec. mise se ti neotevře - jediné potvrzení, že se akce účastníš je vlajka na rychlost... Body se počítají "skrytě" - není žádný přehledný žebříček. Odměnu pak dostaneš po skončení akce a jejím vyhodnocení. Dříve se tyhle mise WG snažilo dělat s "počítadlem" - zvláštní misí s abnormálním ( miliony) množstvím potřebných úkonů pro výhru a odměnou třeba jeden kredit - ale asi to lidi mátlo tak od toho upustili.. ( ?) Share this post Link to post Share on other sites
Koteu Players 4 posts 33,950 battles Report post #5 Posted October 12, 2019 Dík No to je super nápad hrát "hru" a nevědět co se vlastně děje :) To mne nutí k přemýšlení proč to vůbec hrát. Share this post Link to post Share on other sites
[H4T3] kremlyncek Beta Tester 326 posts 8,418 battles Report post #6 Posted October 12, 2019 - Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,203 posts 9,584 battles Report post #7 Posted October 12, 2019 Jen taková poznámka pod čarou . Koukněte na NA a jaké jsou tam navíc mise . A jen tak mimo , včera jsem po roce ? vlezl na NA ůčet a mám na 14 dní pujčenýho Trolpitze a... A škoda mluvit . Na RU jsem radši nekoukal 1 Share this post Link to post Share on other sites
[CZWSM] marty01234 Beta Tester 704 posts 20,432 battles Report post #8 Posted October 12, 2019 3 hours ago, Stratos_HF said: Jen taková poznámka pod čarou . Koukněte na NA a jaké jsou tam navíc mise . A jen tak mimo , včera jsem po roce ? vlezl na NA ůčet a mám na 14 dní pujčenýho Trolpitze a... A škoda mluvit . Na RU jsem radši nekoukal no jako když o tom mluviš ja sem na NA serveru dostal premiovou messi a neni pujčena .... takže je na trvalo na učtu takže jako wtf ? Share this post Link to post Share on other sites
[WH1TE] Avalon1270 Players 469 posts 15,251 battles Report post #9 Posted October 13, 2019 No jo , jsme jen a pouze DOJNÁ KRÁVA , ten eu server :) Share this post Link to post Share on other sites