Moros_Olethrus Players 18 posts 8,649 battles Report post #1 Posted October 3, 2019 Wczoraj odwiedziłem Londyn, przy okazji zwiedzania moje oczy ujrzały cos fajnego dla każdego gracza World of Warships. Zacumowany blisko Tower Bridge. 5 Share this post Link to post Share on other sites
[SEEYA] Cyraxinainen Players 174 posts 22,239 battles Report post #2 Posted October 3, 2019 Ciekawe czy tak samo łope jak w grze Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] waskier Players 512 posts 29,369 battles Report post #3 Posted October 21, 2019 3.10.2019 o 21:07, Cyraxinainen napisał: Ciekawe czy tak samo łope jak w grze W dzisiejszych czasach nie jest już taki OP jak wcześniej, choć ciągle bardzo dobry. Błyskawica też była OP, a niedawno musiała dostać buffa. Share this post Link to post Share on other sites
[ORPPL] GBIGB Players 1 post 2,208 battles Report post #4 Posted February 14, 2020 Cześć! Ja w poniedziałek zrobiłem specjalnie jedno dniowy wypad do Londynu na zwiedzanie HMS Belfast. Wrażenie niesamowite. Świetnie przygotowane pomieszczenia z figurami woskowymi odgrywającymi scenki, multimedia, darmowy audioguide po polsku. Warto zwiedzić, z odsłuchaniem audioguida zajmuje to ok 2h. Mam około 100 zdjęć, jakbyście chcieli coś konkretnego zobaczyć to piszcie. PS 1 przy okazji zaliczyłem Imperial War Museum, przed którym wystawione są działa 15' z HMS Ramilies i HMS Resolution. PS 2 mam oryginalna koszulkę z Belfasta w rozmiarze S (duże S), która jest na mnie za mała, gdyby ktoś chciał odkupić. Share this post Link to post Share on other sites