Jump to content
Forum Shutdown 28/7/2023 Read more... ×
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
YabbaCoe

Veřejný test 0.8.9 - Hlášení chyb

16 comments in this topic

Recommended Posts

[WG]
WG Staff, WG Staff, WG Staff
10,676 posts
5,495 battles

Kapitáni! :Smile_facepalm:

narazíte-li při testování verze 0.8.9 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. 

Jak hlásit chyby?

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu.

Založte vlákno s jasným názvem

Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna

Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag.

Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici.

Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

Doporučená struktura hlášení bugu:

Loď

Mapa

Čas

Popis bugu

kopie záznamu dxdiag

V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy.

Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.

Především nezapomínejte na screenshoty! 

Děkujeme  :Smile_honoring:

[CZWSM]
Beta Tester
709 posts
21,149 battles

opět nefuknčni zbrojnice nepřičetly se dublony 30k klient je tak zpomalenej že na něco klikneš a par sekund si počkaš :D pady fps v operacich

edit : s urasimou pouřiješ protinavadeci system  a stejně na tebe střili že by bug ??

Players
7 posts
16,089 battles

Ahoj,

po cca 10 bitvách se u "Mise Podzimní sezóny" vrátily hodnoty úkolů na stav po první bitvě. To opravdu nas... naštve

Edit 1: Ještě doplním, že na stránkách je chybně jeden parametr této mise - Způsobte 150 000 poškození při hraní s letadlovými loděmi

Ve hře se ale dělá poškození letadlovým lodím.

Edit 2: Tak teď koukám, že proběhla změna parametrů mise, ale nějak nás o tom zapomněli informovat @YabbaCoe. Jen je to přepsané v článku "Veřejný test aktualizace 0.8.9: 1. kolo"

Mise Podzimní sezóny

• Získejte 12 000 základních ZK.
  • Zajistěte, že díky vašemu odhalování nepřátelských lodí bude uděleno 120 000 poškození.
  • Způsobte 500 000 poškození.

Players
13 posts
18,084 battles
26 minutes ago, mad_navajo said:

Ahoj,

po cca 10 bitvách se u "Mise Podzimní sezóny" vrátily hodnoty úkolů na stav po první bitvě. To opravdu nas... naštve

Potrvdzujem tento bug, stalo sa mi to isté.  Prvý replay - prvá bitva po opätovnom pustení public testu ......

Druhý replay - po tejto bitve som public test vypol.

20190926_222906_PFSD110-Kleber_51_Greece.wowsreplay20190926_213949_PRSD110-Pr-24-Khabarovsk_20_NE_two_brothers.wowsreplay

[WH1TE]
Players
49 posts
12,202 battles

Zaznamenána pouze první bitva Podzimní sezóny a dále už se výsledky nemění. Mám mít splněno ale bohužel :cap_like:

[H4T3]
Beta Tester
333 posts
8,945 battles

marty01234
edit : s urasimou pouřiješ protinavadeci system  a stejně na tebe střili že by bug ??

1. hlasim rovnaku chybu

2. vsade chyba pismenko ň

Players
1,629 posts
4,330 battles

Ve vysledkove listine, pri lodich nejde seradit nepratelske hrace podle XP,  znicenych lodi, sestrelenych letadel

Spoluhrace jde seradit, kliknutim

Spoiler

shot-19_09.26_23_02.39-0720.thumb.jpg.5d3335a14ce0dab855e561dc8b616138.jpgshot-19_09.26_23_02.58-0027.thumb.jpg.428ab6b37dbaa6b3c72285df903ca9a7.jpgshot-19_09.26_23_03.01-0863.thumb.jpg.87c7b71c26b59cf2a536913471b7c5cb.jpgshot-19_09.26_23_03.04-0831.thumb.jpg.665cbf8d349257d0ff87fa649b1d6a46.jpgshot-19_09.26_23_03.06-0074.thumb.jpg.040b06c64ee6f894ee11c4d5e386f8b4.jpg

• Cool 1

Players
6 posts
4,912 battles
On 9/26/2019 at 3:13 PM, YabbaCoe said:

Kapitáni! :Smile_facepalm:

narazíte-li při testování verze 0.8.9 na nějakou chybu, nahlaste nám ji, prosím, do tohoto vlákna. 

Jak hlásit chyby?

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

Podívejte se, jestli již bug nenahlásil někdo jiný. Pokud ano, přidejte své hlášení k již existujícímu tématu.

Založte vlákno s jasným názvem

Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna

Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag.

Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy, pokud jej máte k dispozici.

Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

Doporučená struktura hlášení bugu:

Loď

Mapa

Čas

Popis bugu

kopie záznamu dxdiag

V příloze nebo nalinkovaný obrázek/záznam bitvy.

Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.

Především nezapomínejte na screenshoty! 

Děkujeme  :Smile_honoring:

Čau, ani s jednou lodí (Igor, Jackal, Blade) nemohu vstoupit do operace týdne. Na vteřinu se objeví načítání a pak mě to hodí okamžitě zpět do přístavu.

[CZWSM]
Beta Tester
709 posts
21,149 battles

narazil sem jeste na jednu chybu když vypinam hru tak se sekne a musim ji natvrdo vypnout přes spravce programů takže je tam asi nejakej problem

Players
1,629 posts
4,330 battles
On 9/29/2019 at 9:59 AM, marty01234 said:

narazil sem jeste na jednu chybu když vypinam hru tak se sekne a musim ji natvrdo vypnout přes spravce programů takže je tam asi nejakej problem

Popis chyby jako blazen =) Tim se bude zabyvat uplne kazdy ve WG =)

To jako bys napsal nejde mi doma svetlo. Co mam delat. Zkus svicky. Problem muze byt od: ze ti nekdo strihnul kabel, pres vadny vypinac, nezaplacene faltury az po hloupeho uzivatele co neumi s poistkama.

Zbourat cely dum a postavit novy =)

Dyt alepson napis co mas za pocitac, vzdyt to mas v prvnim prizpevku.

Nejspis mas problem v pocitaci.

Na mem 10 let starem pc bez problemu =)

Players
419 posts
7,773 battles

V přístavu při změně kamufláže se sice zobrazí náhled nové, ale po potvrzení tam skočí původní. Nová se správně zobrazí až po přepnutí na jinou loď a zpět.

[FO3]
Players
3 posts
7,923 battles

Na test se nemužu vůbec přihlásit . Přitom jsem se přihlašoval stejně jako na servr  Evropa.

Alpha Tester
89 posts
12,637 battles

Výhry v Rankedech ani v operacích se nezapočítávají a nezobrazí se ani výsledek. :-( 

ach jo.. 

Včera jsem vyhrál po sobě tři RB a dnes dvě a jsem stále rank 5.

Operaci Sluneční paprsek v temnotě (Těžká) jsem také několikrát vyhrál a jsem stále bez hvězdy a měly by být 4.

[WG]
WG Staff, WG Staff, WG Staff
10,676 posts
5,495 battles
V 4. 10. 2019 v 21:48 Foulicz řekl/a:

Na test se nemužu vůbec přihlásit . Přitom jsem se přihlašoval stejně jako na servr  Evropa.

Máš zaregistrovaný účet na PT, čili Veřejný test? Ptám se pro jistotu, jelikož na PT se nepřihlašuješ pod svým účtem, co používáš na live EU serveru. 

Před 15 hodinami Rampa_McQuaak řekl/a:

Výhry v Rankedech ani v operacích se nezapočítávají a nezobrazí se ani výsledek. :-( 

ach jo.. 

Včera jsem vyhrál po sobě tři RB a dnes dvě a jsem stále rank 5.

Operaci Sluneční paprsek v temnotě (Těžká) jsem také několikrát vyhrál a jsem stále bez hvězdy a měly by být 4.

Díky za nahlášení. Je možné, že tam je nějaký bug.. předám to dál :cap_like:

[IDDQD]
Beta Tester
293 posts
16,893 battles

o7 tak asi iba ja som mal errory kvoli super "ňovym" haloweeň misiam, ktore pri zmeňe mapy sposobili crash - v dalsom kole uz sposobil error "iba" filth:/

image.png.2f3fb946dc6372cdf3e1d153e01f4520.png

image.thumb.png.dbbc051d964c0fef64a16aab21c92df7.png

Players
1,629 posts
4,330 battles
Spoiler

Zkuste nám dodat co nejvíc informací ...

---

vis o tom, ze ty

crash

soubory se daji otevrit v poznamkovem bloku?

Ale z obrazku to nejde =))

Tys jim akorat obrazkem potvrdil, cos napsal, ze ti to padlo, z ceho ale bliz nezjisti proc ti to padlo =)

Tak bud se na to vykaslou, protoze nikomu jinemu se to nedeje nebo maji druhou moznost, kvuly tobe prohrabavat hromadu kodu.

Co si vyberou? =)

Guest
This topic is now closed to further replies.