[ARP01] bado57 Players 2 posts 2,534 battles Report post # Posted September 25, 2019 Witam, otóż borykam się z brakiem nie wiedzy na temat tego "Listka" , sprawa wygląda to tak że jak wymaksowałęm swój statek pojawił się i pytanie takie czy on daje jakieś premie. Na internecie szukałem ale nic nie znalazłem . Share this post Link to post Share on other sites
0 [ISEN] Dark_Havoc Moderator 5,126 posts Report post #1 Posted September 25, 2019 1 hour ago, bado57 said: Witam, otóż borykam się z brakiem nie wiedzy na temat tego "Listka" , sprawa wygląda to tak że jak wymaksowałęm swój statek pojawił się i pytanie takie czy on daje jakieś premie. Na internecie szukałem ale nic nie znalazłem . To oznaczenie, że okręt jest elitarny - wybadałeś wszystkie dostępne moduły. Nie daje to bonusów, ani premii. Share this post Link to post Share on other sites
0 [P-W-C] dragonfly33 Players 223 posts 17,893 battles Report post #2 Posted September 25, 2019 58 minutes ago, Dark_Havoc said: To oznaczenie, że okręt jest elitarny - wybadałeś wszystkie dostępne moduły. Nie daje to bonusów, ani premii. Tyle ,że można przetopić z niego Fekspa jak po wymaskowaniu się gra na nim za golda Share this post Link to post Share on other sites
0 [ARP01] bado57 Players 2 posts 2,534 battles Report post #3 Posted September 26, 2019 19 hours ago, Dark_Havoc said: To oznaczenie, że okręt jest elitarny - wybadałeś wszystkie dostępne moduły. Nie daje to bonusów, ani premii. Dzięki za odpowiedź :) Share this post Link to post Share on other sites
Witam, otóż borykam się z brakiem nie wiedzy na temat tego "Listka" , sprawa wygląda to tak że jak wymaksowałęm swój statek pojawił się i pytanie takie czy on daje jakieś premie. Na internecie szukałem ale nic nie znalazłem .