miMi_90 Players 1 post 896 battles Report post #1 Posted September 24, 2019 Zdravím, nevíte co s tím ? po instalaci čisté hry, již 2x přeinstal a stále to samé, už fakt nevím. co s tím. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] _The_Wolff_ Korzár 2,987 posts 2,815 battles Report post #2 Posted September 24, 2019 Před 34 minutami miMi_90 řekl/a: Zdravím, nevíte co s tím ? po instalaci čisté hry, již 2x přeinstal a stále to samé, už fakt nevím. co s tím. Zkus opravu integrity hry. Pokud mas game center, je to v nastaveni. Pokud to nepomuze, hod ticket na podporu - screen + dmp soubor ze slozky crashes. Share this post Link to post Share on other sites
Caine180 Players 70 posts 15,185 battles Report post #3 Posted September 24, 2019 A co update ovladačů grafické karty? Tohle jsem kdysi taky řešil a pomohlo to. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,523 posts 15,477 battles Report post #4 Posted September 25, 2019 14 hours ago, miMi_90 said: Zdravím, nevíte co s tím ? po instalaci čisté hry, již 2x přeinstal a stále to samé, už fakt nevím. co s tím. Jak uz tu zaznelo pust check integrity a pripadne napis na podporu https://eu.wargaming.net/support/en/products/wows/help/ Share this post Link to post Share on other sites
[CZSKN] miguel19631_sniper Players 43 posts 37,925 battles Report post #5 Posted September 21, 2020 no tohle resim uz vic jak 4 mesice i s podporou WG A PORAD NIC VYZKOUSEL JSEM VSE CO MI NAPSALI A PROBLEM PRETRVAVA ,VE FINALE mi napsali ze jejich tym na tom neunavne pracuje aby to opravili.No podle me za tak dlouhou dobu by to uz meli mit hotove ale to ne problem pretrvava a oni neustale vymysli dalsi a dalsi blbosti a pridavaji je do hry aniz by to predem poradne vyzkouseli.Myslim ze soudruzi v Petrohradu by se meli nad sebou poradne zamyslet a zacit delat veci poradne,protoze tak jak to delaji jen hrace utvrzuji v tom co se vzdycky rikalo po nas potopa jen hlavne at vodka tece proudem Share this post Link to post Share on other sites
BustyGirlWithPinkPig Players 1,998 posts Report post #6 Posted September 21, 2020 Před 35 minutami miguel19631_sniper řekl/a: no tohle resim uz vic jak 4 mesice i s podporou WG A PORAD NIC VYZKOUSEL JSEM VSE CO MI NAPSALI A PROBLEM PRETRVAVA ,VE FINALE mi napsali ze jejich tym na tom neunavne pracuje aby to opravili.No podle me za tak dlouhou dobu by to uz meli mit hotove ale to ne problem pretrvava a oni neustale vymysli dalsi a dalsi blbosti a pridavaji je do hry aniz by to predem poradne vyzkouseli.Myslim ze soudruzi v Petrohradu by se meli nad sebou poradne zamyslet a zacit delat veci poradne,protoze tak jak to delaji jen hrace utvrzuji v tom co se vzdycky rikalo po nas potopa jen hlavne at vodka tece proudem Jednoi za cas, kdyz chci pustit hru tak se mne ten eror objevi. Pres spravce hru ukoncim a znova spustim a jede. Tim nechci rict ze to rozjedes, protoze si myslim ze mas jeste "nadstavbu" tohohle problemu, ale jen to ze hra neni stabilni ani omylem. 1 Share this post Link to post Share on other sites