Jump to content
You need to play a total of 50 battles to post in this section.
Charles__Vane__

EU server down? (Solved)

13 comments in this topic

Recommended Posts

Players
230 posts
7,639 battles

maybe try and shut down the game and log in again, i do that after 30s if nothing happens not 30 minutes

 

5408600.jpeg

  • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[BOTZ]
[BOTZ]
Players
3 posts
13,743 battles

If you are using Mods try launching the game in save mode if not try rebooting PC and Router in case that doesn't work run a test on your internet connection. Hope that helps

Share this post


Link to post
Share on other sites
Players
48 posts
3,641 battles

Thanks mate for the help.

 No I never use mods in a game. Game is pristine. Internet seems ok since I'm surfing (here too :) ).

And I can access the PTS without problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[PVE-D]
Players
268 posts
9,018 battles

Had the same issue earlier, too. About an hour ago as well. Couldn't log in, even letting it "connect" for more than 10 minutes. Gave up on it, tried again just now and now it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[OGHF]
Players
1,163 posts
21,033 battles

I guess the OP is on Steam, as WG is “loading” only Steam  access is “ Synchronising”. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
Moderator, Players
1,268 posts
8,683 battles

@CptBarney

 

dd0.thumb.png.215fe8aa8f35509236c33a4c8361d2d9.png

 

Anyway.... that's bizarre, maybe some server maintenance or routing issues from server networks/servers outside of WG's control. But if it's fixed for everyone now then huzzah!

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×