Jump to content
PziCrow

Small bugs I found in 0.8.7

4 comments in this topic

Recommended Posts

Players
81 posts
8,641 battles

1. In the port, the tabs at the top resets back to "Port" after each battle, no matter which of the others was highlighted when entering battle.

2078168_Portreset.jpg.4d2bf7a458c92364be5b62d0194e84cf.jpg

 

2. In the "Ship Display settings panel", the checkbox for "Show ships with a Commander" is reset after closing the game client and then loging back in.

703148085_Commandercheckbox.jpg.9c7fb4acba7ac3118a6809dd642435fd.jpg

 

3. Torpedo reload sound plays after ship is sunk.

 

4. A message appears behind ships in the carousel.

829369867_Messagebehindships.jpg.0b3da898acb4fc52b21eaa0c57deba9c.jpg

  • Cool 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
[THESO]
Players
8,161 posts
42,015 battles
1 hour ago, PziCrow said:

1. In the port, the tabs at the top resets back to "Port" after each battle, no matter which of the others was highlighted when entering battle

That one was always. The latter ones... Yes weird. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ITAAT]
Players
703 posts

4th yep

2nd it resets when I go to Combat mission menus as posted

 

The 2nd I wouldn't call a small bug at all, as you have to go back and set again the Carousel all the time

Share this post


Link to post
Share on other sites
[VETS]
Players
145 posts

More bugs:

 

The Auto Pilot does not fuction properly sending the ship in another direction than instructed. Just about every time I use it

Guns and torpedos still load after the ship has been killed. Just about every time my ship sinks

Shells come through rocks and do damage. Several cases

Server does not let me into the battle although I am visible in start up=> then of course get reported AFK and a nice comment from WOWS

 

If any more I will report

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×