[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,626 posts 5,410 battles Report post #1 Posted August 21, 2019 Kapitáni! Hlášení chyb se změnilo. Můžete mi je stále posílat sem, abychom třeba věděli, že ten samý problém postihlo více hráčů. Takže v každém případě budu od vás požadovat standardně: Popis chyby - prosím snažte se být specifičtí Screenshoty - čím více, tím lépe, aby se názorně zobrazilo, o čem vlastně mluvíte Replaye - pokud se jedná o chybu z bitvy WGCheck Připravil jsem pro vás návod, jak tyto zmíněné věci najdete: Spoiler Otevřete složku s hrou: Ve složce WGCheck spusťte aplikaci WGCheck Počkejte, až se WGCheck dokončí. Až se check provede, klikněte na Report a go to report. Zobrazí se vám složka s hrou a vyznačený soubor vytvořeného WGChecku: WGCheck je opravdu důlěžitý, jelikož nám poskytne velkou hromadu důležitých dat pro prozkoumání problému! Stejně tak pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte python log: Spoiler Následně udělejte tiket na Hráčské podpoře: https://eu.wargaming.net/support/cs/products/wows/help/ a nezapomeňte přiložit právě tyto soubory. Děkujeme Share this post Link to post Share on other sites
Majki112 Players 18 posts 5,731 battles Report post #2 Posted August 22, 2019 Ahojte. Dnes prisiel novy patch kazdy najprv sa pozeral co to je zac co je tam new a tak .... ale ako nahle som si pozeral garaz neslo mi nacitat lod - KITAKAZE,SHIMA,PERT,LION ako nahle som stlacil moduly,vnutorny vzhlad to vsetko slo aj namontovat aj odmontovat.... ako nahle som pustil si hodnotenu bitku FAIL .... neslo mi nacitat bitku ..... vid. odkaz na moj twitch spravil som videjko vsetko pocujem ale nedokazem nic robit ..... mody niesu ! toto je screen z garaze po prehratej bitke .... poprosim vas o vratenie hviezdy dakujem :) dalsie screeny su normalne kde sa mi lode nechcu nacitat Share this post Link to post Share on other sites
Majki112 Players 18 posts 5,731 battles Report post #3 Posted August 22, 2019 28 minutes ago, Majki112 said: Ahojte. Dnes prisiel novy patch kazdy najprv sa pozeral co to je zac co je tam new a tak .... ale ako nahle som si pozeral garaz neslo mi nacitat lod - KITAKAZE,SHIMA,PERT,LION ako nahle som stlacil moduly,vnutorny vzhlad to vsetko slo aj namontovat aj odmontovat.... ako nahle som pustil si hodnotenu bitku FAIL .... neslo mi nacitat bitku ..... vid. odkaz na moj twitch spravil som videjko vsetko pocujem ale nedokazem nic robit ..... mody niesu ! toto je screen z garaze po prehratej bitke .... poprosim vas o vratenie hviezdy dakujem :) dalsie screeny su normalne kde sa mi lode nechcu nacitat tak uz mi to ide .... spravil som len integritu hry ..... a poprosil by som tu hviezdu naspať Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,626 posts 5,410 battles Report post #4 Posted August 22, 2019 Před 23 minutami Majki112 řekl/a: Ahojte. Dnes prisiel novy patch kazdy najprv sa pozeral co to je zac co je tam new a tak .... ale ako nahle som si pozeral garaz neslo mi nacitat lod - KITAKAZE,SHIMA,PERT,LION ako nahle som stlacil moduly,vnutorny vzhlad to vsetko slo aj namontovat aj odmontovat.... ako nahle som pustil si hodnotenu bitku FAIL .... neslo mi nacitat bitku ..... vid. odkaz na moj twitch spravil som videjko vsetko pocujem ale nedokazem nic robit ..... mody niesu ! toto je screen z garaze po prehratej bitke .... poprosim vas o vratenie hviezdy dakujem :) dalsie screeny su normalne kde sa mi lode nechcu nacitat Patrně máš nějaký problém s úplným načtením hry. Zkus projet integritu kliknutím na Zkontrolovat a opravit. Pokud to nebude lepší, udělej prosímtě WG Check a udělej tiket na Hráčské podpoře. Děkuji Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader Players 1,005 posts 22,176 battles Report post #5 Posted August 22, 2019 edit. irelevantní poznámka vše už ok Share this post Link to post Share on other sites
[BONA] petrcel Players 71 posts 19,750 battles Report post #6 Posted August 22, 2019 Po aktualizaci nejde spustit hra.Vyřešeno zadána kontrola a oprava, hra spuštěna Share this post Link to post Share on other sites
[ATOM] Masakr11 Players 48 posts Report post #7 Posted August 23, 2019 S novou verzí se vrátil problém se zvukem a jeho chrčením při vyjpatých bojových scénách. Už to bylo dříve opravováno. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,626 posts 5,410 battles Report post #8 Posted August 23, 2019 Před 2 hodinami Masakr11 řekl/a: S novou verzí se vrátil problém se zvukem a jeho chrčením při vyjpatých bojových scénách. Už to bylo dříve opravováno. Můžeš to prosímtě zkusit popsat v tiketu na hráčskou podporu? Share this post Link to post Share on other sites
[POFF] jurgenb [POFF] Players 442 posts 10,053 battles Report post #9 Posted August 25, 2019 Hlásím chybu - při udělení chat banu nejsme informování za co byl chat ban udělen. Pokud je někdo trestán, má právo vědět proč / za co konkrétně a na jak dlouho. To je prostě slušnost. 1 Share this post Link to post Share on other sites
M8ii Players 1,629 posts 4,330 battles Report post #10 Posted August 26, 2019 15 hours ago, jurgenb said: Hlásím chybu - při udělení chat banu nejsme informování za co byl chat ban udělen. Pokud je někdo trestán, má právo vědět proč / za co konkrétně a na jak dlouho. To je prostě slušnost. Chatban je jasny. Nemas ho za jedinou nadavku, nebo "srdecny" prani jinemu hraci. Kdyz te nahlasi 50 lidi za nepristojnosti v chatu, tak jses jasnej. Ty sam dobre vis za co to mas =) Z vlastni zkusenosti ti muzu rict, ze se nekdy divim, proc jsem za tu hromadu nadavek co jsme napsal, nedostal chatban. Mel jsem chatbanu uz nekolik ale popravde, zasluzil bych urcite vic. Podivej se treba na nase streamy jak se to tam nahlasuje, kdyz te ve hre nekdo vytoci. Nemusi ani nadavat v chatu. Staci, ze nehraje podle tvych predstav. Delas to velmi pravdepodobne uplne stejne =) Tak se tady nehrajte na nevinatka. Lepsi system stejne nevymyslis. Aby se to moc nezneuzivalo, mas na den stanoveny pocet udelovani pochval nebo dutek. Myslim, ze je to 10. Zamestnavat hromadu lidi "policajtu" aby v kazde spustene hre sledovali chat by mohl pozadovat jenom naprosty magor. Share this post Link to post Share on other sites
[POFF] jurgenb [POFF] Players 442 posts 10,053 battles Report post #11 Posted August 26, 2019 Právě teď M8ii řekl/a: Chatban je jasny. Nemas ho za jedinou nadavku, nebo "srdecny" prani jinemu hraci. Kdyz te nahlasi 50 lidi za nepristojnosti v chatu, tak jses jasnej. Ty sam dobre vis za co to mas =) Z vlastni zkusenosti ti muzu rict, ze se nekdy divim, proc jsem za tu hromadu nadavek co jsme napsal, nedostal chatban. Mel jsem chatbanu uz nekolik ale popravde, zasluzil bych urcite vic. Podivej se treba na nase streamy jak se to tam nahlasuje, kdyz te ve hre nekdo vytoci. Nemusi ani nadavat v chatu. Staci, ze nehraje podle tvych predstav. Delas to velmi pravdepodobne uplne stejne =) Tak se tady nehrajte na nevinatka. Lepsi system stejne nevymyslis. Zamestnavat hromadu lidi "policajtu" aby v kazde spustene hre sledovali chat muze pozadovat jenom naprosty magor. Jenže to naráží na několik principů. Potkám tě ve hře a domluvím se s týmem, že tě nareportují všichni a ty jsi přitom nenapsal ani řádek. Výsledek? Máš chat ban. Je to spravedlivé? Není. Proto žádám o to, aby vždy bylo zaslané banovanému screen, který to dokazuje. Nemůžeš trestat bez důkazů. A ten důkaz musí být součástí odůvodnění trestu. A nemůžeš trestat někoho za to, čím se neprovinil. Vymyslet můžeš lepší systém - pokud během bitvy tři hráči oznámí reportem tvé nadávky, tak by server automaticky vytáhl tvůj log s komunikací v té bitvě. Pokud se prokáže, že je oprávněný, tak je zaslán na registrační mail jako důkaz společně s oznámením o výši trestu (chat banu). Pokud se ukáže, že jde o křivé obvinění, tak budou trestáni ti, co ho nahlásili. A ti by třeba dostali sami chat ban. Jednoduché a dle mého účinné. Share this post Link to post Share on other sites
M8ii Players 1,629 posts 4,330 battles Report post #12 Posted August 26, 2019 25 minutes ago, jurgenb said: Jenže to naráží na několik principů. Potkám tě ve hře a domluvím se s týmem, že tě nareportují všichni a ty jsi přitom nenapsal ani řádek. Výsledek? Máš chat ban. Je to spravedlivé? Není. Proto žádám o to, aby vždy bylo zaslané banovanému screen, který to dokazuje. Nemůžeš trestat bez důkazů. A ten důkaz musí být součástí odůvodnění trestu. A nemůžeš trestat někoho za to, čím se neprovinil. Vymyslet můžeš lepší systém - pokud během bitvy tři hráči oznámí reportem tvé nadávky, tak by server automaticky vytáhl tvůj log s komunikací v té bitvě. Pokud se prokáže, že je oprávněný, tak je zaslán na registrační mail jako důkaz společně s oznámením o výši trestu (chat banu). Pokud se ukáže, že jde o křivé obvinění, tak budou trestáni ti, co ho nahlásili. A ti by třeba dostali sami chat ban. Jednoduché a dle mého účinné. Neboj =) Prijde doba, kdy se tady bude psat: "Jo to byly doby, .... dneska ta sk... AI posloucha i co jsem rekl doma u pc a chatbanuje me a vypina mi mikrofon ve hre" --- Pozadujes neco, co je uplne bezpredmetne ve hre a neovlivnuje zasadne hru. No nemuzes psat 24h do chatu. Neuveritelna hruza. Chapes =) Timhle se nebude nikdo zabyvat. Kontrolovat zpetne komunikaci a pod, delat dospelym lidem policajta kdo kdy kde rekl, napsal. Kdybys mel firmu taky bys tohle resil co nejjednoduseji. Proste mas prilis mnoho reportu za urcity casovy usek = mas chatban. Je to jenom na lidech (homo sapiens) proc nahlasuji, jestli opravnene nebo ne. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 993 posts 8,454 battles Report post #13 Posted August 26, 2019 2 minutes ago, jurgenb said: Jenže to naráží na několik principů. Potkám tě ve hře a domluvím se s týmem, že tě nareportují všichni a ty jsi přitom nenapsal ani řádek. Výsledek? Máš chat ban. Je to spravedlivé? Není. Proto žádám o to, aby vždy bylo zaslané banovanému screen, který to dokazuje. Nemůžeš trestat bez důkazů. A ten důkaz musí být součástí odůvodnění trestu. A nemůžeš trestat někoho za to, čím se neprovinil. Vymyslet můžeš lepší systém - pokud během bitvy tři hráči oznámí reportem tvé nadávky, tak by server automaticky vytáhl tvůj log s komunikací v té bitvě. Pokud se prokáže, že je oprávněný, tak je zaslán na registrační mail jako důkaz společně s oznámením o výši trestu (chat banu). Pokud se ukáže, že jde o křivé obvinění, tak budou trestáni ti, co ho nahlásili. A ti by třeba dostali sami chat ban. Jednoduché a dle mého účinné. Zkoušeli jsme to prosadit už dávno, marně. Chápu i proč. Tvůj systém je zajímavý, ale něco to stojí a nemá to žádný přímý benefit. Ty neoprávněné chatbany jsou natolik minoritní záležitost, že se to nikomu neoplatí řešit. Share this post Link to post Share on other sites
MPosp Players 419 posts 7,550 battles Report post #14 Posted August 26, 2019 Současný systém reportování "za cokoli" je směšný a více zneužívaný než užitečný. Už jsem to psal jinde. Např. já ze zásady do chatu nic nepíšu (když mě někdo naštve, hru vypnu a věnuju se něčemu jinému), maximálně tak něco co se týká přímo hry, ale to je asi tak jednou za 10-20 bitev. Např. nedávno jsem s Mogami dělal kanónfuter ve hře desítek a podle toho jsem i zvolil taktiku - plnou rychlostí jezdil za našima BB a ty naproti zapaloval, salvám jsem se zdárně vyhýbal. Najednou se v chatu objevila výzva od naší první chcíplé bitevky, ať mě všichni nareportují za pasivitu, že po 6-ti minutách hry mám plné HP ... reagoval jsem, že pasivní rozhodně nejsem a už mám nastříleno víc než 50.000 HP a akorát se do mě pustili i další, co si to vůbec dovoluju nebýt poškozen ... Čili v mém případě sólového hráče (který nemá kamarády, co by mu "namazali"), když náhodou dostanu za povedenou bitvu jednu či dvě pochvaly, vzápětí o ně přijdu, protože nehraju podle představ někoho jiného. Takže mám pořád nulovou karmu Report by měl být nějak omezený, podložený minimálně záznamem hry a body z karmy strhávat až po ověření. To co je teď slouží akorát tak jako nástroj pomsty ... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 36,882 battles Report post #15 Posted September 8, 2019 Nešlo mi přidělit velitele na vybranou loď bez kapitána - pouze naverbovat. Chyběl řádek s volbami "Ze zálohy | Z ostatních lodí". Musel jsem jít opačným postupem a přidělit ho z jiné lodě. Share this post Link to post Share on other sites
[BONA] petrcel Players 71 posts 19,750 battles Report post #16 Posted September 8, 2019 Zkus kliknout na parametry lodě Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 36,882 battles Report post #17 Posted September 8, 2019 To mi nepomohlo v te chvili. Btw - zase mi nešlo vystřelit, tentokrát s DD. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,099 posts 22,396 battles Report post #18 Posted September 9, 2019 @YabbaCoe autopilot u CV zruší naplánovanou cestu když se na začátku hry změní rychlost z nuly. Jsem byl zvyklej, že si na mapě dám kam chci jet a pak dám rychlost na max - fungovalo to. Včera jsem naplánoval trasu, dal rychlost na max, a po minutě koukám že už skoro capuju Ještě jsem se otočil, ale stejně mě uklovali a nás to stálo hru Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] Stratos_HF Beta Tester 4,204 posts 10,186 battles Report post #19 Posted September 9, 2019 37 minutes ago, Quetak said: autopilot u CV zruší naplánovanou cestu když se na začátku hry změní rychlost z nuly. Jsem byl zvyklej, že si na mapě dám kam chci jet a pak dám rychlost na max - fungovalo to. Včera jsem naplánoval trasu, dal rychlost na max, a po minutě koukám že už skoro capuju Ještě jsem se otočil, ale stejně mě uklovali a nás to stálo hru Jo kamaráde KARMA je sfiňa a jinak Boží trest ( mimo kobylek a podobných srand ) za to co si hrál 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,099 posts 22,396 battles Report post #20 Posted September 9, 2019 3 minutes ago, Stratos_HF said: Jo kamaráde KARMA je sfiňa a jinak Boží trest ( mimo kobylek a podobných srand ) za to co si hrál občas je dobrý podívat se i na druhou stranu a lovit nebohý DDčka 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,626 posts 5,410 battles Report post #21 Posted September 9, 2019 Před 2 hodinami Quetak řekl/a: @YabbaCoe autopilot u CV zruší naplánovanou cestu když se na začátku hry změní rychlost z nuly. Jsem byl zvyklej, že si na mapě dám kam chci jet a pak dám rychlost na max - fungovalo to. Včera jsem naplánoval trasu, dal rychlost na max, a po minutě koukám že už skoro capuju Ještě jsem se otočil, ale stejně mě uklovali a nás to stálo hru Takže tys naplánoval trasu, dal rychlost naplno a autopilot se resetoval, že při té plné rychlosti plul rovně? Totiž podle všeho by mělo jít, že po naklikání autopilota a kliknutí na W pro zrychlení letadlovka popluje podél kurzu při nastavené rychlosti. Autopilot se resetuje pouze, pokud manuálně naklikáš na STOP, či pokud klikneš na změnu směru Q, A, D nebo E. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,099 posts 22,396 battles Report post #22 Posted September 9, 2019 18 minutes ago, YabbaCoe said: Takže tys naplánoval trasu, dal rychlost naplno a autopilot se resetoval, že při té plné rychlosti plul rovně? Totiž podle všeho by mělo jít, že po naklikání autopilota a kliknutí na W pro zrychlení letadlovka popluje podél kurzu při nastavené rychlosti. Autopilot se resetuje pouze, pokud manuálně naklikáš na STOP, či pokud klikneš na změnu směru Q, A, D nebo E. přesně tak, naklikal jsem trasu - rychlost byla 0 protože byl začátek hry - a poté jsem přes W dal rychlost na max, to zresetovalo(zapomnělo) trasu a letadlovka jela jen rovně. Zkoušel jsem to pak ještě pro jistotu další hru a stalo se totéž. Takže jedině nejdřív dát rychlost a pak až trasu. Když po naklikání rychlosti a trasy vrátíš rychlost zpět na nulu tak se trasa také zapomene, ale to je asi logický. Kdykoliv při zadávání rychlosti přes W/S škrtneš o nulu tak je to reset trasy, i na startu. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 15,971 battles Report post #23 Posted September 9, 2019 Tak ja mam trochu jiny problem - kdykoliv nastavim v prubehu bitvy autopilota tak mi nejdrive vyresetuje rychlost na 0 a az potom se teprve rozjede. Je to dost neprijemne u BB kdy tahle ztrata rychlosti je dost znatelna. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] Quetak Players 2,099 posts 22,396 battles Report post #24 Posted September 9, 2019 16 minutes ago, Sigimundus said: Tak ja mam trochu jiny problem - kdykoliv nastavim v prubehu bitvy autopilota tak mi nejdrive vyresetuje rychlost na 0 a az potom se teprve rozjede. Je to dost neprijemne u BB kdy tahle ztrata rychlosti je dost znatelna. on se autopilot používá i u jiný classy než u CV? 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,744 battles Report post #25 Posted September 9, 2019 Taky jsem byl překvapen kolik lidí to používá i jinde . Mimochodem nedávno se mě novej autopilot opět snažil zabít. A klaplo mu to. Zadal jsem trasu dopředu a kolem ostrova. Loď začala couvat enemákům naproti. Stál jsem v otevřeném moři. Dost dobrý! Share this post Link to post Share on other sites