Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Divoká vlna: shrnutí akce!

10 comments in this topic

Recommended Posts

Players
5,532 posts
36,882 battles

A k čemu to jako má bejt dobrý ? Nějak nechápu...   Kdy se začnou objevovat na portále informace o tom, kolik vody celkově za bitvu vystříklo do vzduchu ?

To nejpodstatnější - kolik lidí si pořídilo DD Benham - to tam nevidím... nebo alespoň, kolik jste si namastili kapsu na kontejnerech s kanystry. Ale tohle ?  :Smile_facepalm:

• Cool 3
  • Funny 2

Players
1,005 posts
22,176 battles

Souhlasím... taky jsem marně hledal kde je počet vyježděných Benhamů... ve finále asi jediná relevantní informace z celé akce..

• Cool 3

Players
351 posts
23,013 battles

Chlapi, nečekejte, že WG podá k čemukoliv relevatní informace. To je stejné jako říkat slepici, že se Vám nesmí vysrat na rohožku před vchodem do baráku a ta mrcha na vás bude čumět a zároveň Vám tam ten bobek stejně udělá!:Smile_bajan2:

• Cool 1
  • Funny 3

Players
371 posts
2,145 battles

Já chci dotazník!!!! Ne nějaký honění trika s čísly. Umíte číst ve vlastních statistikách...to je toho.

Players
5,532 posts
36,882 battles

Žabáku, je tajemství, kolik se vyjezdilo Benhamů nebo není ? Mohl bys to, prosím, zjistit ?  To je asi tak jediný info, co někoho z tý akce zajímá (si myslim).

• Cool 3

Players
5,532 posts
36,882 battles

Žabáku, odpovíš nám ? :cap_horn:Vypadá to, jako když se některým otázkám vyhýbáš. :Smile_hiding:

[IDDQD]
Players
2,099 posts
22,396 battles
1 minute ago, ims21 said:

Žabáku, odpovíš nám ? :cap_horn:Vypadá to, jako když se některým otázkám vyhýbáš. :Smile_hiding:

musíš ho summonout, takhle ->  @YabbaCoe :Smile_Default: Taky mě to docela zajímá

[T-N-T]
Players
4,019 posts
23,607 battles

Mne by spíš než počet vyježděných Benhamů zajímal počet lidí (ideálně procento aktuálních hráčů), kteří si vyjeli 800+ tokenů. A když říkám vyjeli, tak rozhodně nemyslím "koupili v kontejnerech".

Players
5,532 posts
36,882 battles

Zdá se, že "na žádost komunity a pracujícího lidu" nebudou na tuto otázku odpovídat...

• Funny 2

Sign in to follow this