RozaMadMax Players 67 posts 16,055 battles Report post #1 Posted August 13, 2019 Ahoj! Hledám klan primárně na CW, kt. má slušné výsledky/základnu a velitele, co to má srovnané v hlavě. Na komunikaci bych preferoval TSko. Share this post Link to post Share on other sites
[-BES-] YasuLord Community Contributor 164 posts 22,106 battles Report post #2 Posted August 15, 2019 V 13. 8. 2019 v 17:25 RozaMadMax řekl/a: Ahoj! Hledám klan primárně na CW, kt. má slušné výsledky/základnu a velitele, co to má srovnané v hlavě. Na komunikaci bych preferoval TSko. Zdravím...jen se zeptám, co můžeš anebo chceš nabídnout ty ? Požadavky na klan si napsal, ale o sobě skoro nic... 2 Share this post Link to post Share on other sites
RozaMadMax Players 67 posts 16,055 battles Report post #3 Posted August 15, 2019 1 hour ago, YasuLord said: Zdravím...jen se zeptám, co můžeš anebo chceš nabídnout ty ? Požadavky na klan si napsal, ale o sobě skoro nic... Tak je zbytečné se rozepisovat s omáčkou, když si info může každý náborář sehnat během pár vteřin. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] LucyCZ [IDDQD] Moderator, WoWs Wiki Team, Korzár 4,501 posts 15,868 battles Report post #4 Posted August 16, 2019 A máš to Lordíku CW by chtěl hrát každej - océéél 1 Share this post Link to post Share on other sites
[-BES-] YasuLord Community Contributor 164 posts 22,106 battles Report post #5 Posted August 16, 2019 Před 8 hodinami RozaMadMax řekl/a: Tak je zbytečné se rozepisovat s omáčkou, když si info může každý náborář sehnat během pár vteřin. Chyba...ale ok, právě si rozhodl...gj... 2 Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,565 battles Report post #6 Posted August 16, 2019 Přesně o tomhle jsem nedávno mluvil @YasuLord Chlapík si nadiktuje co potřebuje a nazdar . Mimochodem takových klanů je tady kolik? Pět, šest? A já zrovna jako bych zaslechl patero až šestero zabouchnutí dvěří 2 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 993 posts 8,386 battles Report post #7 Posted August 16, 2019 20 hours ago, RozaMadMax said: Tak je zbytečné se rozepisovat s omáčkou, když si info může každý náborář sehnat během pár vteřin. Tohle se ti nepovedlo. Vzhledem k tvým výsledkům to na lepší CW klan nevypadá. Na T10 nemáš nahráno nic. Nemáš CW lodě. Takže otázka na to co můžeš nabídnout je namístě, protože z toho co je veřejně dostupné vyplývá, že do CW fakt ne a nic co by to rozhodnutí mělo změnit jsi neuvedl. Tímhle arogantní přístupem jsi to vůbec nevylepšil... Každopádně hodně štěstí v hledání. 2 1 Share this post Link to post Share on other sites
RozaMadMax Players 67 posts 16,055 battles Report post #8 Posted August 17, 2019 Mimo eventy Xky nemám potřebu hrát. Z T10 CW lodí, kt. nemám a v brzké době mít nebudu je jen Staligrad. Zbytek je otázka kliknutí a ke všemu se teď jezdí CW t8 a tam mám projeto vše. To, že člověk nechce do klanu mezi děti a s hořší základnou je snad logické. Takže nemusim snad zdůrazňovat, že psaní liebesbriefů je k ... , když stejně rozhoduje jak ten člověk hraje a komunikuje po TSku/DSku. A pak kdo je arogantní a mimo mísu. Share this post Link to post Share on other sites
[IDDQD] TheComedian1983 [IDDQD] Alpha Tester 3,888 posts 26,565 battles Report post #9 Posted August 17, 2019 Lepší a lepší 2 Share this post Link to post Share on other sites
[-BES-] YasuLord Community Contributor 164 posts 22,106 battles Report post #10 Posted August 17, 2019 Před 1 hodinou RozaMadMax řekl/a: Mimo eventy Xky nemám potřebu hrát. Z T10 CW lodí, kt. nemám a v brzké době mít nebudu je jen Staligrad. Zbytek je otázka kliknutí a ke všemu se teď jezdí CW t8 a tam mám projeto vše. To, že člověk nechce do klanu mezi děti a s hořší základnou je snad logické. Takže nemusim snad zdůrazňovat, že psaní liebesbriefů je k ... , když stejně rozhoduje jak ten člověk hraje a komunikuje po TSku/DSku. A pak kdo je arogantní a mimo mísu. I forum patří mezi součásti, kde kupříkladu hledám nové talenty, hráče, které bych i nabral do klanu (zrovinka se jedno místo uvolnilo), ale...ten dotyčný mne musí něčím oslovit...buďto stylem, anebo...arogantní určitě nejsem, slušně jsem se zeptal, dostal jsem div ne dršťkovou...co se komunikace týče na ts a jinde...mnohdy psané slovo úvodní zde postačí...ok, tohle byl poslední vstup...ať se daří... 3 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Gmousex Players 203 posts 36,981 battles Report post #11 Posted August 17, 2019 Že se ti nelíbí tam kde jsi, se úplně nedivím. SWIM neoplýval zrovna aktivitou. Na klanovky jsme se slezli jednou za 2 sezóny co si matně pamatuju. :( No a jinak ti to tady 2 klanoví náčelníci napsali moc moc pěkne. Že jsi slabší hráč asi ůplně nevadí, ale když chceš někam jinam, tak trošku pokory nebo alepsoň opatrnější projev by byl víc než vhodný. 3 Share this post Link to post Share on other sites
[BL4CK] OscarVonReuental Players 351 posts 22,708 battles Report post #12 Posted August 17, 2019 Před 3 hodinami Gmousex řekl/a: Že se ti nelíbí tam kde jsi, se úplně nedivím. SWIM neoplýval zrovna aktivitou. Na klanovky jsme se slezli jednou za 2 sezóny co si matně pamatuju. :( No a jinak ti to tady 2 klanoví náčelníci napsali moc moc pěkne. Že jsi slabší hráč asi ůplně nevadí, ale když chceš někam jinam, tak trošku pokory nebo alepsoň opatrnější projev by byl víc než vhodný. Ale o to přece jde. Slabší hráči (není to urážka, každému to jde tak či onak) se místo pokory často argumentují jako největší alfasamci. Arogance jim ovšem spíše škodí, což si ale nejsou schopni přiznat. 1 Share this post Link to post Share on other sites
RozaMadMax Players 67 posts 16,055 battles Report post #13 Posted August 18, 2019 On 8/17/2019 at 5:49 PM, Gmousex said: Že se ti nelíbí tam kde jsi, se úplně nedivím. SWIM neoplýval zrovna aktivitou. Na klanovky jsme se slezli jednou za 2 sezóny co si matně pamatuju. :( No a jinak ti to tady 2 klanoví náčelníci napsali moc moc pěkne. Že jsi slabší hráč asi ůplně nevadí, ale když chceš někam jinam, tak trošku pokory nebo alepsoň opatrnější projev by byl víc než vhodný. Hele ve SWIMu mi chybí jen ta CW a bohužel nemám čas na to je tu rozeběhnout, ale dokážu bez nich žít. Share this post Link to post Share on other sites