The_EURL_Guy WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster 3,065 posts Report post #1 Posted August 7, 2019 Představujeme francouzské torpédoborce: vše potřebné pro dosažení vítězství. Přečíst na portálu Share this post Link to post Share on other sites
[PPH] mortas_invader Players 1,005 posts 21,314 battles Report post #2 Posted August 15, 2019 Tak jsem měl to štěstí... že vypadly z kontíků mise na T6 a T7 francouzská DDčka... + mám vyjeté z nařízení T5 Siroco... A... nejsem DDčkář.. ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to úplně marná a nejmarnější a nejzbytečnější větev torpédoborců, co je aktuálně ve hře.. minimálně tedy zatraceně nezábavná... Nenabízí absolutně nic čím zaujmout... stealth torpení je na hraně ( sem tam se dá ale jelikož člověk většinou už svítil z nějakého předchozího střetu, tak moc nepřekvapí)... jako gunboat na dálku i s rychlostí i rychlonabíjením to jen tak lechtá... 1 vs 1 na DDčko je to o tom, zda někdo pomůže nebo se protivník schová do smouku... no prostě vím, kterou větev expit nebudu dál než to co mi pánové od WG přidělili. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Mikhail800 Weekend Tester 1,332 posts 20,487 battles Report post #3 Posted August 16, 2019 11 hours ago, mortas_invader said: Tak jsem měl to štěstí... že vypadly z kontíků mise na T6 a T7 francouzská DDčka... + mám vyjeté z nařízení T5 Siroco... A... nejsem DDčkář.. ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to úplně marná a nejmarnější a nejzbytečnější větev torpédoborců, co je aktuálně ve hře.. minimálně tedy zatraceně nezábavná... Nenabízí absolutně nic čím zaujmout... stealth torpení je na hraně ( sem tam se dá ale jelikož člověk většinou už svítil z nějakého předchozího střetu, tak moc nepřekvapí)... jako gunboat na dálku i s rychlostí i rychlonabíjením to jen tak lechtá... 1 vs 1 na DDčko je to o tom, zda někdo pomůže nebo se protivník schová do smouku... no prostě vím, kterou větev expit nebudu dál než to co mi pánové od WG přidělili. Šťastlivec mne chýba cca 300 tokenov (po vyjazdení Sirocca) na Mogadora a z kontajnerov mi padol iba tier 5 fr. DD. Nedajú sa tie tokeny nejak dokúpiť? Share this post Link to post Share on other sites
[-R-R-] Rozzyr Players 336 posts 12,380 battles Report post #4 Posted August 16, 2019 Před 31 minutami Mikhail800 řekl/a: Šťastlivec mne chýba cca 300 tokenov (po vyjazdení Sirocca) na Mogadora a z kontajnerov mi padol iba tier 5 fr. DD. Nedajú sa tie tokeny nejak dokúpiť? Pochopil jsem to správně, že si myslíš že dostaneš po koupi tohoto posledního kontaktu Mogadora? 🤣 Nechci se hádat ale myslím si že je tam jen šance na to že ho dostaneš... 😜 1 Share this post Link to post Share on other sites
[-R-R-] Rozzyr Players 336 posts 12,380 battles Report post #5 Posted August 16, 2019 Před 12 hodinami mortas_invader řekl/a: Tak jsem měl to štěstí... že vypadly z kontíků mise na T6 a T7 francouzská DDčka... + mám vyjeté z nařízení T5 Siroco... A... nejsem DDčkář.. ale nemůžu se zbavit dojmu, že je to úplně marná a nejmarnější a nejzbytečnější větev torpédoborců, co je aktuálně je. Za mě je to DD právě pro ofenzivní hráče. Proto ti to asi nebude moc sedět. Jel jsem nejvyšší tier VII ale DD rozstilis na pohodu jen si to nacasovat Share this post Link to post Share on other sites
[CSN] Mikhail800 Weekend Tester 1,332 posts 20,487 battles Report post #6 Posted August 16, 2019 4 minutes ago, Rozzyr said: Pochopil jsem to správně, že si myslíš že dostaneš po koupi tohoto posledního kontaktu Mogadora? 🤣 Nechci se hádat ale myslím si že je tam jen šance na to že ho dostaneš... 😜 Hej zle som sa vyjadril. Share this post Link to post Share on other sites