Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Odbierz swoje darmowe zapasy i przygotuj się do bitwy!

18 comments in this topic

Recommended Posts

Players
196 posts
3,685 battles

ale że o co chodzi i co tu się dostaje? 

jak dla mnie clipbaitowy tytuł

Odbierz swoje darmowe zapasy

[ISEN]
Moderator
5,276 posts
18,652 battles
1 minute ago, Avakol said:

ale że o co chodzi i co tu się dostaje? 

jak dla mnie clipbaitowy tytuł

3 Grupy naprawczo - ratunkowe

• Funny 5

Players
492 posts

Ten tekst to jest jakieś fan-fiction czy jakaś wolna interpretacja? Ponoć WoWs nie był, nie jest i nigdy nie będzie grą historyczną.

• Cool 3
  • Funny 1

Players
17 posts
15,198 battles

Aż 3 omg i trzeba tylko kliknąć. Wow wg nas rozpieszcza ale dobrze że nie dali na to misji w stylu  zdobądź 50 tys bazowych xp.

• Cool 4

[COMA]
Players
76 posts
11,855 battles

Tłumaczenie dramat, oto przykłady:

poprzez atak na niczego nieświadomy japoński garnizon - ATAKOWALI ICH A BYLI NIEŚWIADOMI? NIE ŁATWIEJ NAPISAĆ ŻE ATAK BYŁ Z ZASKOCZENIA (TEGO AKURAT GOOGLE NIE PRZETŁUMACZY)

Guadalcanal stanowi doskonałe położenie dla aliantów jako punkt początkowy dla długiej, nadciągającej wojny na Pacyfiku. - WOW WOJNA NA PACYFIKU DOPIERO NADCIĄGAŁA...

powierzone wiceadmirałowi Mikawie Gunichi’emu - GDZIE IMIĘ A GDZIE NAZWISKO I JAK TO POWINNO BYĆ NAPISANE???

prowadzą wyładunek oddziałów - WYŁADUNEK TO MOŻNA WĘGLA PROWADZIĆ W TERMINALU!!!

w stosunkowo spokojnych warunkach miejsca - GOOGLE KOPIUJ WKLEJ JAK NIC

Z każdą upływającą godziną obecność aliantów na wyspie przybiera na sile.  - GENIUSZ TO WYMYŚLIŁ

Niemniej jednak status quo utrzymywał się wyłącznie dzięki niewielkiemu udziałowi sił amerykańskich i australijskich krążowników oraz niszczycieli - CZY KTOŚ MYŚLI PISZĄC TAKIE ZDANIA?

gdzie dziesiątki podatnych na atak okrętów transportowych jest aktualnie wyładowywanych. - A TO JEDNAK TE OKRĘTY BYŁY WYŁADOWYWANE NA BRZEG, PEWNIE Z JESZCZE WIĘKSZYCH OKRĘTOW, ALE CO ONE POTEM ROBIŁY NA BRZEGU?

200-milimetrowych dział obecnie wycelowanych w jego sylwetkę. - CZY 203MM  MOŻE??

• Cool 1

[ISEN]
Moderator
5,276 posts
18,652 battles
20 minutes ago, Kagaxxa said:

Tłumaczenie dramat, oto przykłady:

poprzez atak na niczego nieświadomy japoński garnizon - ATAKOWALI ICH A BYLI NIEŚWIADOMI? NIE ŁATWIEJ NAPISAĆ ŻE ATAK BYŁ Z ZASKOCZENIA (TEGO AKURAT GOOGLE NIE PRZETŁUMACZY)

Guadalcanal stanowi doskonałe położenie dla aliantów jako punkt początkowy dla długiej, nadciągającej wojny na Pacyfiku. - WOW WOJNA NA PACYFIKU DOPIERO NADCIĄGAŁA...

powierzone wiceadmirałowi Mikawie Gunichi’emu - GDZIE IMIĘ A GDZIE NAZWISKO I JAK TO POWINNO BYĆ NAPISANE???

prowadzą wyładunek oddziałów - WYŁADUNEK TO MOŻNA WĘGLA PROWADZIĆ W TERMINALU!!!

w stosunkowo spokojnych warunkach miejsca - GOOGLE KOPIUJ WKLEJ JAK NIC

Z każdą upływającą godziną obecność aliantów na wyspie przybiera na sile.  - GENIUSZ TO WYMYŚLIŁ

Niemniej jednak status quo utrzymywał się wyłącznie dzięki niewielkiemu udziałowi sił amerykańskich i australijskich krążowników oraz niszczycieli - CZY KTOŚ MYŚLI PISZĄC TAKIE ZDANIA?

gdzie dziesiątki podatnych na atak okrętów transportowych jest aktualnie wyładowywanych. - A TO JEDNAK TE OKRĘTY BYŁY WYŁADOWYWANE NA BRZEG, PEWNIE Z JESZCZE WIĘKSZYCH OKRĘTOW, ALE CO ONE POTEM ROBIŁY NA BRZEGU?

200-milimetrowych dział obecnie wycelowanych w jego sylwetkę. - CZY 203MM  MOŻE??

Tu możesz dać informacje o błędach:

Jednego nie rozumiem co to jest 203MM? z tego co wiem to milimetry mają oznaczenie [mm], mile morskie [Mm], a [MM] to albo rok 2000 w zapisie rzymskim albo oznaczenie miesiąca w standardzie ISO. :)

A tak przy okazji - tłumaczenia to dramat :)

[_PL_]
Beta Tester
5,262 posts
18,414 battles
1 hour ago, _Agenor_ said:

Macie rozmach :etc_swear:to już lepiej traktują klientów w Lidlu czy Biedronce:Smile_coin:

2 hours ago, panter_ said:

Aż 3 omg i trzeba tylko kliknąć. Wow wg nas rozpieszcza ale dobrze że nie dali na to misji w stylu  zdobądź 50 tys bazowych xp.

20 hours ago, En_Vivo said:

Jaw Drop Shocked GIF - JawDrop Shocked Surprised GIFs

Za kliknięcie guziczka to pewnie po Belfascie byście chcieli od razu:Smile_veryhappy::cap_haloween:

Co wydarzy się dalej, zależy już od Ciebie, Dowódco. 8 sierpnia zostaniesz powołany do służby. Po której stronie się opowiesz?

Weź to, Dowódco. Może Ci się przydać:

Zdanie klucz , jutro dopiero pewnie napiszą dokładnie o co chodzi i co można ew. wygrać. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Co do samego tekstu:

Czy to jest przez google translator tłumaczone?????

1)Kilka dni temu Stany Zjednoczone rozpoczęły swoją pierwszą ofensywę podczas działań na pacyfiku poprzez atak na niczego nieświadome japońskie garnizony na Wyspach Salomona ( jak koło Guadalcanal jak to ten sam archipelag) z udziałem floty niemal 50 okrętów wojennych oraz 1.DPM.

2) Znajdujący się na wschodnim krańcu archipelagu wysp Salomona Guadalcanal stanowi doskonałe punkt początkowy dla aliantów dla długiej, nadciągającej kampanii.

3) Amerykanie w tym czasie nieprzerwanie prowadzą wyładunek oddziałów na wyspach, w miejscu które później zostanie nazywane Cieśniną Żelaznego Dna, tuż przy północnym wybrzeżu Guadalcanal.

4) Z każdą upływającą godziną liczebność wojsk aliantów na wyspie zwiększa się.

5)

[SLMW]
[SLMW]
Players
21 posts
12,270 battles

Ta gra to już całkowite pomieszanie z poplątaniem. Grać się odechciewa. Wszech obecna niewidzialność, to są bitwy z Duchami.

• Boring 2

[_PL_]
Beta Tester
5,262 posts
18,414 battles
23 hours ago, Morski_Dzik said:

Te trzy grupy naprawcze to chyba jakiś straszny żart :)

Masz problemy z interpretacją tekstu, czy czytanie ze zrozumieniem wyszło z obiegu???

Kliknięcie guzika, bez niczego daje 3 grupy, a dziś pewnie wrzucą co będzie można wygrać i o co będzie chodziło.

23 hours ago, jakawcz said:

Ta gra to już całkowite pomieszanie z poplątaniem. Grać się odechciewa. Wszech obecna niewidzialność, to są bitwy z Duchami.

Może włącz monitor

• Cool 1
  • Funny 1
  • Bad 1

Players
9 posts
4,822 battles

Wybrałem Japonię. Nie znalazłem tej darmowej nagrody, co się naklikałem tu i tam to moje. Dodatkowo coś tu źle zaplanowano :). Jeśli misja ma 1000 bitew po 20 min każda to....  ciagu doby :) można zagrać 72 razy (3x20 =1 h raz 24 = 72), bez wstawania i jedzenia :cap_cool:. Jakby tego było mało to mamy na to 4 dni tj. do 12.08. więc 4 x 72 =288 gier.... jak tu :cap_horn:walnąć 1000.

Do tego nie pokazuje ile jest wykonanej misji po wygranej walce. Trzeba za każdym razem wchodzić w zakładkę misje bojowe.

• Boring 1

[SDS7]
Players
244 posts
20 godzin temu, AhmedDetonujBoom napisał:

Masz problemy z interpretacją tekstu, czy czytanie ze zrozumieniem wyszło z obiegu???

Kliknięcie guzika, bez niczego daje 3 grupy, a dziś pewnie wrzucą co będzie można wygrać i o co będzie chodziło.

Może włącz monitor

Kolego Ahmedzie coś tam,  życzę ci więcej dystansu do życia i więcej poczucia humoru

bo mój wpis był w takim tonie.

Uśmiechnij się i zacznij dobrze nowy dzień  :)

• Cool 1

[_PL_]
Beta Tester
5,262 posts
18,414 battles
15 hours ago, bbodekb said:

Wybrałem Japonię. Nie znalazłem tej darmowej nagrody, co się naklikałem tu i tam to moje. Dodatkowo coś tu źle zaplanowano :). Jeśli misja ma 1000 bitew po 20 min każda to....  ciagu doby :) można zagrać 72 razy (3x20 =1 h raz 24 = 72), bez wstawania i jedzenia :cap_cool:. Jakby tego było mało to mamy na to 4 dni tj. do 12.08. więc 4 x 72 =288 gier.... jak tu :cap_horn:walnąć 1000.

Do tego nie pokazuje ile jest wykonanej misji po wygranej walce. Trzeba za każdym razem wchodzić w zakładkę misje bojowe.

Następny z pomrocznością umysłową, to pokazuje tylko twój postęp, żebyś nie musiał bitw notować, tak jak było poprzednio

1 hour ago, Morski_Dzik said:

Kolego Ahmedzie coś tam,  życzę ci więcej dystansu do życia i więcej poczucia humoru

bo mój wpis był w takim tonie.

Uśmiechnij się i zacznij dobrze nowy dzień  :)

Przepraszam, ale po prostu jak czytam to forum czasami to jak wspomniałem wyżej mam wrażenie że pomroczność umysłowa opanowała tych ludzi

Players
9 posts
4,822 battles
4 godziny temu, AhmedDetonujBoom napisał:

Następny z pomrocznością umysłową, to pokazuje tylko twój postęp, żebyś nie musiał bitw notować, tak jak było poprzednio

Z całym szacunkiem panie władzo, ale mój wpis dotyczy czegoś innego. Nie musi mnie  Pan obrażać :), za szybko i nie dokładnie przeczytał Pan mój wpis i udzielił komentarza tylko do ostatniego zdania. Być może to Panu udzieliła się ta ,,pomroczność umysłowa". Nie ładnie jest obrażać. Może przeczyta Pan treść i odpowie jak to się ma logice całości?, bo za cholerę nie da się wykonać 1000 bitew w 4 dni. :Smile_coin:  Gdzieś jest błąd i należy go zmienić. Lub chociaż wyjaśnić tu na forum, bo po to ono tu jest :)

A co do ostatniego zdania to chodziło mi o to,  że ta statystyka mogłaby się pokazywać od razu  w podsumowaniu po walce. Bo to chyba nie jest problem by tak było?.

P.S. Widzę, że nie tylko mi Pan ubliżył. Rozumiem Pana frustracje z powodu dziwnych pytań graczy, sam swego czasu zajmowałem się taką funkcją przez 3 lata :cap_cool:. Ale nic nie upoważnia Pana do obrażania graczy. Błędy były, są i będą w grach. Pan jest GRZE i wiele Pan wie bez czytania, dla Pana wiele jest zrozumiałe i oczywiste, ale dla  zwykłego gracza tak nie jest, proszę częściej patrzeć oczyma gracza nie władzy.  

Pozdrawiam

• Cool 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this