The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted July 3, 2019 Serwer testu publicznego dla aktualizacji 0.8.6 zapoczątkuje Cykl francuski, a także wprowadzi szereg zmian w balansie! Znajdźcie się wśród pierwszych, którzy poddadzą ocenie te zmiany! Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
[MAX] kamil942 Supertester, In AlfaTesters 108 posts 12,189 battles Report post #2 Posted July 3, 2019 JEST! ZNANY I LUBIANY RANDOMOWY DROP MISJI Z KONTENERA PREMIUM POWRACA! Jak ja Was kocham moje kochane, NIEchciwe WG Znowu dajecie mi możliwość wydania pieniążków na Waszą cudowną produkcję Edit: Wstawiłbym tu tańczącego Ricardo, który odzwierciedla (tfu) moje podekscytowanie, ale pewnie złamałby swoim negliżem regulamin forum 1 Share this post Link to post Share on other sites
[WOB] PanNickt Players 4,804 posts 16,390 battles Report post #3 Posted July 3, 2019 Czyli zamiast uproszczonych klanówek - kolejny sezon rankingówek. Niech i tak będzie - T9 oznacza, że tym bardziej warto benhamić. 2 Share this post Link to post Share on other sites
[B-EYE] Barwena [B-EYE] Players 477 posts 15,902 battles Report post #4 Posted July 3, 2019 41 minutes ago, PanNickt said: Niech i tak będzie - T9 oznacza, że tym bardziej warto benhamić. I bez raka powietrznego :-) Share this post Link to post Share on other sites
[FT-B] Toyminator Players 559 posts 8,451 battles Report post #5 Posted July 3, 2019 Lubię te kontenery. Jednemu wypadnie z pierwszego 8 tier,a drugiemu z łaski wypadnie 5 albo 6 tier ,za setnym razem. Kupisz sobie premium ,bo większa szansa, i tak ci nic nie wyleci ;D Nie tym razem. Nawet sobie może przerwę zrobię . Po zrobieniu ekonomicznych misji (które swoją drogą, nie zabrały aż tak dużo czasu) jakoś nie mam ochoty grać. Share this post Link to post Share on other sites