45Mitsu Players 13 posts 14,570 battles Report post #1 Posted June 30, 2019 W głównym folderze gry (również w innych miejscach) nie mam folderu replays. Macie jakieś podpowiedzi? Share this post Link to post Share on other sites
[KAA] SzybkiBolek Weekend Tester 759 posts Report post #2 Posted July 7, 2019 Jakiś czas temu w tym dziale pytałem, jak te powtórki wyłączyć. Więc podejrzewam, że analogicznie w podobny sposób w jaki mi doradzono, można również je włączyć. Aczkolwiek byłbym wdzięczny, gdybyś napisał, dlaczego folderu replays nie masz. Bo mnie akurat zapisywanie powtórki irytuje i chętnie bym się pozbył tego dziadostwa. Share this post Link to post Share on other sites
Greemfell Players 390 posts Report post #3 Posted July 7, 2019 2 hours ago, SzybkiBolek said: Bo mnie akurat zapisywanie powtórki irytuje i chętnie bym się pozbył tego dziadostwa. To powinno Ci pomóc. Druga opcja to możesz edytować plik engine_config.xml znajdziesz go w folderze res. Dodanie jednego wpisu <isEnabled>False</isEnabled> A tak to powinno być <replays> <dirPath>replays</dirPath> <pathBase>CWD</pathBase> <versioned>False</versioned> <maxReplaysToSave>0</maxReplaysToSave> <isEnabled>False</isEnabled> </replays> Tylko jak będzie nowa aktualizacja to będziesz musiał od nowa wypisywać. Share this post Link to post Share on other sites