The_EURL_Guy WG Team, Master Pirate, Sailing Hamster 1,862 posts Report post #1 Posted June 28, 2019 Rzućcie okiem na nagrody, które będziecie mogli zgarnąć za samo oglądanie World of Warships na Twitch. Przeczytaj na portalu Share this post Link to post Share on other sites
kenaj30 Players 129 posts 8,776 battles Report post #2 Posted June 28, 2019 Czyli haida za free na 3 dni. Jak najbardziej fajnie. Share this post Link to post Share on other sites
[2413] Excelsior_007 Players 29 posts Report post #3 Posted July 5, 2019 Wchodziłem na Twitch przez 2 dni, obejrzałem jakieś koreańskie czy chińskie walki i co? Ano nic - żadnych info, że o nagrodach nie wspomnę. Kolejny mit obalony - i 4 h zmarnowane na oglądanie. Twitch konto mam od dawna, ale sztuczne wymuszanie oglądania bitew nie dało nic /pomimo zapowiedzi/. Okręty premium mam bodaj 2 tylko /4 latka zmarnowane póki co/ ... I szans na powiększenie raczej nie mam - patrząc na promo, które niby można zdobyć /być może dostępne dla absolutnych fanatyków, ale nie dla normalnych graczy/. A rozgrywka na filmach miała niewiele do zaoferowania. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[HOB] Silentraz Moderator 1,838 posts 7,825 battles Report post #4 Posted July 5, 2019 2 godziny temu, Excelsior_007 napisał: Wchodziłem na Twitch przez 2 dni, obejrzałem jakieś koreańskie czy chińskie walki i co? Ano nic - żadnych info, że o nagrodach nie wspomnę. Kolejny mit obalony - i 4 h zmarnowane na oglądanie. Twitch konto mam od dawna, ale sztuczne wymuszanie oglądania bitew nie dało nic /pomimo zapowiedzi/. Okręty premium mam bodaj 2 tylko /4 latka zmarnowane póki co/ ... I szans na powiększenie raczej nie mam - patrząc na promo, które niby można zdobyć /być może dostępne dla absolutnych fanatyków, ale nie dla normalnych graczy/. A rozgrywka na filmach miała niewiele do zaoferowania. Nie ma reguły kiedy wpadnie jakiś drop z Twitcha. Czasem włączysz Twitcha, zaraz potem WOWS i już na dzień dobry masz kontener. Innym razem kilka dni pod rząd i posucha. Najprościej jest włączyć coś w 160p, wyciszyć i zapomnieć o tym. Jedynie kontenery licz do 5, by po piątym dać sobie spokój na jakiś czas. 1 Share this post Link to post Share on other sites