Jump to content
Sign in to follow this  
You need to play a total of 1 battles to post in this section.
The_EURL_Guy

Armada: Benham

31 comments in this topic

Recommended Posts

[SDS7]
Players
244 posts

Mam nadzieję, że jednak za wolne expo lub węgiel. Ale pewnie to jednak moje chciejstwo niestety :(

Brakuje porządnego DD za węgiel lub XP.

[MAX]
Community Contributor, Players, In AlfaTesters, Beta Tester
111 posts
19,118 battles
41 minutes ago, Nuki66 said:

Ciekawe kiedy będzie dostępny i za co?

https://worldofwarships.eu/pl/news/game-updates/rogue-wave/#fuel-tokens
Tu masz, musisz wykonać wszystkie możliwe zadania na zdobycie tokenów. Tylko tak zdobędziesz okręt, nie wydając ani grosza :)

Players
11,689 posts
60,451 battles
3 hours ago, kamil942 said:

https://worldofwarships.eu/pl/news/game-updates/rogue-wave/#fuel-tokens
Tu masz, musisz wykonać wszystkie możliwe zadania na zdobycie tokenów. Tylko tak zdobędziesz okręt, nie wydając ani grosza :)

Fajnie, tylko że to jest okres wakacyjno-urlopowy i część ludzi nie będzie mogła przez jakiś czas grać. Lazo to był T7 ale Banham jako T9 już jest bardziej pożądany i ludzie wydadzą kasę albo na kontenery z żetonami albo cały okręt kupią. Ech. 

• Cool 1

[KNGK]
Players
290 posts
16,438 battles

Dzieki za informacje Jak tylko sie pojawi w sklepie to kupuję go w ciemno - Normalna cena za 9 tier to około 267 PLN. Dla mnie to bzdura że okret kosztuje 800 żetonów paliwowych a w całym evencie mozesz zdobyc zaledwie 850 Żetonów ( i do tego po jakich męczarniach )- To co nic nie robić w wakacje tylko grać i denerwować sie na jakies tam ich kapryśne RNG?? Niech sobie ta piekna ich Dasza gra całymi dniami bo ja na to nie mam czasu

Players
150 posts
11,269 battles
2 minutes ago, Nuki66 said:

Dzieki za informacje Jak tylko sie pojawi w sklepie to kupuję go w ciemno - Normalna cena za 9 tier to około 267 PLN. Dla mnie to bzdura że okret kosztuje 800 żetonów paliwowych a w całym evencie mozesz zdobyc zaledwie 850 Żetonów. - To co nic nie robić tylko grać i denerwować sie na jakies tam ich kapryśne RNG??

Z tego co policzyłem to będzie on kosztował bez grindu ok 700zł

[FT-B]
Players
611 posts
10,621 battles

Był zarąbisty. Znerfili mu torpedy, jest tylko fajną zabawką.  Nie wiem czy go zrobię. Zależy od czasu,i jak durne będę misje .

Players
150 posts
11,269 battles
6 minutes ago, Toyminator said:

Był zarąbisty. Znerfili mu torpedy, jest tylko fajną zabawką.  Nie wiem czy go zrobię. Zależy od czasu,i jak durne będę misje .

Chyba zbufowali. Z 9,2 do 10,5km i z 55 do 66 knst z cenę alfy z 16500 do 15200. Albo o czymś nie wiem...

• Cool 2

[FT-B]
Players
611 posts
10,621 battles
23 minuty temu, kenaj30 napisał:

Chyba zbufowali. Z 9,2 do 10,5km i z 55 do 66 knst z cenę alfy z 16500 do 15200. Albo o czymś nie wiem...

Pamiętam że miał reload torped na poziomie 55 sekund,znerfili porządnie do 83 . W sumie o tych bufach zapomniałem. Dłuższy reload, w zamian za większą szybkość, i większy zasięg. 

• Funny 1

[KNGK]
Players
290 posts
16,438 battles

I tak chyba bedzie niezłą zabawką na 9 tierach . Ostatnio cos za duzo daja okretów za wegiel i za inne tam zetony. czyżby WG miało za dużo kasy ? Niech sie pojawi w sklapie premium i wtedy zobaczymy co dalej. Zastanowimy sie czy warto za tę maszynkę dac realna kaskę.
Jednak sądząc po wypowiedziach - to chyba warto.

[MAX]
Community Contributor, Players, In AlfaTesters, Beta Tester
111 posts
19,118 battles
11 hours ago, Toyminator said:

Pamiętam że miał reload torped na poziomie 55 sekund,znerfili porządnie do 83 . W sumie o tych bufach zapomniałem. Dłuższy reload, w zamian za większą szybkość, i większy zasięg. 

Haha jeżeli Tobie przeładowanie 16 torped, takich jak ma Fletcher, wynoszące 65 sekund (ze wszystkimi dopałkami) to za dużo i Benham nadaje się tylko na "zabawkę" to już brak mi słów na zwie...ludzi, których już nic nie zadowoli. :Smile-_tongue:
Edit: Sam BARDZO narzekam na JG, ale to jest premka IX tieru za darmo, więc narzekał nie będę.

Edited by kamil942
  • Cool 2
  • Boring 1

Players
11,689 posts
60,451 battles
1 hour ago, kamil942 said:

Haha jeżeli Tobie przeładowanie 16 torped, takich jak ma Fletcher, wynoszące 65 sekund (ze wszystkimi dopałkami) to za dużo i Benham nadaje się tylko na "zabawkę" to już brak mi słów na zwie...ludzi, których już nic nie zadowoli. :Smile-_tongue:
Edit: Sam BARDZO narzekam na JG, ale to jest premka IX tieru za darmo, więc narzekał nie będę.

Jak można narzekać na torpedy Fletchera i to 16? Do tego ten reload. Jeszcze wiele będzie do miski za darmo. Ja też tego nie rozumiem. Masz 6 torped więcej i 1 dzięki mniej za to. Ech ludziom nie dogodzisz, nawet jakby im WG dało rok premki to by narzekali

Players
852 posts

Heh, kiedyś jak wchodziły niemiecki DD to ich cechą były szybko ładujące się torpedy. Ło matko jak sie ludzie wtedy spuszczali nad tym, że salwa co lekko ponad minute, ło jojoj, że torpedy przeciętne same w sobie, ale jakże ich dużo sie puszcza.

Ale jak dają amerykańską shimę premium  Z A    D A R M O, ze świetnymi fletcherowymi torpedami i reloadem wynoszącym 65 sekund, to jest to tylko zabawka :crab:

Już nie mogę się doczekać płaczu BBrajanków, jak naprzeciwko losuje im ciągle po 3 lub więcej takich zabawek i co minutę w wodzie jest dobre 40 torped. :crab:

[FT-B]
Players
611 posts
10,621 battles

Was coś boli? Fajna zabawka, to chyba dobrze ... Nie narzekam na niego że to będzie crap czy coś.  Matko ,weźcie meliski sobie zróbcie .

A i tak go nie zdobędę. Misję są typowo pod chory grind. Jedna z misji 250000 obrażeń, zadać z taranowania w tym nowym trybie.. Nudne i głupie. Zdobyć tylko 100 tyś pkt dowódcy. Z premką i masą flag jeszcze pójdzie. Ale szkoda mi flag .I nie mam premki. Ogólnie wszystko do zrobienia. Ale szkoda mi pogody,żeby to zrobić do końca.  Także powodzenia i miłej zabawy ;)

[MORSC]
Players
117 posts
6,319 battles

Benham to będzie ciężko zrobić, ale coś mi się wydaje że widziałem w tym evencie misje  na 5T THill  za żetony........ deja vu  czy co?

eh te upały :)

[-MGT-]
Players
4,912 posts
21,011 battles
27.06.2019 o 10:20, En_Vivo napisał:

Ale jak dają amerykańską shimę premium  Z A    D A R M O, ze świetnymi fletcherowymi torpedami i reloadem wynoszącym 65 sekund, to jest to tylko zabawka :crab:

A tu za progiem jeszcze USS Somers czeka :)

Może też na USS Porter się kiedyś doczekamy.

Players
126 posts
18,724 battles

Więc bez spiny nie da rady uzbierać 800 żetona na okręcik? Wypada średnio  ładne kilka godzin dziennie przed kompem a i tak  : zabraknie czasu , może trafić się chu... RNG , stara drze ryja , coraz trudniejsze misje , zakładać trzeba szmaty by zdobyć kredyty , dobrze jest  zainwestować w konto premium i inne.  A wydawałoby się że  po pracy odprężył by się człek  pijąc piwo z polskich browarów grając w WOWSa:Smile_izmena:

• Cool 2

[O-R-P]
Players
3,126 posts
36,100 battles

Mnie tylko dziwi, że ktokolwiek myślał lub się nabrał, że okręt premium TIX będzie dawany za darmo lub za umiarkowany udział w grze. HMS Cossack czyli DD TVIII to kilkumiesięczny event może nie wymagający dużo gry ale będący prawdziwym długim maratonem i to de facto nie za darmo bo to 3,54PLN kosztował. Okręty TIX za węgiel to kilka miesięcy codziennego ciułania. Teraz w około miesiąc są do zdobycia okręty premium TV i TIX - to było pewne, że nie będzie to okręt do zdobycia dla 90% graczy a raczej dla 5%. Ja osobiście nie mam zamiaru spinać się po Benhama, Hill to jest inna sprawa i takie zabaweczki zawsze chętnie przyjmę. Zawsze może wpadną dodatkowe żetony z jakiegoś streama czy z kodu lub kontenera to na Benhama się uzbiera, czemu nie, jak nie to płakał nie będę, płacił też nie. 

• Cool 1

Players
126 posts
18,724 battles

Oczywiście , że nie za darmo i proporcjonalnie do poziomu okrętu. Jednak  tu widzę zachwiany balans  , przypomina mi się maraton Exeter , też go było trudno zdobyć a niby taki lolek .

• Cool 1

[MORSC]
Players
117 posts
6,319 battles

Szkoda, że Hill nie jest za żetony paliwowe bo ukończenie 2,3,i 4 dyrektywy to jak maraton na 8T 

[MW_RP]
Players
69 posts
18,866 battles

Kolejny event o kant dupy potłuc! Żeby go zgarnąć za darmo to trzeba napierdzielać wszystkie misje codzienne codziennie (można jeden dzień opuścić) i zrobić wszystkie inne i wtedy można go mieć za darmo! Czyli trzeba mieć wyjeb.... na życie i grać tylko w wows - brawo kolejny zarąbisty event tak jak z Exeterem. Róbcie tak dalej to na pewno wam graczy przybędzię ... a nie ubędzie! Kolejny skok na kasę typowe dla WG.

[F-A-M]
Players
302 posts
21,852 battles

Tak was panowie czytam i wychodzi na to, że warto się o tego Benhama postarać, a jak na razie jestem na bdb drodze.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this