[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #1 Posted June 24, 2019 Kapitáni! V neděli jsme se potýkali s potížemi serveru, které některým z vás zabránilo v hraní World of Warships. Abychom vám to vynahradili, nabízíme následující kompenzaci. Ti z vás, kteří odehráli alespoň jednu bitvu od 10.6. 07:00 do 24.6. 06:59 si mohou vyzvednout následující: 1x Wargaming kontejner (garantován 1 den Warships prémium účtu + náhodné signály) 1x kontejner "Ve službě vlasti" Další kompenzace za hodnocené bitvy - Hráči obdrží ocel v závislosti na hodnosti, kterou jste měli v době výpadku serveru (23.6. 21:00) Hráči s hodnostmi 2-7: 250 ocele Hráči s hodnostmi 8-12: 200 ocele Hráči s hodnostmi 13-17: 100 ocele Přidáme další den pro Bitvu ve Filipínském moři, která tak bude aktivní do 25.6. 07:00 Svou kompenzaci si můžete vyzvednout do pondělí 8. července 23:59 skrze tento odkaz: https://worldofwarships.eu/cs/userbonus/ Omlouváme se za nepříjemnosti spojené s výpadkem serveru a přejeme hodně štěstí v nadcházejících bitvách. Váš World of Warships tým 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Toivia Players 4,019 posts 24,335 battles Report post #2 Posted June 25, 2019 Zatím jedna z nejlepších kompenzací, mám ten dojem. Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #3 Posted June 25, 2019 'Ocele' podle vzoru '[EDIT]dele' ? Až to opravíte, klidně tenhle příspěvek smaž. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #4 Posted June 26, 2019 14 hours ago, ims21 said: 'Ocele' podle vzoru '[EDIT]dele' ? Až to opravíte, klidně tenhle příspěvek smaž. http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=ocel&Hledej=Hledej#bref2 Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #5 Posted June 26, 2019 Hmm, koukám, že ten patvar DT už přijali jako platný. Ocel bez ocele ... omg ... kam ten svět spěje. Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #6 Posted June 26, 2019 Just now, ims21 said: Hmm, koukám, že ten patvar DT už přijali jako platný. Ocel bez ocele ... omg ... kam ten svět spěje. No já si to nevymyslel. Ale upřímně mě to nedalo a hledal jsem to, proto jsem narazil na tu stránku ústavu pro český jazyk... Mě už to tak příjde, že máme pomalu více výjimek, než pravidelných věcí... Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #7 Posted June 26, 2019 To nejsou výjimky ... to je ohýbání jazyka pro negramoty. Díval jsem se tam - kurs - jako směr - se už může psát se "z". Fuj, už je možná i diskuZe. Tvl, za chvíli budeme vyslovovat demogracie a zemedělství, jako Jakeš. Maturitu přece musí udělat všichni - proto u matiky příklady pro 9. třídu. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Toivia Players 4,019 posts 24,335 battles Report post #8 Posted June 26, 2019 1 hour ago, ims21 said: To nejsou výjimky ... to je ohýbání jazyka pro negramoty. Díval jsem se tam - kurs - jako směr - se už může psát se "z". Fuj, už je možná i diskuZe. Tvl, za chvíli budeme vyslovovat demogracie a zemedělství, jako Jakeš. Maturitu přece musí udělat všichni - proto u matiky příklady pro 9. třídu. DiskuZe byla v pořádku už někdy před 15 lety, když jsem byl na škole. Člověče, probuď se! Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #9 Posted June 27, 2019 Před 16 hodinami Toivia řekl/a: DiskuZe byla v pořádku už někdy před 15 lety, když jsem byl na škole. Člověče, probuď se! 'Čoveče', ale to přece na tom nic nemění ... užij si renezanci a nediv se, až za čas budou psát, že provedli azanaci . Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Toivia Players 4,019 posts 24,335 battles Report post #10 Posted June 27, 2019 No, nebo se zruší "z" (či "s"). A je po problému. 1 Share this post Link to post Share on other sites