The_EURL_Guy WG Staff, Master Pirate, Sailing Hamster 3,223 posts Report post #1 Posted June 24, 2019 Devět upravených torpédoborců ve zbrusu novém režimu hry pro čtyři týmy, široká škála postapokalyptických kamufláží a vše obklopující ohnivá stěna, která si žádá rvačky zblízka. Přečíst na portálu 1 Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 Players 506 posts 14,710 battles Report post #2 Posted June 25, 2019 Nemozem povedat, zeby ma to nejak zvlast ohurilo ... Share this post Link to post Share on other sites
[WG] YabbaCoe WG Staff, WG Staff, WG Staff 10,676 posts 5,495 battles Report post #3 Posted June 25, 2019 34 minutes ago, Ajax102 said: Nemozem povedat, zeby ma to nejak zvlast ohurilo ... Chápu, nicméně aspoň si to zkus. Je to taková tradiční oddechovka, ale za sebe musím říct, že je to fakt zábava. Navíc pokud seženeš dva další do divize, je to o to větší sranda Share this post Link to post Share on other sites
Kaz4tel Players 371 posts 2,145 battles Report post #4 Posted June 25, 2019 No...předně ty kamufláže a styly lodí. To je ubohost. Ctrl+C -> Ctrl+V pro všechny necky z akce. Sorry, ale to nedělá dobrej dojem. Za ty prachy, co plánujete narejžovat z kontejnerů, jste si s tím mohli dát víc práce... Další...bude maraton...k zakoupení (jako u Jetela) nebo běžně dostupný? Za dokončení speciálního maratonu (splňte 48 misí z 50) – 100 žetonů." Ale režim vypadá rozhodně zajímavě...nepochybně vyzkouším. Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 Players 506 posts 14,710 battles Report post #5 Posted June 26, 2019 On 6/25/2019 at 9:02 AM, YabbaCoe said: Chápu, nicméně aspoň si to zkus. Je to taková tradiční oddechovka, ale za sebe musím říct, že je to fakt zábava. Navíc pokud seženeš dva další do divize, je to o to větší sranda Ako nemam nic proti tomu, urcite sa najde vela ludi co tento rezim bude hrat, ale radsej mam operacie. Preto by som uvital, keby ste popracovali na uprave operacii Final frontier a Cherry blossom. Share this post Link to post Share on other sites
[WH1TE] Trafo76 Players 224 posts 14,955 battles Report post #6 Posted June 27, 2019 Asi jsem už stará konzerva, ale takové nějaké sci-fi a postapokalyptické světy nejsou nic pro mě. DD Benham se mi ale líbí. Snad půjde i získat jinak. Třeba se objeví v prémiovém obchodě. Share this post Link to post Share on other sites
[CSP] von_Sternberg Players 27 posts 9,692 battles Report post #7 Posted June 27, 2019 Zkoušel jsem to na testu a je to zábava. S dobře nastavenou lodí a v divizi to dokáže zaujmout. Jenom ty copypaste kamufláže jsou tak trochu škoda. Share this post Link to post Share on other sites
[CZWSM] marty01234 Beta Tester 709 posts 21,149 battles Report post #8 Posted June 27, 2019 hm gratulace zase jste vytvořili paskvil o který nikdo nestál nevím kam chodíte na takové napady ale po pravdě udeřte se už prosím do hlavy a začněte se zabývat problémy které hru potýkají namísto vytváření Vašeho zisku je to nuda stereotip mapa nedomyšlená ale tak zpětnou vazbu jste dostali z PT a nic je vidět jak si zpětné vazby važíte ... radši opravte přístav at se nelaguje a zapracujte na MM a celkově hratelnosti této editet Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Avalon1270 Players 471 posts 16,826 battles Report post #9 Posted June 27, 2019 A pritom by se dala delat zábava jinak. Co takhle namorni historické bitvy hm ? Ze jich nebylo malo co ... Myslel jsem si ze se s operacema bude pokracovat a misto toho se radeji vetsina znich smazala, diky trapnosti s nazvem REWORK CV . Smutne , opravdu smutne ! Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,232 battles Report post #10 Posted June 27, 2019 45 minutes ago, Avalon1270 said: A pritom by se dala delat zábava jinak. Co takhle namorni historické bitvy hm ? Ze jich nebylo malo co ... Myslel jsem si ze se s operacema bude pokracovat a misto toho se radeji vetsina znich smazala, diky trapnosti s nazvem REWORK CV . Smutne , opravdu smutne ! Historicke bitvy se nedaji kvuli svoji asimetricnosti hrat jako PvP. Tudiz jedina moznost je vytvorit jako scenar. Scenare hraje jen zlomek hracu WoWs a jsou narocne na vytvoreni a otestovani ze vse funguje jak ma (a stejne hraci najdou nejaky divny zpusob jak je hrat jinak). Historicke bitvy by nalakali hlavne jen historicke nadsence kteri tvori jen malou cast hracske zakladny. Ergo se WG moc nevyplati investovat do neceho co ma nizkou navratnost. Zatimco u akcniho BR ktery nalaka spoustu casual hracu kterym je vlastne jedno jestli hraji s lodema/tankam/UFO ci jinou strilejici veci. Staci se kouknout kolik maji hracu respektive jak vydelavaji jine BR hry. 1 Share this post Link to post Share on other sites
[FIMRA] Ajax102 Players 506 posts 14,710 battles Report post #11 Posted June 28, 2019 21 hours ago, von_Sternberg said: Zkoušel jsem to na testu a je to zábava. S dobře nastavenou lodí a v divizi to dokáže zaujmout. Jenom ty copypaste kamufláže jsou tak trochu škoda. Skusil som si to a vobec ma to nebavilo. V buducnosti by som urcite nedaval skill pointy pre kapitanov tychto specialnych bitiek/ modov. Je otravne nastavovat to. Share this post Link to post Share on other sites
Kaz4tel Players 371 posts 2,145 battles Report post #12 Posted June 28, 2019 Za mě dobrý. Nic pro safeplay. Agresivní, rychlý. Člověk si musí plánovat postup mapou s ohledem na spotřebáky...ale bavil jsem se. A Benham chci... @YabbaCoe Možná by to propříště chtělo mapu dvě navíc. Taky se tak moc nevykálet na vzhled lodí. Ten Ctrl+C -> Ctrl+V vzhled mě vážně irituje. Nemluvě o tom, že se chobotnicím a barakudám netočí věže... Share this post Link to post Share on other sites
[ADRIA] _The_Wolff_ Korzár 3,144 posts 4,385 battles Report post #13 Posted June 28, 2019 No mě to neoslovilo teda.. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 993 posts 8,748 battles Report post #14 Posted June 28, 2019 Já dal včera cca 30 bitev a je to fajn. Je to taková nobrain oddychovka ve které o nic nejde, takže jen jezdíte, torpíte a střílíte. A koho to nebaví a chce Benham, tak to jde i yolovat, někdo včera psal, že stíhá cca co minutu bitvu. Zatím mi to vychází na něco přes 80k kreditů na bitvu, takže s vlajkama (mám na +115% kreditů, nevím na kolik se dá ten bonus vytáhnout) to vychází na cca 100 bitev na ty mise na získání 16.800.000 kreditů. Při cca 6 minutách na bitvu je to 10 hodin hry. To jde. btw.: Ty tier 2 lodě jsou o třídu lepší a zábavnější jak ty tier 1, uvidíme co tier 3. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,232 battles Report post #15 Posted June 28, 2019 1 hour ago, HavranRyc said: Já dal včera cca 30 bitev a je to fajn. Je to taková nobrain oddychovka ve které o nic nejde, takže jen jezdíte, torpíte a střílíte. A koho to nebaví a chce Benham, tak to jde i yolovat, někdo včera psal, že stíhá cca co minutu bitvu. Zatím mi to vychází na něco přes 80k kreditů na bitvu, takže s vlajkama (mám na +115% kreditů, nevím na kolik se dá ten bonus vytáhnout) to vychází na cca 100 bitev na ty mise na získání 16.800.000 kreditů. Při cca 6 minutách na bitvu je to 10 hodin hry. To jde. btw.: Ty tier 2 lodě jsou o třídu lepší a zábavnější jak ty tier 1, uvidíme co tier 3. To s tim yolo rushem jsme psal ja a neni to do minuty ale do dvou minut . . . preci jen chvili trva nez se narazi na prvnijo enemaka. Vcera jsem dal behem pul hodky asi tak 15 bitev. Nastesti za prohru je v podstate stejne kreditu jako za vyhru takze ze z tech 15-ti her jsem mel 14 proher a stejne uz mam prvni cast hotovou. Az budu mit vice lodi (doufam ze ty zakladni tri po vyjezdeni dalsich zustanou) tak budu stihat i vice her. @YabbaCoe mam dotaz plati v tomhle modu stejne postihy za AFK jako v randomu? Koukal jsme ze teamdamage je v tomto modu vypnuty. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 993 posts 8,748 battles Report post #16 Posted June 28, 2019 1 hour ago, Sigimundus said: Az budu mit vice lodi (doufam ze ty zakladni tri po vyjezdeni dalsich zustanou) tak budu stihat i vice her. Zůstanou ti všechny lodě, takže pak jich můžeš točit až 9 najednou, večer testnu jak to vypadá když to rovnou leavneš, pokud tam není trest, tak to bude brnkačka. Výdělky za výhru jsou cca 2x větší než za prohru, ale to může být tím, že při výhře i něco dělám. Za prohru mám cca 60k, za výhru cca 180k. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] Sigimundus Weekend Tester, Players, In AlfaTesters 6,566 posts 16,232 battles Report post #17 Posted June 28, 2019 6 minutes ago, HavranRyc said: Zůstanou ti všechny lodě, takže pak jich můžeš točit až 9 najednou, večer testnu jak to vypadá když to rovnou leavneš, pokud tam není trest, tak to bude brnkačka. Výdělky za výhru jsou cca 2x větší než za prohru, ale to může být tím, že při výhře i něco dělám. Za prohru mám cca 60k, za výhru cca 180k. No ja nemam v planu opoustet bitvu hned na startu ale ultra rushnout nejblizsiho nepritele a idealne ho taranovat. To by se potom dala jedna bitva stihnou za +-minutu. Druha varianta je dojet uplne doprostred tam se schovat za ostrovama a vyskocit v bitvy. u toho by byla sance i to nahodne vyhrat na pokud soupere sezere ten ohnivy kruh. Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] HavranRyc Beta Tester 993 posts 8,748 battles Report post #18 Posted June 28, 2019 50 minutes ago, Sigimundus said: No ja nemam v planu opoustet bitvu hned na startu ale ultra rushnout nejblizsiho nepritele a idealne ho taranovat. To by se potom dala jedna bitva stihnou za +-minutu. Druha varianta je dojet uplne doprostred tam se schovat za ostrovama a vyskocit v bitvy. u toho by byla sance i to nahodne vyhrat na pokud soupere sezere ten ohnivy kruh. Imo je to zbytečně složité a hlavně dlouhé. Doufat že přežiješ jako jediná AFK loď uprostřed je utopie. To už je lepší to leavovat hned, nebo jet yolo a doufat že to uhraje tým . Já to v plánu mám, pokut to bude efektivnější než standardní hra. Ale myslím že leavování budou mít oštřeno. Ale s 6+ loděma se to dá točit i na yolo bez čekání až bitvy skončí. Share this post Link to post Share on other sites
[HDYW] Aethain Players 11 posts Report post #19 Posted June 29, 2019 Jelikož hraju lodě sám, tak nemám šanci tu vůbec vyhrát, chápu, že divize si tu namastí kapsičky. Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Avalon1270 Players 471 posts 16,826 battles Report post #20 Posted June 29, 2019 Souhlasim , navic jsem se rozhodnul bojkotovat tento event ........ Jedna hra u me trva 2 minuty . Kdo vi co timto myslim tak se jiste zasmějí :) Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #21 Posted June 29, 2019 Je to absolutně nezáživné. Opakování do zblbnutí - pořád dokola. Prostě - otrocký sezení za kompem ... to se povedlo. I jedinci s 40% to vyjezdí, stačí sedět dostatečně dlouho a pravidelně u kompu. Nezapomeňte, poslední část první každodenní mise a celá druhá koždodenní mise počítají XP jen z vítězné bitvy - takže pak coop. Nezkousel jsem leavnout, kolik je pak kreditu ? Sbirat 4* 600k + 2,4M a pak jeste 4*1,5M+6M - to vymyslel asi ožralej Ivan bez špetky fantazie. Btw - sedět 24 dní u kompu kvůli 48misím (48 + 100 kanistrů), to je od WG opravdu super. 2 Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #22 Posted June 30, 2019 Kdepak asi Ivani udělali chybu ??? Sundali mě za 1:57 na portu, porážka... 115k creditů 5kilů, 100k DMG, vítěz, poslední ve hře - 10minut bitva : 197k creditů ... A TO SE VYPLATÍ 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
[T-N-T] cer243 Players 1,283 posts 25,606 battles Report post #23 Posted June 30, 2019 Vyzkoušel jsem dvě hry a z mého pohledu je to plýtvání časem vývojářů. Samozřejmě můj názor se nevylučuje s tím, že někoho tento herní mód bude bavit až do zblbnutí. Share this post Link to post Share on other sites
[BPCZ] Avalon1270 Players 471 posts 16,826 battles Report post #24 Posted June 30, 2019 17 minutes ago, ims21 said: Kdepak asi Ivani udělali chybu ??? 0 kilů, 0dmg, nulový přínos v bitvě: sundali mě za 1:57 na zásobách, porážka... 115k creditů 5kilů, 100k DMG, vítěz, poslední ve hře - 10minut bitva : 197k creditů ... A TO SE VYPLATÍ Opravdu težká volba co ? hehe Share this post Link to post Share on other sites
ims21 Players 5,532 posts 37,436 battles Report post #25 Posted June 30, 2019 Nejhorší je, když nikoho dlooooouho nepotkáš nebo tě to jelito nesundá ... leavnutí je za penalizaci do coop a 0 credits. Share this post Link to post Share on other sites